Dobrý den, zhruba před 2 měsíci jsme přešli se psem - trpasličí pinč, na BARF. Ryby, kuřecí, kosti, vepřové snáší dobře. Jen něco snáší špatně a já nevím, co je špatně. Poprvé vyzvracel na hrubo mleté hovězí, podruhé játra (to byla nejspíše moje vina, protože jsem mu dala moc velké kousky) a dnes srdce na drobno nakrájené srdce. Poté když mu to chci dát příště, třeba i s jinou přílohou, tak už to nepozře. Mohl byste mi někdo prosím někdo říct svoje zkušenost s BARFEM? Nikdo v mém okolí BARFEM nekrmí, čerpám jen z internetu, tak by mě zajímaly hlavně osobní zkušenosti. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
teriin
napsal(a):
Dobrý den, zhruba před 2 měsíci jsme přešli se psem - trpasličí pinč, na BARF. Ryby, kuřecí, kosti, vepřové snáší dobře. Jen něco snáší špatně a já nevím, co je špatně. Poprvé vyzvracel na hrubo mleté hovězí, podruhé játra (to byla nejspíše moje vina, protože jsem mu dala moc velké kousky) a dnes srdce na drobno nakrájené srdce. Poté když mu to chci dát příště, třeba i s jinou přílohou, tak už to nepozře. Mohl byste mi někdo prosím někdo říct svoje zkušenost s BARFEM? Nikdo v mém okolí BARFEM nekrmí, čerpám jen z internetu, tak by mě zajímaly hlavně osobní zkušenosti. Děkuji.
Tak mu to zkuste zpočátku vařit, někteří psi vařeně lépe tráví.
Vnútornosti sú všeobecne ťažšie stáviteľné, zo začiatku by som mu ich len po troške primiešavala k inému mäsu a nedávala samotné. A niekedy môže byť problém práve s tým, že je mäso nakrájané moc nadrobno a pes to do seba moc rýchlo nahltá. Takže kľudne väčšie kusy a ak to aj náhodou hneď vyzvracia netreba robiť paniku a nechať ho nech to znova zožerie, aj keď to môže byť pre vás trocha nechutné je to normálne a nič sa mu nestane
Uživatel s deaktivovaným účtem
teriin
napsal(a):
Já nekrmím přímo BARF, pesan syrové maso nechce, takže vše lehce povařím...jako přílohu máme většinou rýži nebo ovesné vločky a zeleninu nejčastěji mrkev nebo červenou řepu a nějakou listovou - salát.
Kosti nezkrmuji...pesan je nežere...a feňule po nich trpí zácpou, proto musím složitě nahrazovat chybějící vápník jinak.