Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Laruška

16.12.2015 09:02
Laruška

XXX.XXX.148.254

Dobrý den,
přitoulala se k nám fena labradora, nevylučuji ani že ji někdo vyhodil, staráme se o ni a hledáme majitele, do útulku jí dát nechceme, ale máme problém že nám vyjíždí po ostatních psech - 3x NO fenky. Nevíte někdo jak ji naučit aby se spolu snesly ? Jestli se nenajde majitel chceme si jí nechat na trvalo, jsem si jistá že by si po čase zvykla, ale do té doby nechceme zažít opravdu nepěkné konflikty.

16.12.2015 09:18
rapotacka11

XXX.XXX.32.172

Oddělit.

Laruška

16.12.2015 09:26
Laruška

XXX.XXX.148.254

rapotacka11 napsal(a):
Oddělit.

To máme, labrador je v předsíni mimo ovčáků, ale nemůže být oddělená do nekonečna.Krom toho by nejraději byla s námi uvnitř v domě, jenže máme ještě malého pudla a bojíme se že kdyby po nim vyjela, mohlo by to pro pudla skončit fatálně.

16.12.2015 09:31
inusanka

XXX.XXX.98.58

Již tady bylo několikrát napsáno, že pokud se feny perou, tak jedině oddělovat. Zažila jsem to u kamarádů dvakrát, prostě to jde o život.

16.12.2015 10:00
marcelaamax

XXX.XXX.39.111

inusanka napsal(a):
Již tady bylo několikrát napsáno, že pokud se feny perou, tak jedině oddělovat. Zažila jsem to u kamarádů dvakrát, prostě to jde o život.

Přesně tak. Kamarádce se takhle rvaly jorkšírky. Vyrůstaly spolu, spaly spolu, všechno v pohodě. A po několika letech když už byli obě starší tak nastal zlom a občas se servaly - rvaly se ale fakt dost drsně, a idkyž to byli jorkšírky tak se dost blbě rozdělovaly.

16.12.2015 15:52
aritim

XXX.XXX.19.70

Zkuste Konejšivé signály od Turid Rugaas, jsou k mání i na DVD. Já jsem slučovala do smečky feny 10,6 a 5 let, z nichž ta nejmladší nikdy moc s ostatními psy do styku nepřišla a měla tendenci ostatní napadat, ale pomocí konejšivých signálů jsme to zvládly a už přes 2 roky spolu žijí bez konfliktů.

Laruška

16.12.2015 16:49
Laruška

XXX.XXX.148.254

aritim napsal(a):
Zkuste Konejšivé signály od Turid Rugaas, jsou k mání i na DVD. Já jsem slučovala do smečky feny 10,6 a 5 let, z nichž ta nejmladší nikdy moc s ostatními psy do styku nepřišla a měla tendenci ostatní napadat, ale pomocí konejšivých signálů jsme to zvládly a už přes 2 roky spolu žijí bez konfliktů.

Děkuji za radu do budoucna ale labradorka už je u svého pravého páníčka

Přidejte reakci

Přidat smajlík