martina1998
XXX.XXX.141.212
Dobrý den, jaká je cena ultrazvuku u středního psa? Pár diskuzích jsem našla, ale datumy jsou starší... Vím, že záleží kamjdeme, ale jen tak orientačně :)
(na potvrzení březosti)
Děkuji :).
martina1998
napsal(a):
Dobrý den, jaká je cena ultrazvuku u středního psa? Pár diskuzích jsem našla, ale datumy jsou starší... Vím, že záleží kamjdeme, ale jen tak orientačně :)
(na potvrzení březosti)
U ultrazvuku není velikost psa duležitá.. cena je opravdu na veterináři a je to od 100 kč do 5-600kč s dokladem či bez..
Mám jednoho veterináře co bere 200 za sono bez dokladu a pokud dělám v rámci březosti další sono tak už nechce nic, a mám i druhého kterej chce za každe sono 600...
martina1998
XXX.XXX.141.212
Děkuji :) já jsem právě pochopila ze starších příspěvků, že záleží na velikosti psa.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
My platíváme kolem 300, -.
martina1998
XXX.XXX.141.212
martina1998
napsal(a):
Děkuji :) já jsem právě pochopila ze starších příspěvků, že záleží na velikosti psa.
To jste pochopila špatně, při sonu na velikosti psa vůbec nezáleží, záleží kolik si účtuje vet, jak psali výše a je jedno jestli se sono dělá u čivavy nebo dogy - cena bude stejná. Nejlepší bude, když si zavoláte k vetovi kam chcete jít na sono a on vám cenu řekne, když bude vysoká, zkuste zavolat jinam. Fakt to je čistě na uvážení veterináře kolik si účtuje za sono. Některý 200,. Kč, jiný za to samé 600, - Kč. Já mám sono u svého veta za 100, - Kč, když mi dělá při březosti podruhé, to mám už zdarma - takže mě vyjdou 2 sona na 100, - Kč. .