Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2016 17:02
Sasanka

XXX.XXX.114.130

Dobrý den, mohl by mi někdo doporučit ty nejlepší granule pro kastrovanou čivavu?Měla jsem vybrané ACANA, ale ty jsou na ni moc velké.Díky.

28.2.2016 18:08
noemi

XXX.XXX.64.236

Annamaet třeba?
A na nějakou nálepku pro kastráty se vykašlete...

http://www.granule.cz/granule-pro-psy/annamaet-aqualuk-2-5-kg/.

A nejlepší granule prostě neexistují. Každý pes je jiný - to, co vyhovuje jednomu, nemusí sedět druhému...to je třeba si uvědomit.

28.2.2016 18:18
Sasanka

XXX.XXX.114.130

Ale pro kastráty mají snížený obsah tuků.

28.2.2016 18:20
noemi

XXX.XXX.64.236

Sasanka napsal(a):

Jasně, jenže ty jsou nahrazeny sacharidy... , takže je to z deště pod okap.

Pokud ale máte pocit, že díky tomu fenka nepřibere...tak proti gustu žádný dišputát...

http://www.granule.cz/granule-pro-psy/annamaet-lean-2-5-kg/.

28.2.2016 18:27
Sasanka

XXX.XXX.114.130

Děkuji za tip.Kouknu na ty granulky, co jste mi doporučila.

28.2.2016 18:39
lavacca

XXX.XXX.164.49

Sasanka napsal(a):

Pořiďte ji granule s vysokým obsahem masa a přidejte pohyb. To je nejlepší regulátor váhy a prevence vůči dosti nemocem, jež se k tloušce vážou.

28.2.2016 18:56
Sasanka

XXX.XXX.114.130

Ano, pohyb máme...cvičíme dogdancing, ale chtěla jsem nějaké chutné granule, jelikož ona mi granulky nikdy moc nechtěla.Je po kastraci teprve 3 týdny, takže obézní není, ale všichni mě straší, že stejně přibere.Nemám s tím žádné zkušenosti...je to moje první fenečka, kterou jsem nechala kastrovat ze zdravotních důvodů.Ale asi zkusíme ty granule co mi doporučila Noemi.Snad jí budou chutnat.

28.2.2016 19:09
Dája6

XXX.XXX.40.42

Sasanka

Dobrý den,
já mám kastráta je to rasa Bišonek a můžu Vám napsat, že 2roky co byl kastrovaný tak přibral jen 10dkg a to nechala jsem mu granule co byl na ně zvyklí jen jsem pomalu snížila dávku a nebyl problém. Jenže po dvou letech byl operovaný na močové kameny a pak přibral s dietních Hillsek.
Tak, že já bych je neměnila jen snížila dávku a uvidíte sama co a jak a hlavně pohyb má tak, že tam bych se přibýraní nebála.
Dája.

28.2.2016 19:17
noemi

XXX.XXX.64.236

Dája6 napsal(a):
Sasanka

Dobrý den,
já mám kastráta je to rasa Bišonek a můžu Vám napsat, že 2roky co byl kastrovaný tak přibral jen 10dkg a to nechala jsem mu granule co byl na ně zvyklí jen jsem pomalu snížila dávku a nebyl problém. Jenže po dvou letech byl operovaný na močové kameny a pak přibral s dietních Hillsek.
Tak, že já bych je neměnila jen snížila dávku a uvidíte sama co a jak a hlavně pohyb má tak, že tam bych se přibýraní nebála.
Dája.

Je jasné, že po Hills přibíral, když ve složení mají největší množství kukuřice - nejlevnější plnidlo a zdroj sacharidů (jak by pak pes mohl hubnout )... oj, jak se člověk snadno dá přesvědčit reklamou a doporučením na pytli, případně doporučením veterináře, který si na prodeji mastí kapsu?
...na složení už se mu pak většinou člověku už koukat nechce?

28.2.2016 19:39
Dája6

XXX.XXX.40.42

noemi

Hillsky nebyli podávané na to aby nepříbral, ale jako prevence aby se kameny neukázaly.
Dája.

29.2.2016 15:41
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Pokud nemá nadváhu, nevidím důvod shánět granule méně tučné. hlavně preventivně pohyb.

29.2.2016 16:17
manbea

XXX.XXX.18.54

noemi napsal(a):
Je jasné, že po Hills přibíral, když ve složení mají největší množství kukuřice - nejlevnější plnidlo a zdroj sacharidů (jak by pak pes mohl hubnout )... oj, jak se člověk snadno dá přesvědčit reklamou a doporučením na pytli, případně doporučením veterináře, který si na prodeji mastí kapsu?
...na složení už se mu pak většinou člověku už koukat nechce?

Naopak - přemýšlejte Vy, nemůžete srovnávat krmení (byť od jednoho výrobce) pro komerční plošné využití s cíleně zaměřenými dietami. Pokud byste psovi např. s onemocněním ledvin nasadila nějakou "masovou bombu" typu Orijen apod., tak mu tedy rozhodně neprospějete.

1.3.2016 07:34
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Taky nechápu, proč jsou veterinární diety nacpané kukuřicí, pšenicí apod. Pokud pes je tak nemocný, že skoro vůbec nesmí maso, radši bych mu dietu vařila. v případě prevence močových kamenů - jestli by nestačil nějaký doplněk stravy: co tak zázračného mohou do té diety dát?

Přidejte reakci

Přidat smajlík