Štěně frká mléko z nosu

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

giani04

18.12.2015 00:09
giani04

XXX.XXX.225.142

Dobrý den, mám 10-ti denní štěňátka. Všechny krásně rostou, ale jedno začalo mít po týdnu problémy. Po cucani mléka od feny začne frkat mléko z nosu a někdy i zvracet. Toto se objeví třeba i 10 minut po sání mléka. Zkoušeli jsme i dokrmovat, ale stále stejný výsledek. Štěně aji přestalo nabírat na váze. Veterinář neví co s tím, stěně má patro v pořádku, žádný rostep.Prosím o radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.12.2015 06:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

giani04 napsal(a):
Dobrý den, mám 10-ti denní štěňátka. Všechny krásně rostou, ale jedno začalo mít po týdnu problémy. Po cucani mléka od feny začne frkat mléko z nosu a někdy i zvracet. Toto se objeví třeba i 10 minut po sání mléka. Zkoušeli jsme i dokrmovat, ale stále stejný výsledek. Štěně aji přestalo nabírat na váze. Veterinář neví co s tím, stěně má patro v pořádku, žádný rostep.Prosím o radu.

Nechala bych štěně vyšetřit u jiného veterináře, nebo ještě lépe na větší klinice - nevím, odkud jste, ale třeba v Brně na VFU nebo na Jaggy.

18.12.2015 06:39
anonymx

XXX.XXX.129.250

Prominte - 10ti denni stene bude mit zrejme vadu nekde v travicim traktu. Zkuste dokrmovat- naskrabane maso, kase. Ale moc sanci neni a uprimne receno, ani to smysl. S tim se nic delat neda.

18.12.2015 07:00
lodenka333

XXX.XXX.87.39

Rozštěp patra?

18.12.2015 07:02
lodenka333

XXX.XXX.87.39

Už jsem si to přečetla pořádně, vidím, že to ne...co prolém o kousek níž, někde kde se potkává trávicí a dýchací aparát? My to zažili u srnčat, která jsme se snažili zachránit, bohužel nepřežili...

18.12.2015 09:42
ivulka2

XXX.XXX.155.174

giani04 napsal(a):

Tady muže byt i zužený jicen proto i to zvracení po jídle a i to že přestalo nabírat na váze, bohužel tady nevidím moc šancí, takové štěně většinou uhyne.

18.12.2015 11:42
lev

XXX.XXX.253.186

U dětí se tomu říká reflux. Zřejmě se to dá, ale nemá smysl takové štěně piplat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík