Štěně bulteriéra s PP

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jess47

17.6.2016 16:48
Jess47

XXX.XXX.105.32

Dobrý den,
rádi bychom si pořídili štěně bulteriéra s PP. Se psy máme zkušenosti.
Chtěla bych se zeptat na přibližnou cenu kvalitního štěněte. Plánujeme výstavy, chov, výcvik.
Já vím, že se cena většinou za štěně v inzerátech neuvádí, ale u pár inzerátů co jsem našla se cena pohybovala i okolo 50 000. To mě trošku zarazilo. Rosiče mají chovatelskou stanici jiného plemene, takže jsem si myslela, že mám trošku přehled. Trošku se bojím, jestli cena nebyla přehnaná. Snad to není hloupý dotaz, nechceme pejska vybírat podle ceny, ale spíše by jsme byli rádi připraveni.
Moc děkuji za odpovědi.

17.6.2016 17:12
Arni

XXX.XXX.111.238

Jess47 napsal(a):
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat na přibližnou cenu kvalitního štěněte. Plánujeme výstavy, chov, výcvik.
Já vím, že se cena většinou za štěně v inzerátech neuvádí, ale u pár inzerátů co jsem našla se cena pohybovala i okolo 50 000. To mě trošku zarazilo. Rosiče mají chovatelskou stanici jiného plemene, takže jsem si myslela, že mám trošku přehled. Trošku se bojím, jestli cena nebyla přehnaná. Snad to není hloupý dotaz, nechceme pejska vybírat podle ceny, ale spíše by jsme byli rádi připraveni.
Moc děkuji za odpovědi.

Cenu nevím, možná je lepší zavolat chovatelům, a budete vedět cenu. Nebo zkusit se zeptat třeba tady.

https://www.facebook.com/groups/371722059561775/?fref=ts.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.6.2016 19:31

Obyčejně 15-25tis.

17.6.2016 20:10
koňadra

XXX.XXX.230.189

Řekla bych, že 50 tisíc chtějí za miniaturního bulika, ale i tak se mě cena zda přehnaná.

17.6.2016 20:29

koňadra napsal(a):
Řekla bych, že 50 tisíc chtějí za miniaturního bulika, ale i tak se mě cena zda přehnaná.

Tak vzhledem k tomu, že štěňata bývají po obou plně testovaných rodičích, tak bych řekla, že cena je adekvátní. Psy jsem viděla za 15tis a čuby za 19tis.

17.6.2016 20:30

17 za toho pěknějšího vyššího koníka. Kdybyste chtěli vědět kde, SZ.

17.6.2016 21:13
bhk

XXX.XXX.210.27

50tisíc je cena značně přemrštěná.
Jak uvádí ostatní cena bulíků je obvykle v rozmezí 10-20tisíc.
Např.moje sestra - pravda, před 7mi lety koupila pp fenu z kvalitní chovky za 8tis.

21.6.2016 16:15
Dasvo

XXX.XXX.83.28

Jess47 napsal(a):
Dobrý den,
Moc děkuji za odpovědi.

Ceny bulteriérů v Česku mají dost značný rozptyl. standardní štěně po plně testovaných rodičích koupíte od cca 15 tisíc do zhruba 35 tisíc. Podle mého názoru je cena vyšší než 25 tisíc přemrštěná a nerealistická! nepochybuju ale o tom, že se najdou pitomečci, kteří si to "nechají řádně vysvětlit" a koupí. smajlík Těch Vašich 50 tisíc jsem nikdy neviděl, to opravdu spíš ten minibull.
Tady máte klubový seznam nakrytých fen:
http://bulterierclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=214&Itemid=507
Určitě shánějte informace, zjišťujte a nechte si doporučit! někteří chovatelé jsou bohužel spíš množiči s PP. smajlík

21.6.2016 17:37

Http://zvierata.bazos.sk/inzerat/62318542/Miniaturny-bullterier-minibulbulterier-s-pp.php
Ja som našiel u nás šteňa za 750 euro, t.j.20245 Kč. Za 50 000 by som nekupoval.

Jess47

22.6.2016 07:02
Jess47

XXX.XXX.105.32

Super, všem moc děkuji za odpověď. Já právě měla pocit že těch 50 tis. je hodně přemrštěné. Pejska budem vybírat pečlivě, tak to asi chvilku potrvá ještě :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík