Štěňata s pp nebo bez?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kacis

29.3.2016 21:02
Kacis

XXX.XXX.120.248

Co tu poslední dobou čtu tak jsem na infarkt...mám doma psa i fenu stejného plemene oba s PP a chválabohu i uchovnene ale vzhledem k tomu že jsou strejda s neteří (ano to vím jen díky PP) tak jak id*t přes půl roku hledám vhodného psa, žádám o CHS, vyřizuju všechny papíry a mám s tím akorát litacku a starosti...proč já d*l jsem si nenakryla vesele doma zadarmo a neřekla jsi za štěňata 6-7 tisíc jak se moje plemeno pohybuje? Holt jsem divná a neumím vydělávat smajlík
P.S. Množení myšleno jako ironie.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.3.2016 21:04

Kacis napsal(a):
Co tu poslední dobou čtu tak jsem na infarkt...mám doma psa i fenu stejného plemene oba s PP a chválabohu i uchovnene ale vzhledem k tomu že jsou strejda s neteří (ano to vím jen díky PP) tak jak id*t přes půl roku hledám vhodného psa, žádám o CHS, vyřizuju všechny papíry a mám s tím akorát litacku a starosti...proč já d*l jsem si nenakryla vesele doma zadarmo a neřekla jsi za štěňata 6-7 tisíc jak se moje plemeno pohybuje? Holt jsem divná a neumím vydělávat smajlík
P.S. Množení myšleno jako ironie.

No to je od Vás hezké, ale to chcete, abysme se tady všichni pohádali?

Kacis

29.3.2016 21:20
Kacis

XXX.XXX.120.248

Nemusíte se tu rovnou hádat, stačí si uvědomit že ne každý pes a fena spolu můžou mít štěňata jak se komu zamane...navíc jak by lidé zjistili že jsou rodiče příbuzní? Já bych měla peníze a oni nemocného psa a nikdo by s tím nic neudělal.

29.3.2016 21:32
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Kacis napsal(a):
Nemusíte se tu rovnou hádat, stačí si uvědomit že ne každý pes a fena spolu můžou mít štěňata jak se komu zamane...navíc jak by lidé zjistili že jsou rodiče příbuzní? Já bych měla peníze a oni nemocného psa a nikdo by s tím nic neudělal.

Takových diskusí už tu proběhlo - proč zakládat další?
Nebo jste teď vylezla z pralesa a objevila pojem množírny a psi bez PP a máte potřebu to sdělit světu?
Nebo jste chtěla pochválit nebo politovat, že zakládáte CHS?

Nechápu smysl založené diskuse.

29.3.2016 21:33

Chcete to mít jednodušší ? asi čmku.

29.3.2016 21:37

Kacis napsal(a):

Již v mnoha diskuzích zde byli probíraní psi bez PP (po rodičích s PP)...takže si to tady lidi (doufám, že většina z nás) uvědomuje, když sem někdo dojde s problémem bývá už pozdě, protože štěně má doma...málokdo (nevím jestli vůbec někdo) si sem přijde o radu typu "Chci koupit štěně bez PP čistokrevné..je to dobrý nápad? Jaká jsou rizika s takovým nákupem spojená?"
Takže za vaši odpovědnost, ale nemyslím, že by to nějak ovlivnilo eventuelní budoucí rádobychovatele a štěňata (obzvlášť pokud mají atraktivní plemeno) prodají za "výhodnou"cenu vždycky.

Kacis

30.3.2016 09:15
Kacis

XXX.XXX.27.59

Jde o to, že tohle téma je hodně probírané a když na to lidi narazí třeba byť jen náhodou a třeba si to i přečtou tak jim to možná sepne a řeknou si, že na tom něco bude...kéž by to otevřelo oči alespoň jednomu člověku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík