Granule pro štěňátko kavalírka

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

StulpMo

28.12.2015 12:22
StulpMo

XXX.XXX.40.243

Dobrý den, chtěla bych moc prosit o radu,
máme 3měsíční šťěňátko kavalírka. Od paní chovatelky byl krmen Royal Caninem Mini Junior, ale teď měl problém s bříškem(průjem, nafouklé bříško) a dostal od pana doktora dietní granulky a Tenazym. Chtěli bychom přejít z Royalu na lepší značku, která by mu vyhovovala více. Osobně přemýšlím nad Acanou, nebo Natural and Delicious. Máte s nimi zkušenosti? Příp. doporučili byste mi nějakou jinou Vámi odzkoušenou značku?
Díky za odpovědi :)!

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.12.2015 12:40

StulpMo napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych moc prosit o radu,
máme 3měsíční šťěňátko kavalírka. Od paní chovatelky byl krmen Royal Caninem Mini Junior, ale teď měl problém s bříškem(průjem, nafouklé bříško) a dostal od pana doktora dietní granulky a Tenazym. Chtěli bychom přejít z Royalu na lepší značku, která by mu vyhovovala více. Osobně přemýšlím nad Acanou, nebo Natural and Delicious. Máte s nimi zkušenosti? Příp. doporučili byste mi nějakou jinou Vámi odzkoušenou značku?
Díky za odpovědi :)!

Acanu můžete zkusit, osobně mám zkušenost s granulkami GO! Natural, zatím je to to nejlepší, cu mé feně sedlo a sedí. V tomto obchodu jsou všechny značky kvalitní, tak si vyberte http://www.granule.cz/granule-pro-psy/go-natural/.

StulpMo

28.12.2015 23:07
StulpMo

XXX.XXX.40.243

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Acanu můžete zkusit, osobně mám zkušenost s granulkami GO! Natural, zatím je to to nejlepší, cu mé feně sedlo a sedí. V tomto obchodu jsou všechny značky kvalitní, tak si vyberte http://www.granule.cz/granule-pro-psy/go-natural/.

Mockrát děkuji :) Koukala jsem tam ještě na Taste of Wild, ty také vypadají slibně. Poradím se s panem veterinářem. :).

28.12.2015 23:12

StulpMo napsal(a):
Mockrát děkuji :) Koukala jsem tam ještě na Taste of Wild, ty také vypadají slibně. Poradím se s panem veterinářem. :).

Klidně se poraďte, jestli je rozumný, hlavně aby Vám nenutil RC, Eucanubu nebo jiný nekvalitní šmejd z jeho ordinace.

29.12.2015 09:04

GO! rozhodně lepší, než TOTW, myslím, že ve vašem případě, budete mít po TOTW řídko. Zkuste první GO!

Přidejte reakci

Přidat smajlík