Weimarský stavač - príliš chudá fenka

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2016 09:45
Evka85

XXX.XXX.78.75

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o pomoc. Mám 1,5 ročnú fenku weimara. Posledné dva-tri mesiace je až neskutočne chudá Boli sme aj u veterinára na odčervenie tento rok 2x, granule máme vraj dobré (Brit), dávame jej dokonca dvojnásobnú dávku na deň, okrem toho občas ovocie, zeleninu, kapsičky pre psa, občas kosti. Už mesiac jej varím ryžu a bravčové mäso. Nič z toho sa v nej asi nevstrebe, nakoľko stolicu má aj 4-5x za deň (klasickú, pevnú). Dva mesiace berie B-komplex (ráno aj večer). Začiatkom februára jej vyberali z hrude taký kožný výrastok - kutánny histiocytom, histológia bola negatívna. Minulý týždeň bol robený rozbor krvi, avšak všetko bolo v norme. Budem rada za akúkoľvek radu a pomoc. Veľmi pekne ďakujem.

26.5.2016 10:18
Evka85

XXX.XXX.78.75

Ja som tú diskusiu čítala ešte pred pridaním príspevku, avšak nič vhodné som tam nenašla, resp. nič viac, čo by som môjmu psovi nedávala...(ryžu, ovocie, zeleninu, varené mäso) a pod.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.5.2016 10:49

Začněte krmit všechny druhy masa, vnitřností a kostí. Na granule se vykašlete. Pokud chcete poradit, jak krmit vařenou stravou, tak Vám mohu napsat do soukromé zprávy.

26.5.2016 10:51
Evka85

XXX.XXX.78.75

Ďakujem, budem rada ak mi napíšete internú správu smajlík

26.5.2016 11:50

Napsala jsem Vám zprávu.

27.5.2016 07:12
Evka85

XXX.XXX.78.75

Rájka999 moc ďakujem