Annamaet třeba?
A na nějakou nálepku pro kastráty se vykašlete...
http://www.granule.cz/granule-pro-psy/annamaet-aqualuk-2-5-kg/.
A nejlepší granule prostě neexistují. Každý pes je jiný - to, co vyhovuje jednomu, nemusí sedět druhému...to je třeba si uvědomit.
Sasanka
napsal(a):
Ale pro kastráty mají snížený obsah tuků.
Jasně, jenže ty jsou nahrazeny sacharidy... , takže je to z deště pod okap.
Pokud ale máte pocit, že díky tomu fenka nepřibere...tak proti gustu žádný dišputát...
http://www.granule.cz/granule-pro-psy/annamaet-lean-2-5-kg/.
Ano, pohyb máme...cvičíme dogdancing, ale chtěla jsem nějaké chutné granule, jelikož ona mi granulky nikdy moc nechtěla.Je po kastraci teprve 3 týdny, takže obézní není, ale všichni mě straší, že stejně přibere.Nemám s tím žádné zkušenosti...je to moje první fenečka, kterou jsem nechala kastrovat ze zdravotních důvodů.Ale asi zkusíme ty granule co mi doporučila Noemi.Snad jí budou chutnat.
Sasanka
Dobrý den,
já mám kastráta je to rasa Bišonek a můžu Vám napsat, že 2roky co byl kastrovaný tak přibral jen 10dkg a to nechala jsem mu granule co byl na ně zvyklí jen jsem pomalu snížila dávku a nebyl problém. Jenže po dvou letech byl operovaný na močové kameny a pak přibral s dietních Hillsek.
Tak, že já bych je neměnila jen snížila dávku a uvidíte sama co a jak a hlavně pohyb má tak, že tam bych se přibýraní nebála.
Dája.
Dája6
napsal(a):
Sasanka
Dobrý den,
já mám kastráta je to rasa Bišonek a můžu Vám napsat, že 2roky co byl kastrovaný tak přibral jen 10dkg a to nechala jsem mu granule co byl na ně zvyklí jen jsem pomalu snížila dávku a nebyl problém. Jenže po dvou letech byl operovaný na močové kameny a pak přibral s dietních Hillsek.
Tak, že já bych je neměnila jen snížila dávku a uvidíte sama co a jak a hlavně pohyb má tak, že tam bych se přibýraní nebála.
Dája.
Je jasné, že po Hills přibíral, když ve složení mají největší množství kukuřice - nejlevnější plnidlo a zdroj sacharidů (jak by pak pes mohl hubnout )... oj, jak se člověk snadno dá přesvědčit reklamou a doporučením na pytli, případně doporučením veterináře, který si na prodeji mastí kapsu?
...na složení už se mu pak většinou člověku už koukat nechce?
noemi
napsal(a):
Je jasné, že po Hills přibíral, když ve složení mají největší množství kukuřice - nejlevnější plnidlo a zdroj sacharidů (jak by pak pes mohl hubnout )... oj, jak se člověk snadno dá přesvědčit reklamou a doporučením na pytli, případně doporučením veterináře, který si na prodeji mastí kapsu?
...na složení už se mu pak většinou člověku už koukat nechce?
Naopak - přemýšlejte Vy, nemůžete srovnávat krmení (byť od jednoho výrobce) pro komerční plošné využití s cíleně zaměřenými dietami. Pokud byste psovi např. s onemocněním ledvin nasadila nějakou "masovou bombu" typu Orijen apod., tak mu tedy rozhodně neprospějete.