Pred dvanacti dny jsme byli ockovat trimesicni stene retrivra proti vztekline. Posrupne ji misto vpichu zacalo otekat, po tydnu ma otok velikosti tenisaku. Byli jsme znovu na veterine, dostala antibiotika s tim ze by to melo zacit splaskavat. Mate nekdo zkusenosti s tak velkym otokem? Skutecne se to vstreba?
Uživatel s deaktivovaným účtem
vampolka
napsal(a):
Pred dvanacti dny jsme byli ockovat trimesicni stene retrivra proti vztekline. Posrupne ji misto vpichu zacalo otekat, po tydnu ma otok velikosti tenisaku. Byli jsme znovu na veterine, dostala antibiotika s tim ze by to melo zacit splaskavat. Mate nekdo zkusenosti s tak velkym otokem? Skutecne se to vstreba?
Občas to psi mívají, zrovna můj labrador když byl malý to taky měl. Boule jak tenisák na boku. žádná antibiotika jsme nedávali. časem se to opravdu vstřebá. Stačilo jemně místo masírovat.
Uživatel s deaktivovaným účtem
joanne.s
napsal(a):
Pokud nejde o postvakcinální sarkom.
U psů se to nestává je to problém koček.
vampolka
Dobrý den,
já jsem si před časem pořídila štěně Ruskou barevnou Boloňku a když byl očkovány taky dostal po vpichu bouličku. Když jsem se na to ptala proč tak odpověď byla ta, že někdy se štěně jakoby zapře a tím pádem se dělá boulička.
Nebojte může to trvat dost dlouho, ale boulička zmizne. Taky jsem to neustále pozorovala, ale vše dopadlo v pohodě.
Dája.
vampolka
napsal(a):
A jak se jmenovala ta vakcina, kterou jste očkovali ?