Mé zkušenosti s Veterinárni klinikou v Sosnové u České Lípy - konkrétně s MVDr. Russem starším z neděle 6. září 2015
Jsem dlouholetým klientem této kliniky, ale vždy jsem jednal s MVDr. Russem mladším, se kterým jsem vcelku spokojen. Přístupy MVDr. Russe ml. a MVDr. Russe st. jsou však velmi odlišné.
Měl jsem zdravotní problémy s pětiletým pejskem - kříženec. Byl malátný, málo žral, měl jakési záchvaty, proto jsem se opět rozhodl, že se obrátím na odborníky kliniky v Sosnové, přestože je cca 70 km vzdálená.
Přijal mě MVDr. Russ starší v neděli dopoledne, kdy nejsou ordinační hodiny. Měl jsem štěstí, protože p. Russe jsem potkal na zahradě. Ujal se mě, odebral pejskovi krev, změřil teplotu a zjistil z výsledků krve, že všechny ukazatele jsou v normě, pouze má nepatrně sníženou hladinu cukru a že by se mohlo jednat o vzácnou nemoc, kterou přenáší klíšťata, odborný název neznám (anaplazmóza?). Obdržel jsem pro pejska atb. DOXYHEXAL 200 mg a PREDNISON. Celková částka za ošetření včetně léků činila 3000 Kč.
Při zpáteční cestě zhruba po 30ti minutách měl pejsek velký záchvat, dle mého laického úsudku šlo o epileptický záchvat. Snažil jsem se dovolat na všechna dostupná tel. čísla této kliniky v Sosnové, která jsou uvedená na jejich web. stránkách, bohužel marně. Musel jsem se s pejskem vrátit zpět na kliniku. Informoval jsem p. Russe o tom, že jsem volal na všechna jejich dostupná tel. čísla. Jeho reakce na tato slova zněla: "Telefony nebereme, protože lidi otravují, že se chtějí objednat".
Dr. Russ st. mě po chvilce přijal a zjistil, že se o žádný epileptický záchvat nejednalo (musím upozornit bez jakéhokoliv vyšetření). Dle vyšetření z kapky krve pan doktor prohlásil, že se jedná o hypoglikemický záchvat, že se pejsek tzv. "vyšťavil". Záchvat měl i v ordinaci, doktor však pejskovi nevěnoval pozornost (vyl, štěkal, naříkal…, nemohl jsem jej udržet). Aplikoval následně pejskovi dvě infuze a jeho stav se relativně zlepšil.
Bohužel večer měl pes kolem 22,30 hod. opět doma silný záchvat. Snažili jsme se dovolat
p. Russovi st., ovšem bezvýsledně, přestože mají na svých webových stránkách mimo jiné:
Další služby: NON STOP POHOTOVOST. Po několikerém vyzvánění byl telefon vždy okamžitě vypnut.
Hledali jsme urychleně další pomoc. Díky internetu jsme našli pohotovostní službu na Veterinárni klinice Mi-Vet s.r.o. v Ústí nad Labem, která skutečně měla otevřeno a zvedli ihned telefon. Po popsání příznaků paní doktorka MVDr. Trebatická usoudila, že se může jednat s největší pravděpodobností i o epileptický záchvat. Okamžitě jsme nasedli do auta a na tuto pohotovost jsme pejska odvezli. To co následovalo na této klinice mě doslova šokovalo. Na prvním místě vůbec nebyla zmínka o tom, kolik vyšetření bude stát, ale paní doktorka ihned provedla všechna možná dostupná vyšetření, aby pejsek netrpěl. Odebrala mu krev (stejně jako Dr. Russ, ale v jeho "zprávě", spíše jen účtence, nebyly žádné konkrétní výsledky, které mohly být dále použity), provedla pejskovi SONO břicha a výsledky byly následující: SONO odhalilo poměrně velký tumor v oblasti břišní. Potvrdilo se, že záchvaty nejsou z nedostatku cukru v krvi (hypoglykemické), ale skutečně epileptické, na což jsem MVDr. Russe st. upozorňoval.
Paní doktorka Trebatická si pejska na klinice nechala na pozorování a snažila se jeho stav stabilizovat. Pejsek zhruba po 30ti hodinách zemřel. Samozřejmostí bylo také vystavení faktury s rozepsanými úkony a kompletními výsledky s jejich cenou - bez vyžádání.
Jsem přesvědčen o tom, že by ani Dr. Russ st. v tomto stavu pejska nezachránil. ALE:
1.I on mohl pejska nechat na klinice na pozorování, provést SONO břicha, popř. rentgen a zjistit, co pejskovi skutečně je.
2. Mohl ušetřit psa stresu a utrpení, která musel prožít během dlouhé vyčerpávající jízdy autem společně s námi!
3. Musím podotknout, že mi v tomto případě nejde vůbec o peníze, ale o přístup odborníka, o trauma, které si pejsek prožil, o bezmoc dovolat se - voláte a na druhé straně vám opakovaně vyvěsí telefon!, to mě na tom velmi zaráží. Proč na webových stránkách kliniky jsou vyčerpávající nabídky služeb včetně NON- STOP - SERVISu, která v reálu nefungují!
Těžko pojede klient se svým zvířetem 70 km ke zvonku, o kterém nemá jistotu, že na něj bude někdo reagovat!
Mám potřebu tyto zkušenosti sdělit i dalším potencionálním zákazníkům, nechť si udělá každý svůj názor.
Je paradoxní, že chválím profesionální přístup na klinice Mi-Vet. Dle mého názoru by měl být takový přístup samozřejmostí ve všech ordinacích.
Václav Žák.