Dobrý den, mám roční jezevčici a začala kňučet...přibližně kolem dne kdy dostala nové granule.
Knučí když běží ke mně, když se mazlíme, když mě vítá u dveří. Bojím se že jí něco je...
Nemůže jí třeba bolet břicho z těch nových granulí(značka Marp) ?
Ale taky je známé že jezevčíci jsou hodně vymýšliví a že hodně rádi simulují.
NEVÍM JAK SE K NÍ MÁM ZACHOVAT, máme jít k veterináři a promluvit si o těch granulích, kňučí opravdu pořád i když se vzbudím- vidím jak kňučí a někdy když usíná.
Jaký na to máte názor
Luisa a Lotka
napsal(a):
Dobrý den, mám roční jezevčici a začala kňučet...přibližně kolem dne kdy dostala nové granule.
Knučí když běží ke mně, když se mazlíme, když mě vítá u dveří. Bojím se že jí něco je...
NEVÍM JAK SE K NÍ MÁM ZACHOVAT, máme jít k veterináři a promluvit si o těch granulích, kňučí opravdu pořád i když se vzbudím- vidím jak kňučí a někdy když usíná.
Jaký na to máte názor
"Knučí když běží ke mně, když se mazlíme, když mě vítá u dveří."
Vždyť to je přece projev radosti! Pokud tedy nekňučí nějak bolestně.
Přesně při těchto činnostech kňučí i můj pes, respektive u mazlení si občas jako by mrčí pod vousy !
Luisa a Lotka
napsal(a):
Jaký na to máte názor
Možná zjistila, že když zakňučí, má vaši pozornost, pokud to není projev bolesti.