Matesssss
XXX.XXX.48.54
Dobrý den, mám v plánu si koupit štěně (7-mi měsíční) - fenku německého ovčáka. A chtěl bych vás poprosit o pomoc v výběrem velikosti pelíšku pro tohoto psa.
Jaké by měl mít pelíšek ideální velikost (délka/šířka)? Mám malý byt, pes bude minimálně 2 hodiny každý den venku. Předem děkuji.
Matesssss
napsal(a):
Dobrý den, mám v plánu si koupit štěně (7-mi měsíční) - fenku německého ovčáka. A chtěl bych vás poprosit o pomoc v výběrem velikosti pelíšku pro tohoto psa.
Jaké by měl mít pelíšek ideální velikost (délka/šířka)? Mám malý byt, pes bude minimálně 2 hodiny každý den venku. Předem děkuji.
Uvědomujete si, že si berete pubertálního německého ovčáka do malého bytu?Nevím, nevím...
Chtělo by to ještě zvážit, nicméně pelech bych brala okolo 50 x 100.Plechy se nejlíp shánějí na výstavě, teď v listopadu bude v Praze MVP.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Matesssss
napsal(a):
Pelíškem bude stejně minimálně v době vaší nepřítomnosti postel nebo gauč. A když budete doma, pes si lehne na zem tam, kde bude nejvíc překážet.
Kdysi, když jsme pořizovali prvního psa (velkého) jsme s velkou slávou koupili obrovský molitanový pelíšek. Štěněti vydržel asi týden a pak jsme pochopili. Složená deka funguje taky, nebo vetbed, a v boudě je sláma.