Fena se vrací z venčení - procházky

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.4.2016 12:20

Stane se, že mou fenu vezme na procházku syn. Ve chvíli kdy ji odepne z vodítka, běží domů. Co já na to ( s tím ) ?

21.4.2016 12:28
anonymx

XXX.XXX.143.254

Vymenit syna proste ji to s nim nebavi.

21.4.2016 12:28
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Stane se, že mou fenu vezme na procházku syn. Ve chvíli kdy ji odepne z vodítka, běží domů. Co já na to ( s tím ) ?

U nás to bývalo podobné. Se psy jsem léta chodila na prochajdu jen já, muž byl velmi zaměstnaný, chodil s náma jen na výlety o víkendu. Teď už má práci volnější, některé dny je doma, takže někdy už jde i on. Berňák byl velký závislák a tak sice šel, ale pořád stál a ohlížel se, kdy už konečně vyjdu za nima. Někdy ho muž ukecal, že já fakt nejdu, někdy se mu zavrtěl na patě a letěl zpátky za mnou. Bohužel se nám to vymstilo, když to udělal poprvé a jinde, než u našeho domu - vlítnul pod auto. Štěstí bylo, že to bylo v uličkách mezi domy a auto tedy jelo krokem.

21.4.2016 12:36
marcelaamax

XXX.XXX.210.212

Také mám závisláka. Jednou mi přítel vedl psa na cvičák. Říkal, že se pořád otáčel a kňučel, z vodítka ho radši nepouštěl. A jednou si ho vzal otec, to bylo ještě horší, pes věděl, že já jsem doma tak se neustále otáčel a táhnul směrem k domu, ušli pár metrů a šli zpátky.

Zkuste nejdřív chodit na procházku se synem i vy. Ale ono to může být párkrát v pohodě a pak si vzpomene a poběží stejně domů, já bych asi radši nepouštěla.

21.4.2016 14:22
inusanka

XXX.XXX.98.58

Hlavně všechno u nich je dlouhodobější, nic se nedá uspěchat. Když jí syn nabídne zábavu, půjde to rychleji, nebo taky ne. U nás když se rozhodneme, že někam nemůžeme, tak i rok to místo obcházíme.

21.4.2016 15:10

Ona se moc zabavit nedá. Bere ji ještě se svou fenkou, s kterou řádí, když s nimi jdu já, nebo i u nás i u nich.
Jde mi o to, jak se tvářit, když mu uteče. Přiběhne, strčí hlavu do okna a já ji pustím dovnitř. Samo, že ji neseřežu, ale ani nevítám. Řeknu jí rozmrzele, že je trubka, že si mohla užít procházku a víc si jí nevšímám.
( Vždycky si vzpomenu na Skácelovu kurzívku "Hodné dítě vždy svůj domov najde" ).

21.4.2016 15:11

anonymx napsal(a):
Vymenit syna proste ji to s nim nebavi.

To dost dobře nejde, já jsem ráda, že ji vezme ven, když já nemůžu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík