Ahoj, ráda bych věděla jake plemeno v tomto pejsku vidíte děkuji za odpovědi.
ram457
napsal(a):
Ahoj, ráda bych věděla jake plemeno v tomto pejsku vidíte děkuji za odpovědi.
Měla jsem berňáka, takže podle hnědých a bílých znaků a z boku i čenichu tam berňuchu vidím, nejspíš s něčím štíhlým. Zprvu jsem myslela labradorem, ale výsledek tohoto spojení by asi nebyl tak štíhlý a nohatý. Kolik je pejsovi?
lesnížínka
napsal(a):
Měla jsem berňáka, takže podle hnědých a bílých znaků a z boku i čenichu tam berňuchu vidím, nejspíš s něčím štíhlým. Zprvu jsem myslela labradorem, ale výsledek tohoto spojení by asi nebyl tak štíhlý a nohatý. Kolik je pejsovi?
Myslím, že klidně by mohl být takový "nohatý", je to mládě. Ale po kom má ty uši? A ten nosík nahoru? ![]()
Pes je moc krásný, má nádhernou srst.
Jaký je povahou?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nosík nahoru má pointr, jen nevím jestli jich pobíhá tolik, aby jejich potomek ( kříženec ) mohl být v útulku. Nohatý je taky, jen hladkosrstý.
merrinka
XXX.XXX.227.26
Berňák nebo rotvík s NO.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Nosík nahoru má pointr, jen nevím jestli jich pobíhá tolik, aby jejich potomek ( kříženec ) mohl být v útulku. Nohatý je taky, jen hladkosrstý.
Pointr má čumák krapet jiný...kámoška měla psa bez PP, který se letos nedožil 14 let, a ještě má fenku s PP.
Já tam nejvíc vidím rotvíka nebo berňáka (obočí ) s retrivrem.(ocas ), uší má prostě malé po dědečkovi :-D..s tím, že už rodiče byli kříženci ).
Ať Vám pejsek dělá jen radost...bude to určitě povahou rarach, temperament mu kouká z očí .
tapina
napsal(a):
Myslím, že klidně by mohl být takový "nohatý", je to mládě. Ale po kom má ty uši? A ten nosík nahoru? ![]()
Pes je moc krásný, má nádhernou srst.
Jaký je povahou?
Povahou je dominantni skouši hodně je take v pubertě jinak jak jsi ho odvezli z utulku pořád se mazlil tulil jak jsme ho seznamily s našim pejskem chvilku si nesedly ale potom to bylo fajn doma je to takove zajimave no hračky se perou maji přetahovadlo to je bavi ale pak na sebe vyjedou štěně z utulku nechce pustit našeho psa k nám ceni zuby to zatrhavame a žarli na sebe chápu chce to čas ale navzjame se chtěli ojiždět to se furt pokouši ale zatrhavam štěně z utulku značkuje byt chápu to ale snad už to nebude po delší době dělat. male hodně male zoubky v vzadu je to jestě mladě ale cca kolik měsicu to nevim to zjjstim až na veteriněhttp://hobbyrecepty.cz/wp-content/uploads/psi-chrup3.jpg fotka z gogglu takove ma zoubky vzadu v předu ma tesaky.
noemi
napsal(a):
Pointr má čumák krapet jiný...kámoška měla psa bez PP, který se letos nedožil 14 let, a ještě má fenku s PP.
Já tam nejvíc vidím rotvíka nebo berňáka (obočí ) s retrivrem.(ocas ), uší má prostě malé po dědečkovi :-D..s tím, že už rodiče byli kříženci ).
Ať Vám pejsek dělá jen radost...bude to určitě povahou rarach, temperament mu kouká z očí .
Rarašek to je :) je hodny rychle se uči ale jinak povahou je takovy že si dovoluje a kouše když děla něco špatně ale to chce čas :) mame ho teprve druhy den no něco z bojoveho ma určitě hlavně ten postoj a oči bernak nwn mam jestě jednoho a to od štěněte jsou si docela podobni ten náš je chodák x labrador možna i BSP ale druhy rtw tam je určitě a co dalši to netuším ale byva dominantni vetšinou ale jsou oba dva milačci mame doma veselo hned od rána:D TADY DAVAM FOTKU obou.
imattree
napsal(a):
Řekl bych, že rotvík s berňákem (Tam mi ale nejde tam celkem atletická postava), možná spíš nějaký "lehčí zlaťák", ale klidně to může být i kříženec kříženců kříženců a jen tak hezky vyšel :).
Je z utulku malo živeny bych řekla budu krmit masem tak se určitě spravi naše štěndo se taky spravilo masem :).