Pes nechce žrát konzervu od veterináře

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.4.2016 07:55

Pes měl 2 dny hladovku od veterináře a dostali jsme konzervy které mu po těch 2 dnech máme dát je to značka eukanuba nějaké ryby. Dala jsem mu to a vůbec to nechce pritom jidlo žebra a když jsem mu to nesla měl radost která přešla po tom co k tomu čuchl..Jinak ho normálně krmim barfem nebo mu vařím. Jiné konzervy ji např topstein. Co by jste delali? Mám psa nechat a počkat než to z hladu sni?

11.4.2016 08:04

Záleží na tom, proč měl pes hladovku, na jakou dietu konzerva je a pod. Jestli jde o trvalé onemocnění s omezením např. bílkovin, nebo o pátrání po nějaké alergii,... nebo jen o krátkodobý akutní zažívací problém.

11.4.2016 08:22

Měl silný průjem i zvracel podle veterináře viróza ale muze to byt zpusebo i necim jinym pry..je to presne tato konzerva http://www.svetgranulek.cz/Eukanuba-VD-Dog-Dermatosis-konzerva.

11.4.2016 08:37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Měl silný průjem i zvracel podle veterináře viróza ale muze to byt zpusebo i necim jinym pry..je to presne tato konzerva http://www.svetgranulek.cz/Eukanuba-VD-Dog-Dermatosis-konzerva.

Jestli to bylo akutní a konzerva je vlastně ryba s bramborama, koupila bych mu file, uvařila, po malých dávkách, možná přidala tu bramboru. Vybrala nějakou málo mastnou rybu...Držela bych malou dávku, aby nezbouchal plnou misku najednou, kousek konzervy přidala, aby nebyla úplně na vyhození. Nebo opačně - ke konzervě přidala kousek svařeného file, aby mu chutnalo.

11.4.2016 09:27
bilusik

XXX.XXX.168.4

Po průjmu a zvracení rybí konzervu ? No nevím, já bych dal spíš nějaké vařené kuřecí s rýží. Ale vnutit vám drahou konzervu, také řešení - pro veterináře, aby měl kšeft...

11.4.2016 10:07
ivulka2

XXX.XXX.155.174

bilusik napsal(a):
Po průjmu a zvracení rybí konzervu ? No nevím, já bych dal spíš nějaké vařené kuřecí s rýží. Ale vnutit vám drahou konzervu, také řešení - pro veterináře, aby měl kšeft...

Taky mě to překvapilo...pro zadavatelku pokud barfujete tak bych normálně uvařila libové kuřecí prsa a k tomu třeba ten vařené brambor nebo rýži ale konzervu plnou chemie bych psovi s prujmem a zvracením nedala.Někteří veterináři jsou...

11.4.2016 10:25
scylla

XXX.XXX.150.32

Pes měl 2 dny hladovku od veterináře a dostali jsme konzervy které mu po těch 2 dnech máme dát je to značka eukanuba nějaké ryby. Dala jsem mu to a vůbec to nechce pritom jidlo žebra a když jsem mu to nesla měl radost která přešla po tom co k tomu čuchl..Jinak ho normálně krmim barfem nebo mu vařím. Jiné konzervy ji např topstein. Co by jste delali? Mám psa nechat a počkat než to z hladu sni?

Ne, nenuťe mu to, někteří psi ryby nežerou.

11.4.2016 12:51
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Opravdu divný opřístup veta. Chápu vás, že jste mu na to s prominutím skočila...ono když jde člověk s akutně nemocným psem, je tak rozhozený, že s doktorem nepolemizuje. Po 10 návštěvě, už jsme mu řekla, co si o dietách, Hill´s a spol. myslím. Tak mi řekl, ať klidně vypíšu, čím budu psa krmit a že mi to schválí či ne. Domluvili jsme se

12.4.2016 08:15
Šarina

XXX.XXX.231.146

Obecně bych se bála dát psovi v této situaci cokoliv průmyslově vyrobeného. Ten váš vet je asi dobrý obchodník, můj by vám spíš poradil psovi uvařit kuřecí maso plus hodně rozvařenou rýži s mrkví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík