Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2016 06:46

Hezké ...jenom bych tomu neříkala pastevecké, ale vlohy k pasení, a to má.

2.3.2016 07:11

Na ovčáka v dnešní době pěkný.

2.3.2016 07:39
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Chuděry slepice, ty se asi moc v klidu nepopasou Vypadá to, že vlohy má Můj pes zase dělá to, že jak ho pustím k mámě do zahrady, okamžitě všechny slepice pozahání do kurníku(ať chtějí či ne ) a to i sousední strejdovy(ta část zahrady je společná) Kdyby mu ale zalezla někam do rohu, tak ji asi umorduje, bohužel. Dopadla tak tady v sousedství kachna, která místo aby vletěla tou svou dírou domů, schovala se za prkno a on ji vytáhnul tak, že jí překousnul nohy Soused mi na to řekl, že měl zlikvidovat i tu druhou, že je stejně nechce, ale samozřejmě jsem mu ji zaplatila.

Neregistrovaný uživatel

2.3.2016 09:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Bonnie650 napsal(a):
Ma pastevecke vlohy https://m.youtube.com/watch?v=_ss-ZKY_5VY ?

Nějaký vlohy má, ale úplně pecka to není - ne, že by nevěděl co má dělat, ale má takový "lemplovský" projev

2.3.2016 09:33

Pasení hezké, ale výtěr pasených zvířat...

2.3.2016 09:53
Bonnie650

XXX.XXX.249.120

lesnížínka napsal(a):
Chuděry slepice, ty se asi moc v klidu nepopasou Vypadá to, že vlohy má Můj pes zase dělá to, že jak ho pustím k mámě do zahrady, okamžitě všechny slepice pozahání do kurníku(ať chtějí či ne ) a to i sousední strejdovy(ta část zahrady je společná) Kdyby mu ale zalezla někam do rohu, tak ji asi umorduje, bohužel. Dopadla tak tady v sousedství kachna, která místo aby vletěla tou svou dírou domů, schovala se za prkno a on ji vytáhnul tak, že jí překousnul nohy Soused mi na to řekl, že měl zlikvidovat i tu druhou, že je stejně nechce, ale samozřejmě jsem mu ji zaplatila.

To mate pravdu nepopasou, ale nehlida je porad vybehne na kopec skontroluje si ovce pres plot, prozene kocku pak zas ke slepicim a furt dokola. Ja jsem ji chtela naucit k ovcim akorat mi pred dvema rokama psi strhli dve ovce a zbytek stada chyta ted paniku z kazdeho psa i kdyz ji znaji od mala. Predtim ovce naseho psa, neresily pasly se v klidku dal ted to hroti strasne tak se je nestresuju fenkou v ohrade zatim je jen za ohradou. Pes ale nechtel vubec past lehl si v ohrade a koukal na ne, za to ona nenecha slepice na pokoji musi byt porad v hloucku. Nastesti ji jde odvolat.

2.3.2016 10:00
Bonnie650

XXX.XXX.249.120

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nějaký vlohy má, ale úplně pecka to není - ne, že by nevěděl co má dělat, ale má takový "lemplovský" projev

To ona sama nikdo ji to neucil ale chtela bych s ni na tom zapracovat aby to nebylo jen drzeni slepic v hloucku,.

Neregistrovaný uživatel

2.3.2016 10:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Bonnie650 napsal(a):
To ona sama nikdo ji to neucil ale chtela bych s ni na tom zapracovat aby to nebylo jen drzeni slepic v hloucku,.

Nejde o naučený chování, ale o takový ten drive a "zodpovědnost", co pes v sobě buď přirozeně má anebo nemá. Ale na ovčáka je to určitě hezký, a svůj účel to splní

Přidejte reakci

Přidat smajlík