Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

tereza.pechholdova

21.11.2015 14:58
tereza.pechholdova

XXX.XXX.192.149

Mluvím ke Všem, kdo zná veterináře Žabku a veterinářku Svobodovou, díky neprofesionální práci a zanedbání nám tam zemřel pejsek. Jde jim pouze a jen o peníze. Pejska nám špatně vyšetřili po úrazu a nechali ho 24 hodin umírat na následy, na které nepřišli. Chtěli hlavně dopředu 6000 hotově, karty přijímají, ale chtěli to v hotovosti, jinak nezačnou. Původně chtěli operovat zlomenou pánev a nevšimli si, že má utržený močový měchýř, celý den ho tam měli než na toto zranění zemřel.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.11.2015 17:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

S touto klinikou nemám také dobré zkušenosti.Už je to pár let, co jsme tam byli s kočkou, kterou porazilo auto a nemohla na zadní nohy.Kočku zrentgenovali a ukazovali mně na snímku, že má poškozenou míchu a že to bude na utracení.Bylo to o víkendu, a tak že máme přijíd v pondělí, až tam bude ortoped.Snímky jsem si vyžádala a v pondělí šla k doktorovi Beránkovi. Tam jsem se dozvěděla, že místo úrazu není vůbec na snímku a to, co měla být poškozená mícha, je srostlý obratel, anomálie u koček se vyskytující. Po prohlídce, bez rtg., mně bylo doporušeno, dávat kočce B komllex a na nohy jí několikrát denně stavět, a že do 14 dní bude běhat.Kočka za 14 dní už lezla po stromě a žila, sice s hrbečkem na hřbetě, ještě 10let.

Přidejte reakci

Přidat smajlík