Jaanakokr
XXX.XXX.70.185
Dobrý den,
prosím o radu, moje fenečka 2,5 roku velkého plemene, začala mít mírný žlutý výtok z vulvy, dělali jsme sono, děloha je čístá, bakter.vyšetření - streptokok, mykoplasma vše čisté, našel se jen stafilokok ale to má každý pes, radši jsme nasadili antb. Ale fena stále má ten žluto - bělejší výtok ?nezapáchá, fena je uplně v normálu. Může to být před háráním ? Od hárání jsou to 4 měsíce.
Jaanakokr
XXX.XXX.70.185
Dáváme augumentin z toho důvodu aby se Stafylokok opravdu dal zcela pryč a také že jedeme na daleké krytí do zahraničí. Antb dáváme cca 6 dní. Vulvu má jemně zvětšenou, začala línat ikdyž v lednu dosrstila, krevní testy v pořádku na vše. Neleží v žádné špíně, je to domací fenečka :).
Jaanakokr
napsal(a):
Dáváme augumentin z toho důvodu aby se Stafylokok opravdu dal zcela pryč a také že jedeme na daleké krytí do zahraničí. Antb dáváme cca 6 dní. Vulvu má jemně zvětšenou, začala línat ikdyž v lednu dosrstila, krevní testy v pořádku na vše. Neleží v žádné špíně, je to domací fenečka :).
Špatně jsem se vyjádřila - jestli jste to zjistili, podle toho, že je zašpiněné místo od toho výtoku, v místě kde leží nebo vyloženě vidíte výtok odtékat. - Ptám se tím, jak jste to zjistili, je-li hustý či řídký.
Vyšlo Vám, že je ten stafylokok citlivý na toto atb?
Jaanakokr
XXX.XXX.70.185
Ano vyšlo nám to, vetka řekla že tento druh stafylokoka je citlivý na mnoho antb a s augumentinem máme dobré zkušenosti. Zjistili jsme to tak, že jsem poblázněná pánička a koukám se jí tam :D výtok je hustý takový vždy kapička. Tento týden začala sexovat :D našeho druhého pejska.