Holec
XXX.XXX.213.179
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat... máme 10 tydeního staforda a zajimalo by mě jestli by byl problem čas od času ho přikrmit masem :) samozřejmě vařenym :) předem děkuji za odpověd.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.42.7
Holec
napsal(a):
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat... máme 10 tydeního staforda a zajimalo by mě jestli by byl problem čas od času ho přikrmit masem :) samozřejmě vařenym :) předem děkuji za odpověd.
Nebyl by v tom žádný problém, ale lepší je krmit syrovým masem
Uživatel s deaktivovaným účtem
Holec
napsal(a):
Určitě to problém není, klidnè můžete přikrmovat i syrovým, ale nezapomeňte, že hlavní ingredience v psí stravě jsou maso, vnitřnosti a kosti (vápník). Pro větší rozhled koukněte na manwe.eu, celý pravý sloupec, mmch.je tam i kalkulačka porcí.
pajajs
XXX.XXX.143.14
napsal(a):
Určitě to problém není, klidnè můžete přikrmovat i syrovým, ale nezapomeňte, že hlavní ingredience v psí stravě jsou maso, vnitřnosti a kosti (vápník). Pro větší rozhled koukněte na manwe.eu, celý pravý sloupec, mmch.je tam i kalkulačka porcí.
To mě zajimá. Berou se takové ty srdíčka jako svalovina, nebo vnitřnost?
pajajs
napsal(a):
To mě zajimá. Berou se takové ty srdíčka jako svalovina, nebo vnitřnost?
Srdce je sval, tedy svalovina.
Lexaurin
napsal(a):
Hlavne ne lidskym
A proč by ne?
Lexaurin
napsal(a):
No proti gustu...
No to je jasný