Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

psimilacek36

16.5.2016 17:46
psimilacek36

XXX.XXX.207.37

Ahoj,

potřebuju poradit. Máme stěně, staré dva měsíce. Máme ale problém s postrojem (kšírama). Když je poprvé uviděl, tak si samozřejmě chtěl hrát. Nasazování se trochu bál ale zvládl to. Na druhý den už ale konec. Jen co je vidí tak se schová. Už je to tak týden. Když je má pak na sobě, tak už v pohodě. Uvažovala jsem, že třeba zkusíme obojek, že bude lepí. Ale zase na druhou stranu potřebuji, aby si na postroj zvykl, protože budeme jezdit v autě, kde bude mít právě postroj. Jak ho to naučit? Zkoušeli jsme mu ho nechat na zemi, ať vidí, že se není čeho bát. Ležel tam dvě hodiny a po celou dobu hafik nevylezl z pelíšku.

Děkuji za rady.

16.5.2016 17:51
kapka

XXX.XXX.195.7

Mate štěně staré 2 měsíce, jak dlouho ho máte doma?

psimilacek36

16.5.2016 17:53
psimilacek36

XXX.XXX.207.37

Týden. Pro upřesnění mu jsou dva měsíce a dva týdny.

16.5.2016 18:02
kapka

XXX.XXX.195.7

Přiznám se, že moje štěně jsem učila na obojek přes pamlsky a po nasazení následovala hra a procházka. Rychle si tak zvykla, že když beru obojek, tak se bude něco dít. Kšíry jsem začla řešit až jsme uměl obojek ( taky jezdíme v autě v kšírách). a šla jsem na to stejnou cestou. dala obojek- kokino -hra. nasadila kšíry - kokino- výlet. Hlavně bych na to šla pomalu, je to pro něj už tak změna tak si to nepokazit

Přidejte reakci

Přidat smajlík