Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dashena

2.11.2015 20:42
Dashena

XXX.XXX.206.201

Dobrý den.
Potřebovala bych poradit při výběru druhého psa. Mám malého pejska, ale poměrně dominantního s potřebou značkovat si své teritorium. Když byl na návštěvě, kde měli psa, oba zběsile značkovali a bylo hrozné je uhlídat.
Když si k němu pořídím fenku, bude značkovat taky nebo to nebude mít zapotřebí? Děkuji za odpovědi.

2.11.2015 20:49
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Dashena napsal(a):
Dobrý den.
Potřebovala bych poradit při výběru druhého psa. Mám malého pejska, ale poměrně dominantního s potřebou značkovat si své teritorium. Když byl na návštěvě, kde měli psa, oba zběsile značkovali a bylo hrozné je uhlídat.
Když si k němu pořídím fenku, bude značkovat taky nebo to nebude mít zapotřebí? Děkuji za odpovědi.

To je legrace?

Zuzzana

2.11.2015 21:20
Zuzzana

XXX.XXX.161.158

Dashena napsal(a):
Dobrý den.

Bude přeznačkovávat i fenečku.

2.11.2015 22:52
Clayton

XXX.XXX.104.9

Taky doufám, že si někdo jen dělá srandu.
Pokud ne, tak pes bude kvůli feně značkovat ještě více.

3.11.2015 07:40
manbea

XXX.XXX.70.116

Zadavatelka si nemusí dělat legraci, ne každý má zkušenost ze soužití psa s fenou...

Pokud váš pejsek značkuje, s fenkou to bude opravdu ještě silnější, navíc může mít tendence si ji ochraňovat před ostatními psy - samci, takže procházky se u vás mohou zvrtnout v ne příliš odpočinkové záležitosti. Ne každý pes strpí, aby si "jeho" fenečka hrála s cizími psy.Vy ale nejlépe víte, jakého psa máte doma, takže konečné rozhodnutí je na vás, nicméně minimálně se značkováním v přítomnosti fenky určitě počítejte.

Neregistrovaný uživatel

3.11.2015 09:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.53

Dashena napsal(a):
Dobrý den.

Nejdřív si vychovej prvního psa...
Druhý pes/fena v tomto případě je velmi nerozumné. Navíc, psi od sebe kopírují chování, pokud je první nevychovaný (což očividně je), druhý to pochytí od něj a budeš mít doma 2 stejné nevychovance...
Až zmákneš jednoho, pořiď druhého, dřív ne...

Přidejte reakci

Přidat smajlík