Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2016 11:25
mmakovka4

XXX.XXX.50.243

Dobrý den,

prosím o radu. Doma máme 7 měsíční štěně stafordšírského bulteriéra. Když jsme doma, tak si hezky hraje se svými hračkami. Ale když jsme pryč, tak se rád pouští do mých bot. Už jsem si je začala i uklízet do skříně, kterou se ale časem naučil otevírat.. On kouše jen mé boty a boty přítele ho vůbec nezajímají. Jeho se klidně válí na chodbě, ale těch si ani nevšimne. Štěndo si raději dá práci s otevřením skříně, aby se dostal na ty mé. Nakonec i z té skříně vytahá jen ty mé a ostatní tam nechá.. Ani když jsme na návštěvě, tak ho cizí boty vůbec nezajímají.. Je k tomu nějaké pádné vysvětlení?

14.1.2016 11:42
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

mmakovka4 napsal(a):
Dobrý den,

prosím o radu. Doma máme 7 měsíční štěně stafordšírského bulteriéra. Když jsme doma, tak si hezky hraje se svými hračkami. Ale když jsme pryč, tak se rád pouští do mých bot. Už jsem si je začala i uklízet do skříně, kterou se ale časem naučil otevírat.. On kouše jen mé boty a boty přítele ho vůbec nezajímají. Jeho se klidně válí na chodbě, ale těch si ani nevšimne. Štěndo si raději dá práci s otevřením skříně, aby se dostal na ty mé. Nakonec i z té skříně vytahá jen ty mé a ostatní tam nechá.. Ani když jsme na návštěvě, tak ho cizí boty vůbec nezajímají.. Je k tomu nějaké pádné vysvětlení?

A co mu skusit nechat něco, z čeho Vás bude cítit, nějaký kus látky nebo tak něco. Jinak bych boty dala někam, aby se k nim nedostal, a dál bych to neřešila.

14.1.2016 12:09
aha

XXX.XXX.41.2

marcelaamax napsal(a):
A co mu skusit nechat něco, z čeho Vás bude cítit, nějaký kus látky nebo tak něco. Jinak bych boty dala někam, aby se k nim nedostal, a dál bych to neřešila.

Jen jestli jste se náhodou nenachytala na Lenku V., Ditianu a další

Neregistrovaný uživatel

14.1.2016 12:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

mmakovka4 napsal(a):
Dobrý den,

Miluje vás k sežrání

14.1.2016 12:14
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

aha napsal(a):
Jen jestli jste se náhodou nenachytala na Lenku V., Ditianu a další

No, i to je možné

14.1.2016 12:19
mmakovka4

XXX.XXX.50.243

marcelaamax napsal(a):

Ta látka zní dobře, dám mu do pelechu nějaký kus oblečení :) Děkuji.

14.1.2016 12:21
mmakovka4

XXX.XXX.50.243

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Miluje vás k sežrání

No někdy mi to tak připadá Akorát díky jeho lásce za chvíli budu chodit bosa

14.1.2016 12:35
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

mmakovka4 napsal(a):

Není nic jednoduššího, než boty dát někam, kam se pa ně pes nedostane.

Neregistrovaný uživatel

14.1.2016 12:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

mmakovka4 napsal(a):

Tak mu nějaké ty boty nechte co vás tolik mrzet nebudou a ho to za chvíli přejde a stejně si najde k demolici něco jiného

14.1.2016 12:49
mmakovka4

XXX.XXX.50.243

marcelaamax napsal(a):
Není nic jednoduššího, než boty dát někam, kam se pa ně pes nedostane.

Samozřejmě se snažím boty uklízet, ale kam se nedostal před měsícem, tak teď se tam už dostane.. Chtěla jsem se spíš poradit, jestli by neměl někdo tip, jak ho to celkově odnaučit.. Schováváním bot ten problém úplně nevyřeším..

14.1.2016 12:57
Arni

XXX.XXX.36.75

Boty schovám, dáme kost z buvolí kůže. To je potom hodně zaměstnaný. Jinak taky které věci nechceme aby dělal, tak mu řekneme Nesmíš. Moc dobře tomu rozumí.

14.1.2016 13:02
mmakovka4

XXX.XXX.50.243

Arni napsal(a):
Boty schovám, dáme kost z buvolí kůže. To je potom hodně zaměstnaný. Jinak taky které věci nechceme aby dělal, tak mu řekneme Nesmíš. Moc dobře tomu rozumí.

