Táta nechce fenku na chodbě

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

abcdefghch

15.10.2015 13:50
abcdefghch

XXX.XXX.153.91

Dobrý den muj tatínek nechce abych měla svého pejska na chodbě, protože mě štve, že moje fenka musí být venku přivázaná na řetězu už mě to fakt štve a nevím jak ho přemluvit, aby byla aspon na chodbě máme moc velkou chodbu.Takže se tam vejde hodně psů.Poradte mi jak ho přemluvit prosím vás.Děkuji Karolína

Neregistrovaný uživatel

15.10.2015 14:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.1

Mě štve věcí...
A co to je za psa?

Víš, ono to není jen o tom, mít psa na chodbě, tu chodbu musí také někdo uklízet, když fena rozdrbe dveře, tak ty dveře zapplatit, pokud fena ocasem ošlehne zeď nebo zeď rozdrápe, někdo musí zaplatit výmalbu, a štuk... aj.

Už vyděláváš? Asi ne, až budeš, třeba tátu pochopíš

15.10.2015 14:33
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Být psem, nechtěla bych být uvázaná u boudy u řetězu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.10.2015 14:37

Nechcete mu radšej kúpiť koterec alebo urobiť nejaký výbeh? Pes by nemal byť priviazaný na reťazi.

15.10.2015 14:49
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Souhlas. Řetěz

15.10.2015 18:26
koňadra

XXX.XXX.128.31

Kdysi jsme dělali nový plot na zahradě, a tak pes musel dočasně na řetěz. Uvázali jsme ocelové lano od stromu ke stromu ve výšce 2 m přes celou zahradu a na něj pověsili řetěz, takže pes běhal v prostoru cca 80 x 6 m. Mám pocit, že se mu tam líbilo víc než v nějakém kotci 3 x 2 m. Když mu bylo horko, lehl si na trávu pod strom, když se chtěl vyhřívat, zase si našel místo jinde. Takže on není řetěz jako řetěz. Samozřejmě, že když vidím vesnického voříška na řetězu 2 m u nekvalitní boudy, kolem vyšlapaná hlína (když prší, tak bahno) a vím, že z toho řetězu je puštěn tak možná o vánocích, tak toho je mě líto, a to už je týrání zvířat.

16.10.2015 05:03

koňadra napsal(a):
Kdysi jsme dělali nový plot na zahradě, a tak pes musel dočasně na řetěz. Uvázali jsme ocelové lano od stromu ke stromu ve výšce 2 m přes celou zahradu a na něj pověsili řetěz, takže pes běhal v prostoru cca 80 x 6 m. Mám pocit, že se mu tam líbilo víc než v nějakém kotci 3 x 2 m. Když mu bylo horko, lehl si na trávu pod strom, když se chtěl vyhřívat, zase si našel místo jinde. Takže on není řetěz jako řetěz. Samozřejmě, že když vidím vesnického voříška na řetězu 2 m u nekvalitní boudy, kolem vyšlapaná hlína (když prší, tak bahno) a vím, že z toho řetězu je puštěn tak možná o vánocích, tak toho je mě líto, a to už je týrání zvířat.

Přesně, taky jsem mívavala psy na řetězu, ale délka každého řetězu byla 15mb, plus kvalitní zateplená bouda.A navíc neseděli na řetězu celej den.

16.10.2015 08:01

Také hodně záleží na tom, jaký je to pes. Zadavatelka píše "pejska", tak to asi žádný obr nebude. Záleží na historii psa, jak to celé bylo a také na věku zadavatelky, jak je schopná psa v bytě uhlídat, vychovat. Jestli rodiče dovolili, aby měla psa, tak by také měli dovolit, aby byl v domě, aby byl s ní a aspoň kus místa mu v domě vyhradit. Ten požadavek na chodbu snad není nikterak přehnaný. I za cenu ohrádky - ne klece - ohrádky, odděleného kousku chodby, když je dost velká. Nechce ho ani do pokojíčku ani do postele.

Přidejte reakci

Přidat smajlík