Lucie528
XXX.XXX.90.65
Dobrý den, mam prosbu, mam fenu novofondlundaka po zánětu dělohy, tudis po kastraci, je ji 12 let ale je to sikulka. Po operaci uz první den byla v pohodě jedla pila mala procházka.. Ale teď se ni zda divné ze ji jizva stále prosakuje ve dvou stezich. Vyteka z toho t cervene zabravena tekutina, jak neco s příměsí krve. Na vet jsem volala a pry je to normální. Co si o tom myslíte? Diky Lucka.
Lucie528
napsal(a):
Dobrý den, mam prosbu, mam fenu novofondlundaka po zánětu dělohy, tudis po kastraci, je ji 12 let ale je to sikulka. Po operaci uz první den byla v pohodě jedla pila mala procházka.. Ale teď se ni zda divné ze ji jizva stále prosakuje ve dvou stezich. Vyteka z toho t cervene zabravena tekutina, jak neco s příměsí krve. Na vet jsem volala a pry je to normální. Co si o tom myslíte? Diky Lucka.
Myslíte si, že jsou tady na ifauně zkušenější veterináři jak ti, kteří vám operovali fenu?
Ano, může se to stát.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nekdy staci i vyssi teplota na rane (fena hunata, lezici na brise, horke pocasi)a stehy se muzou odhojit.
Ranu osetrujte redenou betadinou, male saknuti nevadi, stava se, pro svou jistotu merte fene teplotu. Pokud se to zmeni v hnis, rada zrudne, zvysi se lokalne ci celkove teplota, jedte k vetovi..
Doufam, ze vam dali kryci ATB clonu?
Lucie528
XXX.XXX.90.65
Tak jsem dnes byla informovana ze rana muze saknout, dnes uz díky bohu nesakne. Zarudle to nemá, chuť k životu super.. Atb ma, ale ne žádnou clonu. Děkuji z rady.