trii
XXX.XXX.36.3
Ahoj. Sháním drobné pamlsky pro výcvik a většinou nacházím jen nekvalitní směsi "čehosi vedlejšího původu, obilí a dochucovadel ". Můžu se zeptat, jaký máte názor na Chewies Trainings?
http://www.familydogs.cz/3psi/eshop/0/3/5/12124-Chewies-Trainings-Happen-Ziege-kozi-300-g
http://www.familydogs.cz/3psi/eshop/0/3/5/11353-Chewies-Trainings-Happen-Kanguru-klokani-300-g
Popřípadě pokud máte nějaké dobré zkušenosti s jinou značkou, bude moc ráda za typ.
Tak přesně ty první s kozou máme. Berem je hlavně na cvičák a na prochajdy. Jsou malé cca 1cm takže jako malá okamžitá odměna ideální. Ale jako úplně top odměnu máme třeba nakrájené plíce apod. Jinak naše fena je alergik a snáší je v pohodě takže jestli máte citlivějšího pejska zkuste je.
trii
XXX.XXX.36.3
Iliena
napsal(a):
Tak přesně ty první s kozou máme. Berem je hlavně na cvičák a na prochajdy. Jsou malé cca 1cm takže jako malá okamžitá odměna ideální. Ale jako úplně top odměnu máme třeba nakrájené plíce apod. Jinak naše fena je alergik a snáší je v pohodě takže jestli máte citlivějšího pejska zkuste je.
Při tréninku máme velkou spotřebu a kromě sušin a doma vyrobených pamlsků jsme nemohla nic jiného přijatelného najít - náš retrívr je alergický na kuřecí maso, obilniny a na sóju + pro nové štěně budu chtít určitě také něco zdravějšího.
Díky za recenzi.
trii
napsal(a):
Při tréninku máme velkou spotřebu a kromě sušin a doma vyrobených pamlsků jsme nemohla nic jiného přijatelného najít - náš retrívr je alergický na kuřecí maso, obilniny a na sóju + pro nové štěně budu chtít určitě také něco zdravějšího.
Díky za recenzi.
My právě taky hledala jsem kde co, ale všude samé obilí... Jedině tohle prošlo výběrem . Já vždycky objednám třeba tři kyblíky a mám na nějakou dobu vystaráno. Mimochodem na cvičáku to ochutnalo několik dalších psů a všichni to snědli a čekali na přídavek. Tak snad u vás budou taky chutnat
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jsou bezvadné. V létě moc maso nesuším, tak používám Platinum nebo tohle.
napsal(a):
Jsou bezvadné. V létě moc maso nesuším, tak používám Platinum nebo tohle.
Vypadají zajímavě, vyzkoušíme je. Díky za tip. A čím jsou třeba tyhle pamlsky konzervované aby vydržely nějakou dobu? Víte někdo jakou mívají nejdelší trvanlivost? Nebo jak poznám jestli je v nich chemie - čím jsou konzervované?
napsal(a):
Vypadají zajímavě, vyzkoušíme je. Díky za tip. A čím jsou třeba tyhle pamlsky konzervované aby vydržely nějakou dobu? Víte někdo jakou mívají nejdelší trvanlivost? Nebo jak poznám jestli je v nich chemie - čím jsou konzervované?
Trvanlivost netuším, u nás to jde pryč dost rychle. Nezbývá než věřit textu v shopu, ale zas nejsou matlací, aby to vzbuzovalo podezření. Viz. odkaz
http://www.spokojenypes.cz/chewies-trainings-happen-lamm-jehneci-300-g/
Přijde mi prima, že je v nich málo tuku a nemusím pořád započítávat do denní dávky vzhledem k množství, ve kterém pamlskujeme.
napsal(a):
Trvanlivost netuším, u nás to jde pryč dost rychle. Nezbývá než věřit textu v shopu, ale zas nejsou matlací, aby to vzbuzovalo podezření. Viz. odkaz
http://www.spokojenypes.cz/chewies-trainings-happen-lamm-jehneci-300-g/
Přijde mi prima, že je v nich málo tuku a nemusím pořád započítávat do denní dávky vzhledem k množství, ve kterém pamlskujeme.
Myslela jsem jaká trvanlivost bývá uvedená na obale. Jestli třeba taky rok a půl, samozřejmě z jednoho balení se to poznat nedá. Můžu koupit něco co měli už rok ve skladě.
Mně se líbí hlavně to složení, ikdyž málo tuku je taky fajn, nebudu to muset tolik hlídat kolik mu dám.
Ale vlhkost uvádí stejnou jako to sušené maso - kolem 23%
napsal(a):
Myslela jsem jaká trvanlivost bývá uvedená na obale. Jestli třeba taky rok a půl, samozřejmě z jednoho balení se to poznat nedá. Můžu koupit něco co měli už rok ve skladě.
Mně se líbí hlavně to složení, ikdyž málo tuku je taky fajn, nebudu to muset tolik hlídat kolik mu dám.
Ale vlhkost uvádí stejnou jako to sušené maso - kolem 23%
Já to pochopila, jen jsem na trvanlivost nikdy nekoukala, když mi to pes do sebe naklopí pomalu během pár dní.
Vlhkost je stejná, jenže tyhle pamslky prošly tepelnou úpravou v hodně vysokých teplotách, vlastně to samé, co granule. I konzistence, tj, ano, lze tomu věřit, pokud věříme granulím. Oproti tomu jerky maso, jak ho známe od Britu a spol., navíc ani sušené není, je průmyslově dehydratované - to ale asi nebude nic smrtelného, stejně to vypadá i u jerky pro lidi.