Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2016 22:27
teriin

XXX.XXX.166.27

Dobrý den, zhruba před 2 měsíci jsme přešli se psem - trpasličí pinč, na BARF. Ryby, kuřecí, kosti, vepřové snáší dobře. Jen něco snáší špatně a já nevím, co je špatně. Poprvé vyzvracel na hrubo mleté hovězí, podruhé játra (to byla nejspíše moje vina, protože jsem mu dala moc velké kousky) a dnes srdce na drobno nakrájené srdce. Poté když mu to chci dát příště, třeba i s jinou přílohou, tak už to nepozře. Mohl byste mi někdo prosím někdo říct svoje zkušenost s BARFEM? Nikdo v mém okolí BARFEM nekrmí, čerpám jen z internetu, tak by mě zajímaly hlavně osobní zkušenosti. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.3.2016 22:32

teriin napsal(a):
Dobrý den, zhruba před 2 měsíci jsme přešli se psem - trpasličí pinč, na BARF. Ryby, kuřecí, kosti, vepřové snáší dobře. Jen něco snáší špatně a já nevím, co je špatně. Poprvé vyzvracel na hrubo mleté hovězí, podruhé játra (to byla nejspíše moje vina, protože jsem mu dala moc velké kousky) a dnes srdce na drobno nakrájené srdce. Poté když mu to chci dát příště, třeba i s jinou přílohou, tak už to nepozře. Mohl byste mi někdo prosím někdo říct svoje zkušenost s BARFEM? Nikdo v mém okolí BARFEM nekrmí, čerpám jen z internetu, tak by mě zajímaly hlavně osobní zkušenosti. Děkuji.

Tak mu to zkuste zpočátku vařit, někteří psi vařeně lépe tráví.

9.3.2016 08:02
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tak zatím hovězí a vnitřnosti vynechte, nebo je zkuste trošku nechat projít varem, jak píše rájka999.

9.3.2016 10:20
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Vnútornosti sú všeobecne ťažšie stáviteľné, zo začiatku by som mu ich len po troške primiešavala k inému mäsu a nedávala samotné. A niekedy môže byť problém práve s tým, že je mäso nakrájané moc nadrobno a pes to do seba moc rýchlo nahltá. Takže kľudne väčšie kusy a ak to aj náhodou hneď vyzvracia netreba robiť paniku a nechať ho nech to znova zožerie, aj keď to môže byť pre vás trocha nechutné je to normálne a nič sa mu nestane

9.3.2016 11:26

teriin napsal(a):

Já nekrmím přímo BARF, pesan syrové maso nechce, takže vše lehce povařím...jako přílohu máme většinou rýži nebo ovesné vločky a zeleninu nejčastěji mrkev nebo červenou řepu a nějakou listovou - salát.
Kosti nezkrmuji...pesan je nežere...a feňule po nich trpí zácpou, proto musím složitě nahrazovat chybějící vápník jinak.

10.3.2016 13:15
inusanka

XXX.XXX.98.58

Já musím některá masa vařit, třeba hovězí syrové jen někdy, vyřené vždy. Srdce a jazyk jedině vařené. Játra nedávám, ledvinky vařené.

Přidejte reakci

Přidat smajlík