Pohotovost svátky Ostrava

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2016 13:45
lizbeth

XXX.XXX.230.65

Zdravím,

poradíte mi někdo, na jakou pohotovost jít v případě Vel. pondělí nebo víkendu? fena mi má rodit, kdyby náhodou byl nějaký problém - konzultace nebo rovnou fenu odvézt, kam zajet? Ani jednoho veta bohužel neznám, chodíme do Vítkovic a tam pohotovost nemají.

Našla jsem pohotovost: Václav Petr-Hrabová, Dana Premusová-Výškovice, Roman Nejez-Poruba, Dalibor Ress - Frýdek,

Díky za rady

24.3.2016 13:50
tapina

XXX.XXX.211.249

lizbeth napsal(a):
Zdravím,

poradíte mi někdo, na jakou pohotovost jít v případě Vel. pondělí nebo víkendu? fena mi má rodit, kdyby náhodou byl nějaký problém - konzultace nebo rovnou fenu odvézt, kam zajet? Ani jednoho veta bohužel neznám, chodíme do Vítkovic a tam pohotovost nemají.

Našla jsem pohotovost: Václav Petr-Hrabová, Dana Premusová-Výškovice, Roman Nejez-Poruba, Dalibor Ress - Frýdek,

Díky za rady

Zítra je taky svátek. Zkuste ty co jste našla obvolat, ať víte - budou nebudou přijedou? Než případně to honit ve stresu.

24.3.2016 13:50
noemi

XXX.XXX.64.236

Kdysi jsem potřebovala nutně pohotovost...a byl problém se někam dovolat, i když měli uvedeno, že pohotovost mají.

Podle mě Nejez ano, veterinář z Hrabové nám to ani po 10 vytáčení nebral...
zkuste kousek od Ovy (hned u hlavní výpadovky směr Příbor) mívají pohotovost tady: http://www.veterinarni-klinika-krmelin.cz/cs/pohotovost
Pokud je to pro Vás dostupné, zkuste tam zavolat a zeptat se na aktuální situaci, na stránkách mají jen loňské Vánoce.

24.3.2016 14:01
lizbeth

XXX.XXX.230.65

noemi napsal(a):
Kdysi jsem potřebovala nutně pohotovost...a byl problém se někam dovolat, i když měli uvedeno, že pohotovost mají.

Podle mě Nejez ano, veterinář z Hrabové nám to ani po 10 vytáčení nebral...
zkuste kousek od Ovy (hned u hlavní výpadovky směr Příbor) mívají pohotovost tady: http://www.veterinarni-klinika-krmelin.cz/cs/pohotovost
Pokud je to pro Vás dostupné, zkuste tam zavolat a zeptat se na aktuální situaci, na stránkách mají jen loňské Vánoce.

Díky, krmelín nemáme ze zábřehu tak daleko. zavolám tam. Nejez prý zvedá tel, bylo mi to potvrzeno a u nás Vítkovice mají 9-12hod, tak aspoň něco smajlík

DG

25.3.2016 22:47
DG

XXX.XXX.173.14

Já můžu doporučit kliniku Nejezů, plně vybavená ordinace a mají pohotovostní číslo. Petr Václav má pohotovost když může a má maličkou ordinaci, ale jinak fajn doktor.

5.4.2016 20:10
noemi

XXX.XXX.64.236

Jak jste dopadli? Byl veterinář třeba?

6.4.2016 07:51
lizbeth

XXX.XXX.230.65

Nakonec ne a stejne jsme rodili az ve středu pres den smajlík
stenatka krasne rostou :)

mozna hloupy dotaz, ale kdyz jedno stene se uz narodilo vetsi a dale i pribira velmi dobre, je u nej vyssi sance ze preroste standard nebo se ty rozdíly setřou do 8mi tydnu a nakonec nejmenší stene muze byt nejvetsi?
prcci maji 8 dni smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.4.2016 08:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

"ale kdyz jedno stene se uz narodilo vetsi a dale i pribira velmi dobre, je u nej vyssi sance ze preroste standard nebo se ty rozdíly setřou do 8mi tydnu a nakonec nejmenší stene muze byt nejvetsi?"
je vyšší pravděpodobnost, že to největší štěně bude i nadále největší, ale určitě se z toho nedá usuzovat, že přeroste standard.

Přidejte reakci

Přidat smajlík