Štěňata a pití vody :-)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2016 11:58
lizbeth

XXX.XXX.230.65

Mám asi úplně hloupý dotaz smajlík
Odkdy mám nechávat u štěňat misku s vodou? Fena má svoji misku bokem, štěňata se právě začala přikrmovat a mají 24 dnů.

Díky za radu

22.4.2016 12:12
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Pokud přikrmujete musíte dát vodu!
Já dávám misku s vodou od cca třech týdnů. samozřejmě takovou, aby z ní štěně dokázalo vylézt kdyby tam spadlo.

22.4.2016 12:19
lizbeth

XXX.XXX.230.65

Dasvo napsal(a):
Pokud přikrmujete musíte dát vodu!
Já dávám misku s vodou od cca třech týdnů. samozřejmě takovou, aby z ní štěně dokázalo vylézt kdyby tam spadlo.

Ok děkuji, hned jim tam nízkou misku dám.

22.4.2016 13:20
rapotacka11

XXX.XXX.32.109

To je nápad.

Sam 90210

22.4.2016 13:57
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

Možná ještě stupidnější dotaz ale zeptám se k tomuto příspěvku, musí se pes nějak učit pít vodu ? Včera jsem byla se psem u veterináře a byla tam paní s 3 měsíčním štěnětem z útulku a říkala že prý neumí pít, že jí musí nutit. Mě to přijde jako blbost, naší psi vždycky pili tak nějak sami od sebe, ale vrtá mi to hlavou

22.4.2016 14:04
marcelaamax

XXX.XXX.210.212

Sam 90210 napsal(a):
Možná ještě stupidnější dotaz ale zeptám se k tomuto příspěvku, musí se pes nějak učit pít vodu ? Včera jsem byla se psem u veterináře a byla tam paní s 3 měsíčním štěnětem z útulku a říkala že prý neumí pít, že jí musí nutit. Mě to přijde jako blbost, naší psi vždycky pili tak nějak sami od sebe, ale vrtá mi to hlavou

Třeba šlo o nějaké štěně ze špatných podmínek co nemělo správný návyk na to pít vodu? Nevím.

Ale u mého psa taky nechápu styl kterým pije. U sebe vedle pelíšku má misku s čerstvou vodou. Jdeme na procházku, pobízím ho, ať se napije, nic. A z první kaluže hned lemtá jak blázen . To samé když jsme doma, ze svojí misky moc nepije, ale pokaždé když se jdem venčit tak se napije na chodbě z misky druhého psa, třeba fakt jen malinko, ale musí se napít

Sam 90210

22.4.2016 15:53
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

marcelaamax napsal(a):
Třeba šlo o nějaké štěně ze špatných podmínek co nemělo správný návyk na to pít vodu? Nevím.

Ale u mého psa taky nechápu styl kterým pije. U sebe vedle pelíšku má misku s čerstvou vodou. Jdeme na procházku, pobízím ho, ať se napije, nic. A z první kaluže hned lemtá jak blázen . To samé když jsme doma, ze svojí misky moc nepije, ale pokaždé když se jdem venčit tak se napije na chodbě z misky druhého psa, třeba fakt jen malinko, ale musí se napít

Jo to je vlastně taky možná důvod, já si myslím že psi vodu vycítí jak mají žízeň a napijou se automaticky. Můj pes pak ze všeho nejvíc miluje blátivé kaluže, asi mu to připomíná kapučíno, jen já jsem z toho na nervy. Ještě jak byl malý, rozmazlený, býval doma tak se naučil chlamstat ze stolu kafe Nejlepší na tom bylo že jsme to dlouho nezjistili a s přítelem jsme nemohli přijít na to proč je najednou ten hrnek poloprázdný, byl při tom strašně pečlivý, nikdy to nerozlil ani moc nerozcákal

Přidejte reakci

Přidat smajlík