Blér
XXX.XXX.209.197
Dobrý den, mám fenku retrívra a je 2. den po operaci ale už si stihla oddělat takové ty polštářky co se dávají na zašitou ránu a taky má na pár místech ( také kolem rány) roztrhlou tu síťku co se jim dává kolem celého těla, má to jen z toho že si tu ránu oblizuje. Tak nevím jestli to mám tak nechat až do vyndání stehů a nebo to zkusit nějak vyměnit za jinou síťku a polštářky.. Ale mám strach že když to udělám tak že bych jí to nějak podráždila. Btw nádor měla na bříšku až k levé zadní nožce.
Blér
XXX.XXX.209.197
Fenka límec nedostala, ani mi vet k tomu nic neřekl jen že za 10 dní jdem na vytáhnutí stehů. A teda dostala nějaké prášky zřejmě něco proti infekci..
Blér
napsal(a):
Fenka límec nedostala, ani mi vet k tomu nic neřekl jen že za 10 dní jdem na vytáhnutí stehů. A teda dostala nějaké prášky zřejmě něco proti infekci..
Limec maji i ve zverimexech, jinak lizana rana se hoji hure- vlastni zkusenost, po brisni operaci se fenka pres pruban dostala k poslednim dvema stehum a ty byly pak zarudle, ty ostatni krasne. Ranu bych odezinfikovala Betadinou a dala ciste kryti.Az na prevaz bych necekala.