Jako kdyby chtěl jen demolovat, tak si může nabídnout boty přítele, ale ty jsou mu fuk.. A právě to dělá, když jsme pryč, takže nemáme možnost ho při tom chytnout a zakázat mu to :/.

14.1.2016 13:18
Arni

XXX.XXX.36.75

Nechce se mi věřit že po těch vašich botech nejde ve vaši přítomnosti, když je nemáte schované. Jestli to tak je, tak hold boty dáte jinam a máte pokoj. On už najde něco jiného

14.1.2016 13:26
mmakovka4

XXX.XXX.50.243

Arni napsal(a):
Nechce se mi věřit že po těch vašich botech nejde ve vaši přítomnosti, když je nemáte schované. Jestli to tak je, tak hold boty dáte jinam a máte pokoj. On už najde něco jiného

Když jsem doma, tak boty neschovávám i skříň nechám otevřenou. To si bot vůbec nevšímá, ani přes noc, když spíme, s nimi nic neudělá.. Mně právě připadá divné, že kdyby chtěl, tak může zničit přítelovi/návštěvy boty, ale s nimi nic neudělá..

14.1.2016 13:32
Arni

XXX.XXX.36.75

mmakovka4 napsal(a):
Když jsem doma, tak boty neschovávám i skříň nechám otevřenou. To si bot vůbec nevšímá, ani přes noc, když spíme, s nimi nic neudělá.. Mně právě připadá divné, že kdyby chtěl, tak může zničit přítelovi/návštěvy boty, ale s nimi nic neudělá..

Je zajímavé že na tu kost z bůvolí kůže nereagujete, že to třeba zkusíte. Jestli vy si asi robíte prču. Co?

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2016 13:44

Arni napsal(a):
Je zajímavé že na tu kost z bůvolí kůže nereagujete, že to třeba zkusíte. Jestli vy si asi robíte prču. Co?

Arni, jeden můj pes jako štěně spal s mojí botou či spodním prádlem v tlamě (nic nezničil), druhý ničil (protože to je temperamentní gřuch ), ale taky měl potřebu bot - kvůli pachu. Tuhle motivaci žádnou kostí z buvolí kůže nenahradíš. A ten můj ničitel zase šel po botách zásadně v naší přítomnosti, naše výuka že "tohle ne, vem si tohle" vyústila do toho, že vzal botu (či jiné) a šel si to k nám schválit. Potřeba ničit boty pak jaksi samovolně vymizela.

14.1.2016 13:53
mmakovka4

XXX.XXX.50.243

Arni napsal(a):

Já jsem sem napsala, jak jsem už výše uvedla, kvůli tomu, jestli nemá někdo radu, jak ho to odnaučit. Třeba s tou látkou mi to připadá jako dobrý nápad, protože mu jde třeba jen o můj pach.. To že mu dám kost, můj problém nevyřeší... Jinak našemu psovi dáváme kosti, jen když u toho jsme. Sem tam hltá, tak ho máme raději pod dozorem.. No a celkově se vyjadřovat k "bůvolí" kosti nebudu...

14.1.2016 13:59
Arni

XXX.XXX.36.75

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Arni, jeden můj pes jako štěně spal s mojí botou či spodním prádlem v tlamě (nic nezničil), druhý ničil (protože to je temperamentní gřuch ), ale taky měl potřebu bot - kvůli pachu. Tuhle motivaci žádnou kostí z buvolí kůže nenahradíš. A ten můj ničitel zase šel po botách zásadně v naší přítomnosti, naše výuka že "tohle ne, vem si tohle" vyústila do toho, že vzal botu (či jiné) a šel si to k nám schválit. Potřeba ničit boty pak jaksi samovolně vymizela.

Tak to máme štěstí, k botám taky ňufal ale od začátku jsme říkali nesmíš. A ta bůvolí kost ho opravdu zaměstná v naší nepřítomnosti, hračky jej tak nezajímají. Proto jsem to radil. Na spaní nemá nic, ani nic nechce. Jinak jsem měl ničitele bulíka, ten byl na kabel od antény. Koaxial byl jeho, naštěstí to netrvalo dlouho.

14.1.2016 16:03

To my máme doma "klec na štěňata"...a do ní jsme zavírali boty, když měla štěňata "demoliční" období...potom z toho pesani vyrostli

Přidejte reakci

Přidat smajlík