Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Blér

27.5.2016 17:42
Blér

XXX.XXX.209.197

Dobrý den, mám fenku retrívra a je 2. den po operaci ale už si stihla oddělat takové ty polštářky co se dávají na zašitou ránu a taky má na pár místech ( také kolem rány) roztrhlou tu síťku co se jim dává kolem celého těla, má to jen z toho že si tu ránu oblizuje. Tak nevím jestli to mám tak nechat až do vyndání stehů a nebo to zkusit nějak vyměnit za jinou síťku a polštářky.. Ale mám strach že když to udělám tak že bych jí to nějak podráždila. Btw nádor měla na bříšku až k levé zadní nožce.

27.5.2016 17:50
scylla

XXX.XXX.150.32

Půjdete na převaz a doktor to vymění. Můžete vyměnit i sama, dejte pozor, hodně to tahá za chlupy. Fenku hlídeje a nenechávejte jí ránu lízat.

28.5.2016 18:25
sisi58

XXX.XXX.191.1

Nedal vám vet límec?
Má fenka ho dostala. Posléze jsme sundali, koukli, jestli nemá chuť si ránu olizovat, a pak už nedali.
Byla hodná.

Blér

28.5.2016 21:40
Blér

XXX.XXX.209.197

Fenka límec nedostala, ani mi vet k tomu nic neřekl jen že za 10 dní jdem na vytáhnutí stehů. A teda dostala nějaké prášky zřejmě něco proti infekci..

28.5.2016 22:03
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Blér napsal(a):
Fenka límec nedostala, ani mi vet k tomu nic neřekl jen že za 10 dní jdem na vytáhnutí stehů. A teda dostala nějaké prášky zřejmě něco proti infekci..

Limec maji i ve zverimexech, jinak lizana rana se hoji hure- vlastni zkusenost, po brisni operaci se fenka pres pruban dostala k poslednim dvema stehum a ty byly pak zarudle, ty ostatni krasne. Ranu bych odezinfikovala Betadinou a dala ciste kryti.Az na prevaz bych necekala.

28.5.2016 22:24
Terven

XXX.XXX.110.147

Já jsem u minulé feny s úspěchem použila lidský krční límec na suchý zip. S klasickým trychtýřem šílela, tohle jí nevadilo, pěkně se s tím i vyspala. Ovšem retrívr je větší pes, chtělo by to vyzkoušet, zda si s tím na ránu opravdu nedosáhne.

29.5.2016 17:34
lev

XXX.XXX.253.186

Pokud je takto aktivní, tak se může stát, že si ránu rozlíže a stehy vytahá a máte malér. K ráně se fena nesmí dostat. Límec, nebo jinak ji zabezpečit, náhubek, límec si vyrobit...feně určitě čiské krytí rány a přes pruban i pořádné triko, aby se k ráně nijak nedostala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík