Naše 12 letá fenka šarpeje se asi před 14 dny najednou nemohla zvednout, venku začala nadzvedávat levou zadní nohu a téměř nemohla chodit.Na veterině udělali odběry krve, moči, rentgen a na nic nepřišli, při prohmatávání nejeví známky bolesti, ale došlo to tak daleko, že přestala jíst a pít, takže skončila na infúzích. Doktor nasadil léky na bolest, které jak se zdá zabraly, ale při vstávání má pořád potíže a pořád se mi nezdá, že by byla ve své kůži.Neměl jste někdo podobný problém?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.178.38
A není to od páteře? Znáte to, jako u lidí. Člověka bolí vzadu noha, či mu trne ruka...mně se před 14dny stalo, že jsem se nemohla nadechnout, jako bych měla něco s bránicí, aniž by mne bolela záda, proletěla mi divná bolest po bránici zezadu dopředu a tam třikrát bodnutí, jen jsem zamekotala. Nikdy jsem podobné obtíže neměla, ani problémy s páteří. Ale pak mi došlo, že se mnou den předtím na prochajdě smýkal neustále pes na vodítku a protože jsem měla nějakou alergickou reakci na pokousání kloši, tak jsem nějak neměla sil ho korigovat...a asi mi hnul zádama. Za pár dní to přešlo...Třeba by jí pomohly Dornovy masáže...mnoho lidí si je u pejsků chválí. Zkuste pohledat, jestli to u vás kolem někdo nedělá.