Kacis
XXX.XXX.120.248
Co tu poslední dobou čtu tak jsem na infarkt...mám doma psa i fenu stejného plemene oba s PP a chválabohu i uchovnene ale vzhledem k tomu že jsou strejda s neteří (ano to vím jen díky PP) tak jak id*t přes půl roku hledám vhodného psa, žádám o CHS, vyřizuju všechny papíry a mám s tím akorát litacku a starosti...proč já d*l jsem si nenakryla vesele doma zadarmo a neřekla jsi za štěňata 6-7 tisíc jak se moje plemeno pohybuje? Holt jsem divná a neumím vydělávat
P.S. Množení myšleno jako ironie.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kacis
napsal(a):
Co tu poslední dobou čtu tak jsem na infarkt...mám doma psa i fenu stejného plemene oba s PP a chválabohu i uchovnene ale vzhledem k tomu že jsou strejda s neteří (ano to vím jen díky PP) tak jak id*t přes půl roku hledám vhodného psa, žádám o CHS, vyřizuju všechny papíry a mám s tím akorát litacku a starosti...proč já d*l jsem si nenakryla vesele doma zadarmo a neřekla jsi za štěňata 6-7 tisíc jak se moje plemeno pohybuje? Holt jsem divná a neumím vydělávat
P.S. Množení myšleno jako ironie.
No to je od Vás hezké, ale to chcete, abysme se tady všichni pohádali?
Kacis
XXX.XXX.120.248
Nemusíte se tu rovnou hádat, stačí si uvědomit že ne každý pes a fena spolu můžou mít štěňata jak se komu zamane...navíc jak by lidé zjistili že jsou rodiče příbuzní? Já bych měla peníze a oni nemocného psa a nikdo by s tím nic neudělal.
Kacis
napsal(a):
Nemusíte se tu rovnou hádat, stačí si uvědomit že ne každý pes a fena spolu můžou mít štěňata jak se komu zamane...navíc jak by lidé zjistili že jsou rodiče příbuzní? Já bych měla peníze a oni nemocného psa a nikdo by s tím nic neudělal.
Takových diskusí už tu proběhlo - proč zakládat další?
Nebo jste teď vylezla z pralesa a objevila pojem množírny a psi bez PP a máte potřebu to sdělit světu?
Nebo jste chtěla pochválit nebo politovat, že zakládáte CHS?
Nechápu smysl založené diskuse.
Chcete to mít jednodušší ? asi čmku.
Kacis
napsal(a):
Již v mnoha diskuzích zde byli probíraní psi bez PP (po rodičích s PP)...takže si to tady lidi (doufám, že většina z nás) uvědomuje, když sem někdo dojde s problémem bývá už pozdě, protože štěně má doma...málokdo (nevím jestli vůbec někdo) si sem přijde o radu typu "Chci koupit štěně bez PP čistokrevné..je to dobrý nápad? Jaká jsou rizika s takovým nákupem spojená?"
Takže za vaši odpovědnost, ale nemyslím, že by to nějak ovlivnilo eventuelní budoucí rádobychovatele a štěňata (obzvlášť pokud mají atraktivní plemeno) prodají za "výhodnou"cenu vždycky.
Kacis
XXX.XXX.27.59
Jde o to, že tohle téma je hodně probírané a když na to lidi narazí třeba byť jen náhodou a třeba si to i přečtou tak jim to možná sepne a řeknou si, že na tom něco bude...kéž by to otevřelo oči alespoň jednomu člověku.