Žere všetko možné aj nemožné?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.12.2015 20:29

Zdravím, potrebovala by som váš názor alebo radu, jedná sa o psa SAO 10 mesačného, ktorý žerie všetko k čomu sa dostane ako kamene, hlina, drevo, látka, trus iných zvierat, ...
Neviem si s ním poradiť je sirota, krmím barfom pridávam vitamínové prípravky, granule neznáša má z nich vážne zdravotné problémy,
Stretli ste sa s niečim podobným? Budem vďačná za každú radu.

16.12.2015 22:47
rapotacka11

XXX.XXX.32.239

Krmte masem.
A granule nesnese žádné ?
Když se hledá, zpravidla se najdou, co sednou.

16.12.2015 22:59
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

rapotacka11 napsal(a):
Krmte masem.
A granule nesnese žádné ?
Když se hledá, zpravidla se najdou, co sednou.

Zadavatelka psala, že krmí barfem

16.12.2015 23:05
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím, potrebovala by som váš názor alebo radu, jedná sa o psa SAO 10 mesačného, ktorý žerie všetko k čomu sa dostane ako kamene, hlina, drevo, látka, trus iných zvierat, ...
Neviem si s ním poradiť je sirota, krmím barfom pridávam vitamínové prípravky, granule neznáša má z nich vážne zdravotné problémy,
Stretli ste sa s niečim podobným? Budem vďačná za každú radu.

A nedělá to z nudy? Mě to pes dělá, když se nudí - krom toho trusu. Ale když se nudí tak si třeba najde kamen nebo dřevo a to okusuje. Jinak doma žere hračky - uzle, gumové - a to fakt jako že kousky ukusoval a žral, takže jsem mu podobné hračky samozřejmě přestala dávat a začla hledat odolné, které nerozkouše.

17.12.2015 11:23

Granule neznáša vždy keď som mu ich dala, tak aj dva dni iba ležal, nežral a vracal, a to som vyskušala všetky možne značky, teraz krmim barfom,
či sa nudí neviem, cez deň je v zahrade s inymi psami, chodim na vychadzky, a on v kuse niečo zbiera a žere,.

17.12.2015 12:16
rapotacka11

XXX.XXX.32.55

S náhubkem ?

aha

17.12.2015 12:43
aha

XXX.XXX.41.2

marcelaamax napsal(a):
A nedělá to z nudy? Mě to pes dělá, když se nudí - krom toho trusu. Ale když se nudí tak si třeba najde kamen nebo dřevo a to okusuje. Jinak doma žere hračky - uzle, gumové - a to fakt jako že kousky ukusoval a žral, takže jsem mu podobné hračky samozřejmě přestala dávat a začla hledat odolné, které nerozkouše.

Prosím tě a našla jsi takové "odolné" hračky které nerozkouše? Mám doma podobnou piraňu.. Momentálně kupuji hračky se 100% zárukou výměny za novou při poškození, paní ve zveráči z nás má srandu a ochotně hračky vyměňuje..

tykev: A nedostává třeba málo jídla, nemůže mít hlad? Dostane celou porci na ráz? Když by se krmná porce rozdělila do několika (snídaně, oběd, večeře), třeba by nebyl tak "hladový"..

17.12.2015 13:53
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

aha napsal(a):
Prosím tě a našla jsi takové "odolné" hračky které nerozkouše? Mám doma podobnou piraňu.. Momentálně kupuji hračky se 100% zárukou výměny za novou při poškození, paní ve zveráči z nás má srandu a ochotně hračky vyměňuje..

tykev: A nedostává třeba málo jídla, nemůže mít hlad? Dostane celou porci na ráz? Když by se krmná porce rozdělila do několika (snídaně, oběd, večeře), třeba by nebyl tak "hladový"..

Jednu jsem našla, možná stejnou jako máte vy, je na ní taky 100 % garance doživotní záruky. Na té cedulce je ještě Rubber - strong toy. Vypadá nějak jako ta na obrázku. Je to míček co má uprostřed díru, a máme ji cca 2 měsíce a stále drží, jen se povrch jakoby odrolil ale drží.

Ještě jsem četla hodně chvály na kong, tak ho chceme skusit, a nebo to runing egg, někde to bylo v diskuzi, nevím už přesně v jaké.

aha

17.12.2015 14:09
aha

XXX.XXX.41.2

marcelaamax napsal(a):
Jednu jsem našla, možná stejnou jako máte vy, je na ní taky 100 % garance doživotní záruky. Na té cedulce je ještě Rubber - strong toy. Vypadá nějak jako ta na obrázku. Je to míček co má uprostřed díru, a máme ji cca 2 měsíce a stále drží, jen se povrch jakoby odrolil ale drží.

Ještě jsem četla hodně chvály na kong, tak ho chceme skusit, a nebo to runing egg, někde to bylo v diskuzi, nevím už přesně v jaké.

Tak přesně tuto hračku máme asi 2 dny (zatím celou). Od stejné značky jsme měli i kostičky, které nabízejí, ale ty už zlikvidovala. Zkoušeli jsme hračky Orbee-Tuff - pro intenzivní žvýkání - hrozně jí baví, ale opět zlikvidováno - tam je garance 1 měsíc od zakoupení buď výměna za novou nebo vrácení peněz. Kong jsme měli červený (nevydržel), nyní máme černý a zatím drží. Runing egg vypadá dobře!

17.12.2015 17:21

Dávam mu náhubok a on sa naučil malé kamienky prepchať dovnutra a zbaštit, inak krmim 3x za deň, hračky nežerie pohrá sa a nechá tak, ľudia to čo máte za hafanov keď dokazu zlikvidovat aj taketo hračky

17.12.2015 18:32
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Dávam mu náhubok a on sa naučil malé kamienky prepchať dovnutra a zbaštit, inak krmim 3x za deň, hračky nežerie pohrá sa a nechá tak, ľudia to čo máte za hafanov keď dokazu zlikvidovat aj taketo hračky

Ja mam krizence AST, jeste mam retrivra a nebyla jsem na to zvykla, ten ma obycejne gumove hracky a uzle i 10 let:-D.

17.12.2015 19:18

Možno je to plemenom AST majú silné čeluste aj keď je to kríženec, inak fakt krásny hafíci
pridavam foto mojho drobca.

17.12.2015 19:28
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Možno je to plemenom AST majú silné čeluste aj keď je to kríženec, inak fakt krásny hafíci
pridavam foto mojho drobca.

Jo, asi to má i po tátovi, to je taky ničitel tyy jo krásnej pes, takhle zbarvenýho SAO jsem ještě neviděla smajlík

17.12.2015 19:56
Clayton

XXX.XXX.104.9

marcelaamax napsal(a):
Jo, asi to má i po tátovi, to je taky ničitel tyy jo krásnej pes, takhle zbarvenýho SAO jsem ještě neviděla smajlík

Jo, černobílý SAO, můj nesplnitelný sen.

17.12.2015 20:05
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Clayton napsal(a):
Jo, černobílý SAO, můj nesplnitelný sen.

Já vídám právě jen takové ty bílo světle hnědé Tenhle je krásný, ale na takového psa bych si netroufla, a asi ani povahově by mi neseděl, potřebuju něco mazlícího nebo on třeba je, já je až tak neznám.

17.12.2015 20:11

Tento farebný typ som hľadala viac ako rok je ich málo, domov som ho viezla 200 km, a po ceste bol moc unavený , narodil sa cisarskym rezom a fena už bola na tom zle asi preto ma dosť problemy.

aha

18.12.2015 07:18
aha

XXX.XXX.41.2

Piraňa je bulík, ale co máme/ měli jsme/ pita a fr. buldočky, tak těm hračky vydržely od štěňátka do dnes. Máte nádherný psíky!

Přidejte reakci

Přidat smajlík