Dobrý den,
sháním nový pelíšek pro mého jezevčíka a narazila jsem na pelíšek, který má ve vyjímatelném polštáři pytlík s bylinkami.Konkrétně je tam levandule, máta, mateřídouška a meduňka.
Myslím si, že když je to pro psy, tak ta vůně asi nebude tak moc silná, ale i tak mám trochu strach, aby to fence nevadilo.
Přeci jen není zvyklá na takovou vůni, ale zas kdyby to psům vadilo, tak by se to asi nevyrábělo, že?
Koupili by jste ho vy osobně svému pejskovi?
No že bych hledala takový pelíšek pro psa, nebo že by mě napadlo, že by něco takového mohlo být, to ne. Slýchávala jsem, že psům navoněné vadí, takže jsem třeba ještě dřív, než to bylo "in" zvířatům vyvářela pelechy v jádrovém mýdle-slizu.
Mé současné fence dávám nějaké bylinky (Phytovet) - když jsem pixlu otevřela, myslela jsem si, že to nebude žrát, protože opravdu silně voní mátou, a jí to dost šmakuje. Dokonce jí i sama od sebe čerstvou mátu.
Spíš si myslím, jestli takový bylinkový pelíšek nebude tak trochu "reklamní tah". - Dost často podobné voňavé polštářky pro lidi, z různých dárkových nebo bio obchůdků, jsou už vyvoněné.
Mám kolem domu bylinkovou zahrádku, takže když psi obchází kolem, vždycky tím projdou a navoní se Stejně tak po celé zahradě je plno rostlin, co po doteku šíří kolem sebe vůni, třeba ta levandule a šanta. Psi nevypadají, že by jim to nějak vadilo, je to přírodní vůně, nepřehnaná a brzy zase vyprchá. Jestli by to ale chtěl čichat neustále fakt nevím. A spíš mi přijde, že to je ve smyslu, navoníme vám vašeho psa, aby vám doma tak nesmrděl" My jsme bouďákům vždycky dávali do boudy seno(já už mám ale slámu) protože pak opravdu hezky voněli(oni se totiž také nikdy nekoupali ).