Uživatel s deaktivovaným účtem
Ví někdo o granulích, které mají aspoň nějaké maso v této ceně ?
pochopila jsem správně, že brit premium udává maso v čerstvém stavu ?
je to pro známou, která má stodolu místo psa.
aby to uživila slušně, ne jen obilím.
napsal(a):
Ví někdo o granulích, které mají aspoň nějaké maso v této ceně ?
pochopila jsem správně, že brit premium udává maso v čerstvém stavu ?
je to pro známou, která má stodolu místo psa.
aby to uživila slušně, ne jen obilím.
Chce to stáhnout dávku a přidat aktivity. Na granulích s vyšším obsahem masa se nutně nehubne.
Jen tedy nikde nevidím tu cenu.
napsal(a):
Chce to stáhnout dávku a přidat aktivity. Na granulích s vyšším obsahem masa se nutně nehubne.
Jen tedy nikde nevidím tu cenu.
Cena bude těch 800, asi.
napsal(a):
Cena bude těch 800, asi.
Jo, už je to opravené.
Co Fitmin dog For Life Lamb & Rice 15 kg ?
Analytické složky:
hrubý protein 24 %, hrubé oleje a tuky 14 %, hrubá vláknina 2,3 %, hrubý popel 7,9 %, vápník 1,5 %, fosfor 1 %.
Složení:
rýže 50 %, jehněčí a drůbeží maso (15 % čerstvé jehněčí maso,5 % sušené jehněčí maso,19,5 % sušené drůbeží maso,3 % hydrolyzovaná drůbeží játra), drůbeží tuk, cukrovarské řízky sušené, sušené jablečné výlisky, lososový olej, pivovarské kvasnice, dihydrogenfosforečnan sodný, čekankový kořen 0,01 %, juka 0,005 %.
Nebo bych šla do Brit Premium Dog Lamb&Rice 15kg (ostatní Brit obsahuje pšenici a kukuřici, to bych nebrala, ale ten s rýží je ok).
složení: jehněčí (31%), rýže, rýžový protein, kuřecí tuk (chráněno tokoferoly), sušená jablka, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná drůbeží játra, lososový olej (2 %), bylinné a ovocné výtažky (300 mg/kg – rozmarýn, výlisky z vinných hroznů, kurkuma, citrusové plody a hřebíček), mannanoligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (100 mg/kg), extrakt z juky schidigera
(80 mg/kg).
Analytické složky: protein 24%, tuk 10%, vlhkost 10%, hrubý popel 7%, vláknina 2,9%, vápník 1,6%, fosfor 1,1%, metabolizovatelná energie 3891 kcal/kg,.
Nebo Nativia adult 15 kg
Složení:
Zrna obilovin a výrobky z nich získané (kvalitní rýže 53%); Maso a výrobky živočišného původu (kvalitní drůbeží dehydrované maso 31%, drůbeží tuk 5%); Hlízy, kořeny a výrobky z nich získané (cukrovarské řízky sušené 4%, extrakt z čekanky 0,1%); Minerální látky; Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich získané (lososový olej 0,5%); Pivovarské kvasnice; Ostatní rostliny, řasy a výrobky z nich získané (juka 0,02%)
Analytické složky:
Hrubý protein 25%, hrubé oleje a tuky 14%, hrubá vláknina 3%, hrubý popel 6,8%, vápník 1,35%, fosfor 0,9%, sodík 0,35%.
lavacca
napsal(a):
Co Fitmin dog For Life Lamb & Rice 15 kg ?
Analytické složky:
hrubý protein 24 %, hrubé oleje a tuky 14 %, hrubá vláknina 2,3 %, hrubý popel 7,9 %, vápník 1,5 %, fosfor 1 %.
Složení:
rýže 50 %, jehněčí a drůbeží maso (15 % čerstvé jehněčí maso,5 % sušené jehněčí maso,19,5 % sušené drůbeží maso,3 % hydrolyzovaná drůbeží játra), drůbeží tuk, cukrovarské řízky sušené, sušené jablečné výlisky, lososový olej, pivovarské kvasnice, dihydrogenfosforečnan sodný, čekankový kořen 0,01 %, juka 0,005 %.
