Pelíšek pro německého ovčáka

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Matesssss

17.10.2015 20:29
Matesssss

XXX.XXX.48.54

Dobrý den, mám v plánu si koupit štěně (7-mi měsíční) - fenku německého ovčáka. A chtěl bych vás poprosit o pomoc v výběrem velikosti pelíšku pro tohoto psa.

Jaké by měl mít pelíšek ideální velikost (délka/šířka)? Mám malý byt, pes bude minimálně 2 hodiny každý den venku. Předem děkuji.

17.10.2015 20:48
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Dobře rozváženo ?
Opravdu NO ?

17.10.2015 21:48
Ebra

XXX.XXX.191.130

To vypadá jako provokace ?

17.10.2015 21:50
Ebra

XXX.XXX.191.130

Malý byt... pelíšek vzor viz foto 2 na 2 metry to pořeší.

17.10.2015 21:53
Clayton

XXX.XXX.104.9

Matesssss napsal(a):
Dobrý den, mám v plánu si koupit štěně (7-mi měsíční) - fenku německého ovčáka. A chtěl bych vás poprosit o pomoc v výběrem velikosti pelíšku pro tohoto psa.

Jaké by měl mít pelíšek ideální velikost (délka/šířka)? Mám malý byt, pes bude minimálně 2 hodiny každý den venku. Předem děkuji.

Uvědomujete si, že si berete pubertálního německého ovčáka do malého bytu?Nevím, nevím...
Chtělo by to ještě zvážit, nicméně pelech bych brala okolo 50 x 100.Plechy se nejlíp shánějí na výstavě, teď v listopadu bude v Praze MVP.

17.10.2015 22:05
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Občas pokecám u domu se sousedkou.
Z horního patra tam ječí pes - NO.
Má ho chlapík, taky s ním jde asi na 2 h
(22 h je ten pes doma )
Chlap hodí do práce, známá říkala, že chudák pes
řve pořád....

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.10.2015 22:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

Matesssss napsal(a):

Pelíškem bude stejně minimálně v době vaší nepřítomnosti postel nebo gauč. A když budete doma, pes si lehne na zem tam, kde bude nejvíc překážet.

Kdysi, když jsme pořizovali prvního psa (velkého) jsme s velkou slávou koupili obrovský molitanový pelíšek. Štěněti vydržel asi týden a pak jsme pochopili. Složená deka funguje taky, nebo vetbed, a v boudě je sláma.

Přidejte reakci

Přidat smajlík