Ahoj všem.Mám 9 let starou fenku labradora, asi před měsícem a půl nám začala poknukavt když jsme šly do schodů do 4 patra.šly jsme tedy okamžitě na veter.pan doktor ji prohmatal bolovou packu, nic ani neknukla vše ok, dostala inekci proti zanetu a vitamin B a rekl at prijdeme za 2 dny!za dva dny uz Elly schody nevišla vubec! u veter.se opakovalo to same inekce na zanet a vit.B za dva dny pridte zas!zadna znena nic!Pan doktor zvolil tedy rengen a ten ukazal co jsme si myslely i my ze ma Elly dysplazi na leve noze vic, prava je na tom lepe! Takze pan doktor tedy nasadil léčbu kortikoidy uz to do ni bodá 4 týdny a bolest neustava do schodu ji stale nosime! do papani ji pridavam CHONDRO CAN, ktery nam doporucil veter.a kvalitni granule!řekl nam ze operace kloubu neni nutna, ale zadne zlepseni neni, nornalme beha na prochazky taky je vitalni chut k jidlu ji rozhodne nechybi, jen ty schody nezvladne!ocenim kazdou radu, mane zment veter.nebo operaci?neni to levna zalezitost, nebo je to lečba na dlouho?dik moc za nazory Katka.
Můžete přidat MSM - prodává se alavis single a podávat podle návodu. Jeslti se s vetem dohodnete, můžete mu navrhnout podávání lidského léku Movalis, který se ale psům podává jen s ochranou žaludku. Bez souhlasu veterináře ho určitě nepodávejte. Můžete, pokud do toho budete chtít investovat nemalé peníze, podávat Agel flx, je velmi drahý, ale účinný, mám vyzkoušené na člověku i na psovi, ale fakt to leze do peněz.
Uživatel s deaktivovaným účtem
scylla
napsal(a):
Můžete přidat MSM - prodává se alavis single a podávat podle návodu. Jeslti se s vetem dohodnete, můžete mu navrhnout podávání lidského léku Movalis, který se ale psům podává jen s ochranou žaludku. Bez souhlasu veterináře ho určitě nepodávejte. Můžete, pokud do toho budete chtít investovat nemalé peníze, podávat Agel flx, je velmi drahý, ale účinný, mám vyzkoušené na člověku i na psovi, ale fakt to leze do peněz.
Najednou doporučujete přidávat MSM? Ehm, kde máte ty studie?
Doporučení veta pro tento stav - suché teplo, klidně dát psovi ven obleček a doma mu přikrýt záda a kyčle suchým teplým, podávat výživu na klouby a asi tak týden nesteroidní antiflogistika, vitamin C, pomalý stejnoměrný pohyb, měkký pelech na ležení, nenechat ležet na linu, dlaždičkách a tak. Dobrou zkušenost máme s bowenovými masážemi. A toho ortopeda, případně neurologa. Z ortopedů máme výbornou zkušenost s dr. Musilem zCeského Brodu.
scylla
napsal(a):
Doporučení veta pro tento stav - suché teplo, klidně dát psovi ven obleček a doma mu přikrýt záda a kyčle suchým teplým, podávat výživu na klouby a asi tak týden nesteroidní antiflogistika, vitamin C, pomalý stejnoměrný pohyb, měkký pelech na ležení, nenechat ležet na linu, dlaždičkách a tak. Dobrou zkušenost máme s bowenovými masážemi. A toho ortopeda, případně neurologa. Z ortopedů máme výbornou zkušenost s dr. Musilem zCeského Brodu.
"Scyllo" nebo i ostatní jakou máte zkušenost s elektrickými dečkami s vyhříváním?
Uživatel s deaktivovaným účtem
fikovnice
napsal(a):
"Scyllo" nebo i ostatní jakou máte zkušenost s elektrickými dečkami s vyhříváním?
Já výbornou, ale nedáváme ji pod psa, ale pod vnučku.