Množky
XXX.XXX.195.92
Silně nedoporučuji. Je to spíše množírna, než chovatelská stanice. Práskají to tam jeden vrh s PP, druhý vrh bez PP. Psi v otřesném prostředí. Hnus..
Mě zajímá jestli jsou zde psi s PP "kvalitní." Štěně z této chovné stanice právě už máme, ale nedávno jsem se dočetla podobný názor, jako je předchozí komentář. Psa nechceme na výstavy ani jako chovného, spíš mazlíčka a parťáka. Pro psa s PP jsme se rozhodly právě kvůli tomu, aby pes byl pokud možno zdravý a bez genetických zátěží.. A nevím jestli je možné, pokud má pes PP, aby byl nějak padělaný? Nechci na tuto stanici házet žádnou špínu, my jsme měli vše v pořádku, pani s náma dostatečně komunikovala a nebyl nejmenší problém.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Padělané PP snad nebudou, to by byl pro ChS óbr průšvih. Každopádně by měli aktualizovat web a pochlubit se fenami, když jedou abecedu relativně rychle. Jako zájemci by se mi rozeřval alarm.
Množky
XXX.XXX.54.225
JRT
napsal(a):
Mě zajímá jestli jsou zde psi s PP "kvalitní." Štěně z této chovné stanice právě už máme, ale nedávno jsem se dočetla podobný názor, jako je předchozí komentář. Psa nechceme na výstavy ani jako chovného, spíš mazlíčka a parťáka. Pro psa s PP jsme se rozhodly právě kvůli tomu, aby pes byl pokud možno zdravý a bez genetických zátěží.. A nevím jestli je možné, pokud má pes PP, aby byl nějak padělaný? Nechci na tuto stanici házet žádnou špínu, my jsme měli vše v pořádku, pani s náma dostatečně komunikovala a nebyl nejmenší problém.
pokud možno zdravý a bez genetických zátěží
Takoví psi se vybírají v chovatelských stanicích JRT, kde mají chovní jedinci genetické testy na SCA, LOA, PLL, DOV, dále BAER testy, zkontrolované DKK, DLK a PL. Co z toho Machová má? Možná občas patelly. O tom, že jí tam řádí nekrózy kyčelních kloubů a alergie ani nemluvím.
Mě zajímá jestli jsou zde psi s PP "kvalitní."
Ne, nejsou. V odborných kruzích jsou její vrhy brány za srovnatelné s bezpapíráky z Horní Dolní.