Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

pesaaan

7.3.2016 20:11
pesaaan

XXX.XXX.54.5

Názor na krmivo kanadské krmivo Anka ?

7.3.2016 20:26
noemi

XXX.XXX.64.236

Použité suroviny: Drůbeží moučka, pšeničná mouka, kukuřičný šrot, pšeničné klíčky, kuřecí tuk stabilizovaný směsí tokoferolů (zdroj vitaminu E), cukrovkové sušené řízky, sušené kvasnice, cholin chlorid, uhličitan vápenatý, propionan vápenatý, chlorid draselný, síran železnatý FeSO4.H2O, glukosamin sulfát (z mořských krabů a krevet), vitamin E, A, B1, B2, B6, B12, D3, K3, chondroitin sulfát (ze žraločí chrupavky), oxid zinečnatý, seleničitan sodný, síran měďnatý CuSO4.5H2O, jodičnan vápenatý (bezvodý), oxid manganatý, kyselina nikotinová, pantothenan vápenatý, biotin, bis (uhličitan), tris (hydroxid) kobaltnatý monohydrát, mannit, kyselina listová. Deklarované jakostní znaky (v kg): Vlhkost 8 % Dusíkaté látky 260 g Tuk 160 g Vláknina 30 g Popel 80 g Vitamin A 16.200 m.j. Vitamin D 1.500 m.j. Vitamin E 90 m.j. (jako alfatokoferol) Měď 1,85 mg Vápník 16 g Fosfor 9 g Draslík 5,9 g Sodík 3,7 g Hořčík 1,5 g

Je k tomu třeba něco dodávat? Chcete tím krmit psa nebo slepice?
Pes , slepice

Co Vás vede k tomu o tomto krmivu uvažovat?

pesaaan

7.3.2016 20:34
pesaaan

XXX.XXX.54.5

Já jsem s ním teď krmil psa. A teď mám obavy. Krmivo samozřejmě změním, ale myslíte, že jsem tím psovi nějak ublížil ?

7.3.2016 20:45
tapina

XXX.XXX.211.113

pesaaan napsal(a):
Já jsem s ním teď krmil psa. A teď mám obavy. Krmivo samozřejmě změním, ale myslíte, že jsem tím psovi nějak ublížil ?

Záleží na psovi, každý snese něco jiného. Když už to víte, tak to pozvolna změňte k lepšímu a uvidíte.

pesaaan

7.3.2016 20:48
pesaaan

XXX.XXX.54.5

Naše fenka je pořád v pohodě. Dlouhý procházky dává v pohodě. Lítá, zlobí :).. Ale změním !

8.3.2016 07:25
Mar-Afra

XXX.XXX.159.138

Krmivo kvalitní samozřejmě není. Z těch zvýrazněných mi řepné řízky zase až tolik nevadí (vedou se o ně spory, ale nějaké definitivum nad jejich škodlivostí nepadlo, spíše existují vhodnější varianty, ale není to žádná hrůza), dokonce je tam i náznak vhodnější konzervace (propionan), ale K3 a celková kvalita hlavních surovin moc prostoru pro chválu nedává. Spíše naopak.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.3.2016 09:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Takovej balík za šrot ?

8.3.2016 09:24
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Složení nic moc. Ale v dnešní době, spousta peněz za nic.

Na druhou stranu, o kus lepší než marketovky to je.

Buďte v klidu, krmení změňte, a je to.

pesaaan

8.3.2016 13:32
pesaaan

XXX.XXX.54.5

Děkuju moc :).. Změnil.. MÁM Taste of the Wild.

8.3.2016 17:43
noemi

XXX.XXX.64.236

pesaaan napsal(a):
Děkuju moc :).. Změnil.. MÁM Taste of the Wild.

Je super, že jste se rozhodli pro změnu...jenže jste udělal stejnou chybu, jako řada lidí před Vámi.
Z nic moc složení přecházíte rovnou na ty s moc bílkovinami...a myslím, že nebudu daleko od pravdy, když budu předvídat průjem.

Navíc - TOTW se jeví jako hodně dobré granule za výbornou cenu a většinou po nich sáhnou ti, kteří chtějí přejí na něco lepšího., ale některým psům absolutně nesednou.

Pokud na to máte penízky, tak pytel neotvírejte a schovejte na později.

Na postupný přechod zvolte něco v lepší kvalitě než Anka, ale klidně obilné granule. Pro trávení to nebude tak velký šok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík