Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Denisa Doležalová

23.1.2016 19:47
Denisa Doležalová

XXX.XXX.32.199

Dobrý den mám devíti měsíčního NO před třemi dny mi začal kulhat na pravou zadní nohu. Když stojí tak jí má pořád ve nadzvedlou ve vzduchu nechce si na ní nechat ani sáhnout. Když byl menší tak taky občas kulhal chtěla bych se zeptat jestli to může být Panostitida. Moc děkuji za radu.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2016 20:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.147

Přestože si myslím, že tohle je opět jedna z četných provokací / osob nudících se na netu - stejný sloh, stejné překlepy /, přesto vám dám jednu jedinou možnou radu. Okamžitě navštivte veterináře..Včera už bylo pozdě!

Denisa Doležalová

23.1.2016 20:55
Denisa Doležalová

XXX.XXX.32.199

Tak pardon jen sem se zeptala.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2016 21:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.236.100

No, mazala bych hned zítra k veterináři...
Může mít v tlapce něco zapíchlé, může mít zlomený prst, může mít cokoliv...

23.1.2016 21:58
atamanka

XXX.XXX.111.240

Zadavatelé by už měli naučit, že zdravotní problémy jejich zvířat jim tu nikdo od stolu nevyřeší. Za dobu strávenou vypisováním dotazů a čtením odpovědí už mohli být dávno u veta a psovi tím určitě pomůžou víc.

24.1.2016 06:32
scylla

XXX.XXX.150.32

Denisa Doležalová napsal(a):
Dobrý den mám devíti měsíčního NO před třemi dny mi začal kulhat na pravou zadní nohu. Když stojí tak jí má pořád ve nadzvedlou ve vzduchu nechce si na ní nechat ani sáhnout. Když byl menší tak taky občas kulhal chtěla bych se zeptat jestli to může být Panostitida. Moc děkuji za radu.

Může to být naprosto cokoli, jdětek veterináři a neptejte se na netu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.1.2016 07:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

Denisa Doležalová napsal(a):

Když vás bude bolet noha tak, že na ni nestoupnete, budete se ptát na netu, co máte dělat, nebo se necháte odvézt do nemocnice? Začněte používat mozek!

24.1.2016 08:20
nexxi

XXX.XXX.228.56

Me zrovna od patku taky marodi pes s tlapkou. Byl u nas v patek divnej snih - sice.mrzlo ale byl nejakej mokrej a psici se dostal mezi prsty shora, udelal tam kulickj a cubina od toho ma odreny mezi prstama a vypada to jak strzenej puchejr. Tak zkuste projit zvrchu prst po prstu jestli tam neni nejaka bolistka. Kdyby ano, tak vydesinfikovat betadinou (davam na navlhceny odlicovaci tampon) a na ven davam boticku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík