Jess47
XXX.XXX.105.32
Dobrý den,
rádi bychom si pořídili štěně bulteriéra s PP. Se psy máme zkušenosti.
Chtěla bych se zeptat na přibližnou cenu kvalitního štěněte. Plánujeme výstavy, chov, výcvik.
Já vím, že se cena většinou za štěně v inzerátech neuvádí, ale u pár inzerátů co jsem našla se cena pohybovala i okolo 50 000. To mě trošku zarazilo. Rosiče mají chovatelskou stanici jiného plemene, takže jsem si myslela, že mám trošku přehled. Trošku se bojím, jestli cena nebyla přehnaná. Snad to není hloupý dotaz, nechceme pejska vybírat podle ceny, ale spíše by jsme byli rádi připraveni.
Moc děkuji za odpovědi.
Jess47
napsal(a):
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat na přibližnou cenu kvalitního štěněte. Plánujeme výstavy, chov, výcvik.
Já vím, že se cena většinou za štěně v inzerátech neuvádí, ale u pár inzerátů co jsem našla se cena pohybovala i okolo 50 000. To mě trošku zarazilo. Rosiče mají chovatelskou stanici jiného plemene, takže jsem si myslela, že mám trošku přehled. Trošku se bojím, jestli cena nebyla přehnaná. Snad to není hloupý dotaz, nechceme pejska vybírat podle ceny, ale spíše by jsme byli rádi připraveni.
Moc děkuji za odpovědi.
Cenu nevím, možná je lepší zavolat chovatelům, a budete vedět cenu. Nebo zkusit se zeptat třeba tady.
https://www.facebook.com/groups/371722059561775/?fref=ts.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Obyčejně 15-25tis.
koňadra
napsal(a):
Řekla bych, že 50 tisíc chtějí za miniaturního bulika, ale i tak se mě cena zda přehnaná.
Tak vzhledem k tomu, že štěňata bývají po obou plně testovaných rodičích, tak bych řekla, že cena je adekvátní. Psy jsem viděla za 15tis a čuby za 19tis.
17 za toho pěknějšího vyššího koníka. Kdybyste chtěli vědět kde, SZ.
Jess47
napsal(a):
Dobrý den,
Moc děkuji za odpovědi.
Ceny bulteriérů v Česku mají dost značný rozptyl. standardní štěně po plně testovaných rodičích koupíte od cca 15 tisíc do zhruba 35 tisíc. Podle mého názoru je cena vyšší než 25 tisíc přemrštěná a nerealistická! nepochybuju ale o tom, že se najdou pitomečci, kteří si to "nechají řádně vysvětlit" a koupí.
Těch Vašich 50 tisíc jsem nikdy neviděl, to opravdu spíš ten minibull.
Tady máte klubový seznam nakrytých fen:
http://bulterierclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=214&Itemid=507
Určitě shánějte informace, zjišťujte a nechte si doporučit! někteří chovatelé jsou bohužel spíš množiči s PP.
Http://zvierata.bazos.sk/inzerat/62318542/Miniaturny-bullterier-minibulbulterier-s-pp.php
Ja som našiel u nás šteňa za 750 euro, t.j.20245 Kč. Za 50 000 by som nekupoval.
Jess47
XXX.XXX.105.32
Super, všem moc děkuji za odpověď. Já právě měla pocit že těch 50 tis. je hodně přemrštěné. Pejska budem vybírat pečlivě, tak to asi chvilku potrvá ještě :).