Propásli jsme očkování vztekliny

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2015 11:54
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

Dnes jsem se dívala do očkovacího průkazu protože jsem si říkala že teď někdy by jsme měli jít na očkování ale na očkování jsme měli jít 10.6.2015 takže jsem se o měsíc spletla, vadí to moc? Každý rok byl pravidelně očkován jen teď jsme to propásli.

8.7.2015 11:57
awake

XXX.XXX.115.136

To nevadí. Vet normálně psa naočkuje jako kdyby jste přišli před měsícem.

8.7.2015 12:09
mishule

XXX.XXX.99.26

Taky jsme jednou o měsíc prošvihli, máme očkování nějak v prosinci, vycházelo to mezi svátky a já to úplně vypustila z hlavy, vet po měsíci bez jediného slova normálně přeočkoval.

Nejsem si jistá, ale myslím, že ty očkování mají o něco delší účinnost, než se píše do očkováku. :).

8.7.2015 12:22
Dája6

XXX.XXX.40.42

Kerrynekk
Dobrý den,
na Váš dotaz je lehká odpověď a to nic se neděje klidně jděte a vakcína vám bude píchnuta jako obvykle. Průser by byl kdyby to bylo o dva měsíce to by už bylo na přeočkováni celé znova. Vím o tom protože u mě to tak bylo. Měsíc nevadí.
Dája.

8.7.2015 12:34
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

Dája6 napsal(a):
Kerrynekk
Dobrý den,
na Váš dotaz je lehká odpověď a to nic se neděje klidně jděte a vakcína vám bude píchnuta jako obvykle. Průser by byl kdyby to bylo o dva měsíce to by už bylo na přeočkováni celé znova. Vím o tom protože u mě to tak bylo. Měsíc nevadí.
Dája.

Super díky všem, odpoledne jdeme na očkování.

8.7.2015 12:36
conty

XXX.XXX.224.249

No, známých pes někoho kousl a taky měli propadlé očkování, ale prej se nic nedělo, že to drží dva roky, tak psa naočkovali a bylo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík