Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2015 17:59
Flaj

XXX.XXX.42.154

Prosím vás mám dotaz, mám doma 10 měsíční stěně Jorkšírskýho teriera. Bydlím s ní sama. Vše je v pohodě ale když přijede moje máma může se zbláznit. Tuhle jsem s fenkou jela k rodičům po pár dnech se od mamky ani nehne. Pořád za ní chodí. Spí s ní. Je možné, že je mamkapro mojí fenku pán, ikdyz s ní v podstatě přijde do kontaktu málo? Děkuji za nazor.

2.8.2015 18:08
koňadra

XXX.XXX.231.131

Ano, má v sobě něco, co vy prostě nemáte. To není nic ve zlém! Určitě jste viděla i filmy o zviřatech, kde prostě určití lidé mají ten dar, že je zvířata uznávají jaksi sami od sebe. To ale neznamená, že vás fenka nemá ráda.

2.8.2015 18:18
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Flaj napsal(a):
Prosím vás mám dotaz, mám doma 10 měsíční stěně Jorkšírskýho teriera. Bydlím s ní sama. Vše je v pohodě ale když přijede moje máma může se zbláznit. Tuhle jsem s fenkou jela k rodičům po pár dnech se od mamky ani nehne. Pořád za ní chodí. Spí s ní. Je možné, že je mamkapro mojí fenku pán, ikdyz s ní v podstatě přijde do kontaktu málo? Děkuji za nazor.

Nebo si užívá přítomnost někoho, koho má ráda a koho tak často nevídá. Vás má furt. :) A taky možná maminka víc krmí nebo víc drbe :).

2.8.2015 19:12
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Flaj napsal(a):

Mám to také tak. Mám "víkendového" psa - a vždy mě vítá víc než svoje pánečky, které má přes týden. Dokonce po dlouhodobé hospitalizaci jeho paničky a jejím návratu posléze domů ji nevítal vůbec. To jsme nepochopili nikdo, protože ona se o něj kompletně stará, má jej ráda a on ji má rád také - to vím. Ale prostě k ní se nechová jako vítací pes. Pro mě je to celkem záhada...

2.8.2015 19:18
Flaj

XXX.XXX.34.205

Nó já si myslím, že to dopadne tak, že ji za chvíli odvezu mamine.

2.8.2015 19:21
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Flaj napsal(a):
Nó já si myslím, že to dopadne tak, že ji za chvíli odvezu mamine.

No ale ne snad z důvodu, který uvádíte...? Vždyť jste ještě pořád ve fázi budování si vztahu s Vaším psem!

2.8.2015 19:32
Flaj

XXX.XXX.34.205

To měl být vtip.

2.8.2015 19:33
Flaj

XXX.XXX.34.205

To měl být vtip. Navíc ji nemám od mala ale od 5 nesicu.

2.8.2015 19:34
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Flaj napsal(a):
To měl být vtip.

Tak ještě že tak...
A když Vás do budoucna pes nebude vítat tolik jako Vaši mámu, tak na tom prostě nelpěte. Mějte ho ráda takový jaký je, budete-li mu dobrou paničkou, on se Vám odvděčí. Jak píšu výše, třeba ne bouřlivým vítáním, ale prostě jinak - a tu psí lásku asi pozná každý, kdo nějakého psa má.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.8.2015 19:35

U nás je to zas obráceně, mami pes poslouchá víc mě, mojí mami otravuje tak, že když si chce hrát hrozně na ní štěká dokud se tak podle něj nestane mě tohle nedělá a vidí mě tak jednou za 14 dní.

2.8.2015 19:36
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Flaj napsal(a):
To měl být vtip. Navíc ji nemám od mala ale od 5 nesicu.

O to víc - ji máte relativně krátkou dobu, tak pracujte na tom, ať je u Vás pes rád.

2.8.2015 19:45
Clayton

XXX.XXX.104.9

Někde jsem četla příběh, kde si rodina pořídila psa.Dívka, která jej asi 4 roky cvičila a pečovala o něj taktéž usoudila, že ji pes nemá rád.Všechny v rodině bouřlivě vítal, jen ji ne.Odjela tedy do zahraničí studovat s tím, že o psa bude pečovat zbytek rodiny.Po jejím odchodu pes nejprve přestal žrát, nehrál si, byl zkleslý až apatický a za několik týdnů rodina dívce zavolala, že pejsek zemřel-veterinář uvedl jako příčinu-stesk.
To, že na Vás pes houževnatě neskáče po příchodu domů neznamená, že Vás nemá rád.Vaši matku vítá proto, že je mu vzácná, není s ní stále.

2.8.2015 19:55
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Clayton napsal(a):
Někde jsem četla příběh, kde si rodina pořídila psa.Dívka, která jej asi 4 roky cvičila a pečovala o něj taktéž usoudila, že ji pes nemá rád.Všechny v rodině bouřlivě vítal, jen ji ne.Odjela tedy do zahraničí studovat s tím, že o psa bude pečovat zbytek rodiny.Po jejím odchodu pes nejprve přestal žrát, nehrál si, byl zkleslý až apatický a za několik týdnů rodina dívce zavolala, že pejsek zemřel-veterinář uvedl jako příčinu-stesk.
To, že na Vás pes houževnatě neskáče po příchodu domů neznamená, že Vás nemá rád.Vaši matku vítá proto, že je mu vzácná, není s ní stále.

Přesně tak!

2.8.2015 20:01
Flaj

XXX.XXX.34.205

Tak já nemyslela jen to vítání ale tak celkově každopádně moc děkuju :)

2.8.2015 20:50
anonymx

XXX.XXX.239.201

Tech duvodu muze byt moc
- nemate ji od stenete, takze v obdobi vtiskavani znala nekoho jineho a vam to bude chvili trvat nez budete pro.ni prvni
- jste s ni sama a mozna ji tak trochu deptate premirou lasky, maminka si ji.mozna tolik nevsima a tim vic fena usiluje o jeji prizen.
Nevime jak s ni zijete, jake aktivity spolu podnikate.

2.8.2015 20:53
mishule

XXX.XXX.193.30

Mě například sice fenka vítá, ale pokud přijdu naráz já i rodiče, hrne se k nim mnohem víc (a to je mnohdy vidí přes den více než mě). Celkově mi přijde, že k nim tíhne víc, jako by je měla radši.

Ale na druhou stranu, je neposlechne, já houknu a je to (je to můj pes, podotýkám :), je vítá stylem že skáče hlava nehlava, já přijdu, řeknu sedni, podrbu a je (poslechne, nevyvd.

Zrovna v pátek jsem ale musela zůstat v práci až do 10 večer a doma jsem se potom dozvěděla, že Bailey už v šest (můj obvyklý příchod) koukala furt na dveře, běhala se domů podívat, zda jsem tam...

Takže nebojte, Váš pes Vás má určitě rád. :).

2.8.2015 21:45

anonymx napsal(a):
Tech duvodu muze byt moc
- nemate ji od stenete, takze v obdobi vtiskavani znala nekoho jineho a vam to bude chvili trvat nez budete pro.ni prvni
- jste s ni sama a mozna ji tak trochu deptate premirou lasky, maminka si ji.mozna tolik nevsima a tim vic fena usiluje o jeji prizen.
Nevime jak s ni zijete, jake aktivity spolu podnikate.

Anonymx, máte lehce zmatek v těch vývojových fázích - fáze vtiskávání je od 3. do 7. týdne, to je drtivá většina štěňat ještě u chovatele...

2.8.2015 22:46
anonymx

XXX.XXX.239.201

Udaje o dobe vtiskavani se lisi. Vetsina uvadi 5-9 tyden.

3.8.2015 04:15
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

O vtiskávání-vtištění, to v tomto příběhu není.

Přidejte reakci

Přidat smajlík