Problémy s vyprazdňováním

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2015 22:00
JanNovakk

XXX.XXX.133.232

Zdravím jsem majitelem 8 letého yorkshirského terriéra který má poslední cca měsíc problémy s vyprazdnováním. Tento problém se nám zdál z počátku nepodstatný a přehlíželi jsme ho, v posledních dnech jsem ale zaznamenal jakousi bulku či otlak v oblasti konečníku podle mého neodborného názoru se jedná o příčinu usilovného tlačení a snahou se vyprázdnit, pes je ale nadruhou stranu pořád stejný chová se jako by mu nic nebylo ale již zmíněná bulka v oblasti konečník a opakovaná (někdy marná) snaha psa se vyprázdnit ve mě vyvolává pocit paniky a začínám mít o svého mazlíka strach.Zítra sním jdu k doktorovi ale čím dřív tím líp a proto se obracím na vás milý čtenáři aby jste mi poradily. Jakákoliv informace čí pomoc má pro mě v tuto chvíli cenu zlata. Děkuji Novák.

5.10.2015 04:52
fikovnice

XXX.XXX.99.69

JanNovakk napsal(a):
Zdravím jsem majitelem 8 letého yorkshirského terriéra který má poslední cca měsíc problémy s vyprazdnováním. Tento problém se nám zdál z počátku nepodstatný a přehlíželi jsme ho, v posledních dnech jsem ale zaznamenal jakousi bulku či otlak v oblasti konečníku podle mého neodborného názoru se jedná o příčinu usilovného tlačení a snahou se vyprázdnit, pes je ale nadruhou stranu pořád stejný chová se jako by mu nic nebylo ale již zmíněná bulka v oblasti konečník a opakovaná (někdy marná) snaha psa se vyprázdnit ve mě vyvolává pocit paniky a začínám mít o svého mazlíka strach.Zítra sním jdu k doktorovi ale čím dřív tím líp a proto se obracím na vás milý čtenáři aby jste mi poradily. Jakákoliv informace čí pomoc má pro mě v tuto chvíli cenu zlata. Děkuji Novák.

Foto té bulky by třeba mohlo hodně napovědět. Každopádně už dnes se tedy dozvíte názor veterináře, tak jej sem pak prosím vložte. Držím pěsti, ať to není nic závažného!

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2015 10:19

JanNovakk napsal(a):

Nechápu, jak jste to mohl přehlížet?!

5.10.2015 10:36

Možná to budou cysty u prostaty. Uvidíte, čekal by vás chirurgický zákrok a možné, další komplikace. Viz. přečtěte si vlákno -pes neudrží moč-poraďte, o 2-3 stránky zpět. Držím palečky, aby to tohle nebylo. Dejte pak vědět.

5.10.2015 10:38

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Možná to budou cysty u prostaty. Uvidíte, čekal by vás chirurgický zákrok a možné, další komplikace. Viz. přečtěte si vlákno -pes neudrží moč-poraďte, o 2-3 stránky zpět. Držím palečky, aby to tohle nebylo. Dejte pak vědět.

Jé, pardon, blbě jsem četla, bulka u konečníku, ne v oblasti čůrání. I tak, v každém případě na veterinu.

5.10.2015 14:39
JanNovakk

XXX.XXX.133.232

Dobrý den, předem chci všem co sem napsali a chtěli pomoc mě ale hlavně mému pejskovi poděkovat dnes jsem se vracel z práce a povšiml jsem si že otlak či bulka se pomalu vstřebává zpět a pes se dnes již na druhý pokus dokázal vyprázdnit sice málo ale dokázal to =) bude to možná znít vtipně ale tento malý exkrement ve mě vyvolal pocit velké výhry.Přesto všechno ale pořád trvám na návštěvě odborníka v podobě našeho veterináře za pár minut se balíme a jdem k lékaři doufám že pejsek bude vyléčen a obětuji proto opravdu vše abych ho vyléčil. může se jednat i o banalitu ale člověk nikdy neví a pokoušet už tu nebudu nikdy více ! V následujících dvou hodinách sem podám finální zprávu a pejskově zdravotním stavu a jsem si téměř jistý že pes bude v pořádku a bude snámi trávit další léta spokojeného a bezstarostného života ! =). Novák.

5.10.2015 15:17
anonymx

XXX.XXX.229.39

Analni zlazy.

5.10.2015 17:06
JanNovakk

XXX.XXX.133.232

Tak se vracím od veterinářky a ta nás bohužel posílá na operaci do poděbrad pes má řítní kýlu a musí bohužel na operaci mam o něj strach i přesto, že mě slečna doktorka přesvědčovala že ztráty při této operaci jsou minimální a že náš čtyřnohý společník je eště relativně mladý a nemělo by se nic stát. operace bude stát také hodně peněz ale přesto to nenechám jen tak pan doktor má prý dobrou zkušenost a paní doktorka mi ho vřele doporučila. Držím našemu psovi palce a pevně věřím že to zvládne další zprávu přiložím až bude po operaci.

5.10.2015 18:48

MOOC vám držím všechny palce, ať to pejskovi všechno dobře dopadne, bez dalších komplikací. Pak určitě napište, jak to dopadlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík