Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lucima

14.5.2016 09:38
Lucima

XXX.XXX.244.18

Dobrý den všem, máme 8 roční labradorku a v posledním roce štěká a vrčí na Ukrajince.Jeden stavař (ukrajinec)v okolí si ji chtěl uplatit chlebem se salámem a stejně nešla vrcela na něj a úplatek mu nechala..Což je zvláštní protože sežere na co přijde..Žádnou špatnou zkušenost s nimi nemáme tak to nechápeme..Nemáte někdo podobný problém?Jak jste to řešily?Samozřejmě vždy dostane vynadano že to nesmí dělat atp..Děkuji předem za odpovedi

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.5.2016 10:02

Lucima napsal(a):
Dobrý den všem, máme 8 roční labradorku a v posledním roce štěká a vrčí na Ukrajince.Jeden stavař (ukrajinec)v okolí si ji chtěl uplatit chlebem se salámem a stejně nešla vrcela na něj a úplatek mu nechala..Což je zvláštní protože sežere na co přijde..Žádnou špatnou zkušenost s nimi nemáme tak to nechápeme..Nemáte někdo podobný problém?Jak jste to řešily?Samozřejmě vždy dostane vynadano že to nesmí dělat atp..Děkuji předem za odpovedi

Třeba jí tento konkrétní člověk "nevoní"...kamarád měl labradora, který miloval vše živé na celém světě, ale když se k němu přiblížil cikán, tak se mohl zbláznit a to také žádnou špatnou zkušenost neměl...
Já bych tedy do kontaktu s osobou, která je psovi nesympatická, psa nikdy nenutila...zvlášť, když je to člověk cizí a ne např. rodinný příslušník...ani bych psovi nenadávala...max povel klid a ticho.

14.5.2016 10:05

Cítí něco co Vy ne. nemohla by Vás prostě chránit, tak jako je psovi dáno od přírody ?
jak se nadává psovi a proč vůbec. mnozí by byli rádi, kdyby si jejich pes nevzal jídlo od cizích.
bych jí raději poděkovala.

14.5.2016 10:18
scylla

XXX.XXX.150.32

Lucima napsal(a):

Může být závislý a ona to cítí nebo může být nemocný. Nenadávejte jí, když nevíte, proč to dělá.

Neregistrovaný uživatel

14.5.2016 10:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Lucima napsal(a):

Já v tom žádný problém nevidím - prostě jí není sympatický (Vám taky každý není), tak ji k němu nepouštějte a je po problému. Tím že ji budete peskovat za to, že se nechce s někým kamarádit si ho vážne neoblíbí - a možná, že jste si to dokonce tímhle udělali sami. Pokud ví, že za tohhle chlapa vždyky od vás dostane zdrba, tak už je nervozní když ho vidí

14.5.2016 14:44
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Třeba je zmatená, že mu špatně rozumí

14.5.2016 15:08

lesnížínka napsal(a):
Třeba je zmatená, že mu špatně rozumí

14.5.2016 17:55

Zkuste ji naučit zpívat ! Nejlíp Stěnku Razina.

14.5.2016 21:21
nexxi

XXX.XXX.228.56

Třeba mu nadává za to, že své stavební práce provádí dopoledne v době, kdy chce nerušeně spát :D.

14.5.2016 22:23

Ten člověk má asi těžší fyzickou práci, tj. se potí, a pokud moc neřeší hygienu, tak pro psa, který se s takovými lidmi běžně nesetkává, může být poněkud nedůvěryhodný.

Lucima

16.5.2016 17:57
Lucima

XXX.XXX.244.18

Omlouvam se šlo o překlep rozhodně ji nenadavam ale vynadam jako že to nesmí že se jí pak ty lidi boji a to me mrzi.:)děkuji za radu.

Lucima

16.5.2016 17:58
Lucima

XXX.XXX.244.18

Nenadavam šlo o překlep.Vynadam jakože ji řeknu že to dělat nesmí a tak..Sakra teď vypadá jak tyran :D nikdy jsem nikomu nenadavala..a teď kvuly blbemu opravování textu v mobilu jsem za magora :D.

Lucima

16.5.2016 17:59
Lucima

XXX.XXX.244.18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Cítí něco co Vy ne. nemohla by Vás prostě chránit, tak jako je psovi dáno od přírody ?
jak se nadává psovi a proč vůbec. mnozí by byli rádi, kdyby si jejich pes nevzal jídlo od cizích.
bych jí raději poděkovala.

Omlouvam se šlo o překlep rozhodně ji nenadavam ale vynadam jako že to nesmí že se jí pak ty lidi boji a to me mrzi.:)děkuji za radu.

Lucima

16.5.2016 18:00
Lucima

XXX.XXX.244.18

scylla napsal(a):
Může být závislý a ona to cítí nebo může být nemocný. Nenadávejte jí, když nevíte, proč to dělá.

Lucima

16.5.2016 18:02
Lucima

XXX.XXX.244.18

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Já v tom žádný problém nevidím - prostě jí není sympatický (Vám taky každý není), tak ji k němu nepouštějte a je po problému. Tím že ji budete peskovat za to, že se nechce s někým kamarádit si ho vážne neoblíbí - a možná, že jste si to dokonce tímhle udělali sami. Pokud ví, že za tohhle chlapa vždyky od vás dostane zdrba, tak už je nervozní když ho vidí

A nejde jen o tohohle chlapa jde o každého Ukrajince a mě to ani nevadí spíš mi jde o to že ty lidi jsou vystrašený.;) a známé některé lidi..

Lucima

16.5.2016 18:04
Lucima

XXX.XXX.244.18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ten člověk má asi těžší fyzickou práci, tj. se potí, a pokud moc neřeší hygienu, tak pro psa, který se s takovými lidmi běžně nesetkává, může být poněkud nedůvěryhodný.

Děkuji to mě nenapadlo a přijde mi to jako reálná varianta, Ukrajinci který tu chodí pracuji v okolí na stavbách takže spoceny asi budou.A este dodám že ji nenadavam :D šlo o překlep.

17.5.2016 07:48
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Lucima napsal(a):
Děkuji to mě nenapadlo a přijde mi to jako reálná varianta, Ukrajinci který tu chodí pracuji v okolí na stavbách takže spoceny asi budou.A este dodám že ji nenadavam :D šlo o překlep.

Tím pádem by jste s ní měla častěji chodit mezi lidi, ať poznává i různé typy lidí: bezdomovce, postižené, sportovce...a není z toho pak vykulená

Přidejte reakci

Přidat smajlík