Student agency převoz psa

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Honza0780

7.1.2016 15:49
Honza0780

XXX.XXX.234.114

Dobry den obracím se na Vas s otázkou zda někdo s vas cestoval autobusem Student Agency do zahraničí se psem? Zda jsou povoleny jen maly pejsci v tašce nebo zda je možnost pokud zaplatím i druhé sedadlo vzit psa stredni Velikosti? Mockrát dekuji.

7.1.2016 15:58
aggitta

XXX.XXX.249.59

Nesmí se přepravovat uvnitř autobusu, leda ve schráně v zavazadlovém prostoru...

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.1.2016 17:09

Do zahraničí snad ani psy neberou. Nej je pro psy ČD, co vím.

7.1.2016 19:29
vendul

XXX.XXX.214.246

Zrovna dneska jsem ssi volala, ale jednalo se o tuzemskou linku...takže zahraničí si spíše ověřte tel. Jinak na tuzemské lince vezmou v přepravce s pevným dnem psa, který se vleze na klín či pod nohy... takže asi nic extra velkého...nebo si teda připlatit sedadlo ještě.

7.1.2016 19:33

vendul napsal(a):
Zrovna dneska jsem ssi volala, ale jednalo se o tuzemskou linku...takže zahraničí si spíše ověřte tel. Jinak na tuzemské lince vezmou v přepravce s pevným dnem psa, který se vleze na klín či pod nohy... takže asi nic extra velkého...nebo si teda připlatit sedadlo ještě.

Je už to několik let, ale na tuhle možnost jsem se speciálně ptala - jestli s sebou můžu vzít velkého psa, kdybych si zaplatila dvě sedadla vedle sebe. Odpověď zněla "NE".

7.1.2016 19:36
aggitta

XXX.XXX.249.59

aggitta napsal(a):
Nesmí se přepravovat uvnitř autobusu, leda ve schráně v zavazadlovém prostoru...

Omlouvám se, překoukla jsem se, to se týká cest po Německu.
V ČR platí (přepravní řád):
Zvířata lze přepravovat pouze bezpečně umístěna v přepravních skříňkách, klecích či taškách s nepropustným dnem, které jsou k přepravě zvířat určeny. Takto přepravovaná zvířata
jsou přepravována zdarma a cestují na klíně či pod nohama majitele a musí zůstat během celé jízdy v přepravních skříňkách, klecích či taškách.

Uvažující člověk

7.1.2016 19:38
Uvažující člověk

XXX.XXX.82.78

Honza0780 napsal(a):
Dobry den obracím se na Vas s otázkou zda někdo s vas cestoval autobusem Student Agency do zahraničí se psem? Zda jsou povoleny jen maly pejsci v tašce nebo zda je možnost pokud zaplatím i druhé sedadlo vzit psa stredni Velikosti? Mockrát dekuji.

Není lepší si zavolat na zákaznickou linku a vědět to přímo od dopravce

7.1.2016 19:59
sheepdog

XXX.XXX.131.110

aggitta napsal(a):
Omlouvám se, překoukla jsem se, to se týká cest po Německu.
V ČR platí (přepravní řád):
Zvířata lze přepravovat pouze bezpečně umístěna v přepravních skříňkách, klecích či taškách s nepropustným dnem, které jsou k přepravě zvířat určeny. Takto přepravovaná zvířata
jsou přepravována zdarma a cestují na klíně či pod nohama majitele a musí zůstat během celé jízdy v přepravních skříňkách, klecích či taškách.

Mně loni řekli, že stačí když bude v tašce při nástupu a výstupu, takže během jízdy mi fenka ležela pod nohama na dece mimo tašku. A jako tašku jsem použila takovou tu cestovní/sportovní, protože na psy s 40 cm v kohoutku se asi ani psí tašky nevyrábí. A nikdo s tím neměl problém

7.1.2016 23:38
lev

XXX.XXX.253.186

Student agency má vyloučenou přepravu zvířat, malého psa v tašce berou bez problémů, ale zaměstanci se v případě problému nenechají vyhodit, jezdím dost často s malým psem. Pokud začne někdo z cestujících prudit, máte smůlu. Už se mi to stalo, naštěstí paní přesadili, bylo místo i jinde.

8.1.2016 10:44
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Chce to jiného přepravce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík