Obojek proti klíšťatům Kiltix a vliv na ostatní zvířata

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2015 11:46
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

Koupili jsme našemu psovi obojek proti klíšťatům Kiltix ale nikde jsem se nedočetla jak je to s ostatními zvířaty kteří jsou se psem každodenně ve styku. Máme totiž králíka který se psem dokonce spí tak aby mu to neuškodilo. Pouze jsem tam vyčetla že by neměl být ve styku s malými dětmi.

11.5.2015 11:53
awake

XXX.XXX.115.136

Známá ho koupila psům střední velikosti kteří s ní spali v místnosti a ráno byla celá opuchlá. Jeden velký pes se druhý den drbal.
Já ho měla na velkých psech (venkovní) ale malým jsem raději dala pipetu (mají do 5ti kil). Děti psy i objímaly, ale žádný problém jsme neměli.
Asi bych sledovala jak to zvládá králík a raději bych byla hodně opatrná a při jakémkoliv náznaku změny bych obojek hned sundala.

11.5.2015 12:25
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

awake napsal(a):
Známá ho koupila psům střední velikosti kteří s ní spali v místnosti a ráno byla celá opuchlá. Jeden velký pes se druhý den drbal.
Já ho měla na velkých psech (venkovní) ale malým jsem raději dala pipetu (mají do 5ti kil). Děti psy i objímaly, ale žádný problém jsme neměli.
Asi bych sledovala jak to zvládá králík a raději bych byla hodně opatrná a při jakémkoliv náznaku změny bych obojek hned sundala.

No já se právě bojím že kdybych si všimla změny na králíkovi tak aby nebylo pozdě. Jinak se psem spím s posteli a to co se stalo vaší známé mě teda zaskočilo. No raději ho nechám v krabičce.

11.5.2015 12:29
mishule

XXX.XXX.99.26

Tenhle obojek mám už podruhé na fence BOC a úplně bez jakýchkoli obtíží. Máme další dvě fenky, maltézáčci, které jsou s ní denně ve styku, a také bez problému. U toho králíčka bych se ale možná poradila s veterinářem, bývají náchylní kde na co.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2015 13:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevím jak kiltix ale dneska jsme dávala pipetu frontline na psa, a bylo tam upozornění že jen ebezpečná pro kočky a králíky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík