giani04
XXX.XXX.225.142
Dobrý den, mám 10-ti denní štěňátka. Všechny krásně rostou, ale jedno začalo mít po týdnu problémy. Po cucani mléka od feny začne frkat mléko z nosu a někdy i zvracet. Toto se objeví třeba i 10 minut po sání mléka. Zkoušeli jsme i dokrmovat, ale stále stejný výsledek. Štěně aji přestalo nabírat na váze. Veterinář neví co s tím, stěně má patro v pořádku, žádný rostep.Prosím o radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
giani04
napsal(a):
Dobrý den, mám 10-ti denní štěňátka. Všechny krásně rostou, ale jedno začalo mít po týdnu problémy. Po cucani mléka od feny začne frkat mléko z nosu a někdy i zvracet. Toto se objeví třeba i 10 minut po sání mléka. Zkoušeli jsme i dokrmovat, ale stále stejný výsledek. Štěně aji přestalo nabírat na váze. Veterinář neví co s tím, stěně má patro v pořádku, žádný rostep.Prosím o radu.
Nechala bych štěně vyšetřit u jiného veterináře, nebo ještě lépe na větší klinice - nevím, odkud jste, ale třeba v Brně na VFU nebo na Jaggy.
giani04
napsal(a):
Tady muže byt i zužený jicen proto i to zvracení po jídle a i to že přestalo nabírat na váze, bohužel tady nevidím moc šancí, takové štěně většinou uhyne.