Pořád kňučí...co mám dělat

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.11.2015 13:53
Luisa a Lotka

XXX.XXX.109.4

Dobrý den, mám roční jezevčici a začala kňučet...přibližně kolem dne kdy dostala nové granule.
Knučí když běží ke mně, když se mazlíme, když mě vítá u dveří. Bojím se že jí něco je...
Nemůže jí třeba bolet břicho z těch nových granulí(značka Marp) ?
Ale taky je známé že jezevčíci jsou hodně vymýšliví a že hodně rádi simulují.
NEVÍM JAK SE K NÍ MÁM ZACHOVAT, máme jít k veterináři a promluvit si o těch granulích, kňučí opravdu pořád i když se vzbudím- vidím jak kňučí a někdy když usíná.
Jaký na to máte názor

24.11.2015 14:31
inusanka

XXX.XXX.98.58

Co zkusit se vrátit ke starým granulím, popřípadě holt navštívit veta.

24.11.2015 15:26
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Luisa a Lotka napsal(a):
Dobrý den, mám roční jezevčici a začala kňučet...přibližně kolem dne kdy dostala nové granule.
Knučí když běží ke mně, když se mazlíme, když mě vítá u dveří. Bojím se že jí něco je...
NEVÍM JAK SE K NÍ MÁM ZACHOVAT, máme jít k veterináři a promluvit si o těch granulích, kňučí opravdu pořád i když se vzbudím- vidím jak kňučí a někdy když usíná.
Jaký na to máte názor

"Knučí když běží ke mně, když se mazlíme, když mě vítá u dveří."

Vždyť to je přece projev radosti! Pokud tedy nekňučí nějak bolestně.
Přesně při těchto činnostech kňučí i můj pes, respektive u mazlení si občas jako by mrčí pod vousy !

24.11.2015 15:29
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

Luisa a Lotka napsal(a):
Jaký na to máte názor

Možná zjistila, že když zakňučí, má vaši pozornost, pokud to není projev bolesti.

24.11.2015 20:23
lev

XXX.XXX.253.186

Někteří psi bývají prostě ukecaní. Pokud to není projev bolesti, tak si s vámi povídá, nebo si něco vynucuje.

25.11.2015 07:25
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Je to normální, pokud je to kočkopes.

25.11.2015 07:52
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

A jak je to dlouho od hárání?

Přidejte reakci

Přidat smajlík