Nikol17203
XXX.XXX.71.66
Dobrý den měla bych dotaz.
Mám 3 měsíčního křížence staforda s ovčákem a pejsek má každé ucho jinak obě dvě uši mu jdou na stejnou stranu tzv. jedno ucho má doprava od hlavy ( běžné ) a druhé má jakoby na hlavě stejným směrem. Nevíte někdo co s tím?
Nikol17203
napsal(a):
Dobrý den měla bych dotaz.
Mám 3 měsíčního křížence staforda s ovčákem a pejsek má každé ucho jinak obě dvě uši mu jdou na stejnou stranu tzv. jedno ucho má doprava od hlavy ( běžné ) a druhé má jakoby na hlavě stejným směrem. Nevíte někdo co s tím?
Nic, nechat být
Docela mě začíná dostávat, že si někdo pořídí křížence a pak po něm chce nějaký určitý vzhled.
marcelaamax
napsal(a):
Nic, nechat být
Docela mě začíná dostávat, že si někdo pořídí křížence a pak po něm chce nějaký určitý vzhled.
Jednou vořech vždycky vořech a jestli bude mít jedno ucho doleva a druhev se zatáčkou do prava je snad uplně jedno je to prostě original vořech pro zadavatelku neberte to ve zlém.Máte prostě křížence a to je vzhledově prostě originál
Nikol17203
XXX.XXX.71.66
Mám to tedy brát, že pejskovi takhle uši zůstanou?
xerxes
XXX.XXX.13.96
Nikol17203
napsal(a):
Mám to tedy brát, že pejskovi takhle uši zůstanou?
Když řeknu že ano, nakrájíte ho do guláše?
A teď trochu vážně. ![]()
ve třech měsících není zdaleka dokončen vývoj postavení ucha. Jinými slovy můžete zasáhnout, pokud chcete. naprosto chápu, že někdo nechce mít psa s plandacíma ušima a není odvázaný z představy, že se na takovou hlavu bude dívat celý psí život. Já na místě zadavatelky bych klidně zkusil vylepit. nejspíš by to chtělo vidět, jak ty ušiska přesně vypadají a rozhodnout, jestli lepit "na ovčáka" nebo "na staforda".
Ale fakt nerozumím tomu, proč by kříženec musel mít hnusně nesené ucho!
Dasvo
napsal(a):
A teď trochu vážně. ![]()
ve třech měsících není zdaleka dokončen vývoj postavení ucha. Jinými slovy můžete zasáhnout, pokud chcete. naprosto chápu, že někdo nechce mít psa s plandacíma ušima a není odvázaný z představy, že se na takovou hlavu bude dívat celý psí život. Já na místě zadavatelky bych klidně zkusil vylepit. nejspíš by to chtělo vidět, jak ty ušiska přesně vypadají a rozhodnout, jestli lepit "na ovčáka" nebo "na staforda".
Ale fakt nerozumím tomu, proč by kříženec musel mít hnusně nesené ucho!
Já teda opravdu nechápu, že si někdo pořídí křížence a pak se nechce celý život dívat na to, jak psovi plandají uši. A rozhodně mi to na kříženci nepřijde hnusné, spíš originální.