Uši staford s ovčákem

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nikol17203

12.4.2016 15:02
Nikol17203

XXX.XXX.71.66

Dobrý den měla bych dotaz.
Mám 3 měsíčního křížence staforda s ovčákem a pejsek má každé ucho jinak obě dvě uši mu jdou na stejnou stranu tzv. jedno ucho má doprava od hlavy ( běžné ) a druhé má jakoby na hlavě stejným směrem. Nevíte někdo co s tím?

12.4.2016 15:03
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Nikol17203 napsal(a):
Dobrý den měla bych dotaz.
Mám 3 měsíčního křížence staforda s ovčákem a pejsek má každé ucho jinak obě dvě uši mu jdou na stejnou stranu tzv. jedno ucho má doprava od hlavy ( běžné ) a druhé má jakoby na hlavě stejným směrem. Nevíte někdo co s tím?

Nic, nechat být

Docela mě začíná dostávat, že si někdo pořídí křížence a pak po něm chce nějaký určitý vzhled.

12.4.2016 15:09
ivulka2

XXX.XXX.155.174

marcelaamax napsal(a):
Nic, nechat být

Docela mě začíná dostávat, že si někdo pořídí křížence a pak po něm chce nějaký určitý vzhled.

Jednou vořech vždycky vořech a jestli bude mít jedno ucho doleva a druhev se zatáčkou do prava je snad uplně jedno je to prostě original vořech pro zadavatelku neberte to ve zlém.Máte prostě křížence a to je vzhledově prostě originál

Nikol17203

12.4.2016 15:20
Nikol17203

XXX.XXX.71.66

Mám to tedy brát, že pejskovi takhle uši zůstanou?

xerxes

12.4.2016 15:35
xerxes

XXX.XXX.13.96

Nikol17203 napsal(a):

Když řeknu že ano, nakrájíte ho do guláše?

12.4.2016 15:48
rapotacka11

XXX.XXX.32.109

Nikol17203 napsal(a):

Ano,
ale slyšet bude dobře
Kdybyste si ho brali na 3 měs. - viděli byste, do čeho jdete .

12.4.2016 16:27
noemi

XXX.XXX.64.236

U nás je kříženec staforda s něčím (je možné, že i NO) a má taky obě uši na stejnou stranu... prostě příroda. Pejskovi tak tedy uši s největší pravděpodobností zůstanou .
Vybrala jste si křížence, tak to tak berte .

12.4.2016 19:31
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Jedno ucho po vlcakovi, druhe po stafordovi, co se divite?

13.4.2016 13:45
Dasvo

XXX.XXX.101.12

A teď trochu vážně. smajlík
ve třech měsících není zdaleka dokončen vývoj postavení ucha. Jinými slovy můžete zasáhnout, pokud chcete. naprosto chápu, že někdo nechce mít psa s plandacíma ušima a není odvázaný z představy, že se na takovou hlavu bude dívat celý psí život. Já na místě zadavatelky bych klidně zkusil vylepit. nejspíš by to chtělo vidět, jak ty ušiska přesně vypadají a rozhodnout, jestli lepit "na ovčáka" nebo "na staforda".
Ale fakt nerozumím tomu, proč by kříženec musel mít hnusně nesené ucho!

13.4.2016 14:55
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Dasvo napsal(a):
A teď trochu vážně. smajlík
ve třech měsících není zdaleka dokončen vývoj postavení ucha. Jinými slovy můžete zasáhnout, pokud chcete. naprosto chápu, že někdo nechce mít psa s plandacíma ušima a není odvázaný z představy, že se na takovou hlavu bude dívat celý psí život. Já na místě zadavatelky bych klidně zkusil vylepit. nejspíš by to chtělo vidět, jak ty ušiska přesně vypadají a rozhodnout, jestli lepit "na ovčáka" nebo "na staforda".
Ale fakt nerozumím tomu, proč by kříženec musel mít hnusně nesené ucho!

Já teda opravdu nechápu, že si někdo pořídí křížence a pak se nechce celý život dívat na to, jak psovi plandají uši. A rozhodně mi to na kříženci nepřijde hnusné, spíš originální.

Přidejte reakci

Přidat smajlík