To by šlo. díky. on papal nějaké pedigree, tak se jí snažím nacpat něco na co má a ať se trochu líp nají. pes má 40kg.
Ty další dvě značky to mají čerstvé, takže zatím fitmin ok.
ještě někdo něco ?
napsal(a):
To by šlo. díky. on papal nějaké pedigree, tak se jí snažím nacpat něco na co má a ať se trochu líp nají. pes má 40kg.
A 40kg pes je jako nějaký obr nebo co ? Podle vaší první zprávy jsem čekala tak 70-80kg psa.
Ještě se můžete mrknout na Profine, ty se taky cenově vejdou.
lavacca
napsal(a):
Akorát v těch je vždy kukuřice.. i v těch lamb and rice. Jinak by byly fajn, ale...
No jasně, no. Můj by po nich odpšoukal možná až do Austrálie, ostatně skoro po jakémkoliv obilí, ale spoustě psů kukuřice nevadí.
No jo, jenže mu je 7 měsíců
jasně že odkážu na štěněčí nebo als, jen se v této kategorii vůbec nepohybuji, tak píšu.
Jo a ještě Magnusson bych zapomněla.
http://krmivo-psy.heureka.cz/magnusson-original-kennel-15-kg/.
napsal(a):
No jasně, no. Můj by po nich odpšoukal možná až do Austrálie, ostatně skoro po jakémkoliv obilí, ale spoustě psů kukuřice nevadí.
U nás tohle nebylo, ale černý NO mi po zkrmení cca 5 kg Profinů začal hnedka reznout. Tak kvůli němu beru granule už jen s rýží, abych ho nemusela hlídat, zda neluxuje granule ostatním psům. :) Oni jsou teda hlavně na mase, ale granule mám doma jako nouzovku.
Takže záleží taky, zda dotyčný pes není černý a nezačal by reznout...to by tomu přemlouvání na kupování lepších granulí moc nepomohlo. :).
napsal(a):
Jo a ještě Magnusson bych zapomněla.
http://krmivo-psy.heureka.cz/magnusson-original-kennel-15-kg/.
Jj, ten jsem taky nezmínila. Mně se tam nelíbí ta grahamová mouka... ale tak zas můžou střídat, stejně není ok krmit pytel za pytlem pořád stejnými granulemi.
Tak to asi vyhrají magnusson. sympatická značka. jednoduché, popsané.
se ten pesan zblázní
děkuji.
lavacca
napsal(a):
Jj, ten jsem taky nezmínila. Mně se tam nelíbí ta grahamová mouka... ale tak zas můžou střídat, stejně není ok krmit pytel za pytlem pořád stejnými granulemi.
Graham mouka je pořád menší zlo.
Granule sem tam střídám s masem a přes den pes v podstatě mňamkuje BARF. I přes bububu naprosto v pohodě. Ad to střídání granulí - tak za 4 dny měníme, v barelu už má od víkendu Barking Heads Quackers a pořád chodí bušit do dveří špajzu.
Tak jsem našla ještě Delikan original junior
Složení: dehydrované drůbeží maso - 44%, rýže, drůbeží tuk - 10%, sušená řepná dužina, sušená jablka, Salmon Pro - výtažek z mořských ryb - 3%, hydrolyzovaná drůbeží játra, rozmarýnový olej, ostropestřec mariánský, glukosamin - 300 mg/kg, chondroitin sulfát - 210 mg/kg, Yucca Schidigera, minerální látky a vitamíny.
12kg 589kč s dopravou. někde ještě akce + 1kg zdarma.
nebudu do toho moc rýpat, já to nechcu, ale za ty peníze asi ok ?
to střídání jí vyřídím také.
inusanka
napsal(a):
Delikan můžete zkusit, můžete zkusit i kombinovanou stravu. Delikan si kdysi vybral náš pes a do jiných granulí nešel. Měl je jako druhou dávku, ale stejně si myslím, že tak špatné nebyly. Byl to opravdu metrákový obřík a zdravotně v pohodě.
Tyhlety jsou nějaký novější růžový pytel, přijde mi to složení úplně jinde než dřív, to byl delikan fakt hrůza.teď to taky není kdo ví jaký zázrak, ale musím se držet toho co mi řekli. nějaké jídlo za nějaké peníze.
ani nevědí jak velké to nakonec bude.