Udatný dobrman a labrador "bojovník"

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2015 16:16
hanula

XXX.XXX.106.29

Viděla jsem kousek a tohle nemusím.

6.4.2015 19:09
Clayton

XXX.XXX.104.9

Ten příběh toho dobrmana je docela dojemný, ale toho labradora vůbec nechápu.Labrador aby šel proti člověku...

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.4.2015 22:14

Zkoukla jsem z každého jen minutu, kde to lovíte, pěkná prasárna, která na tenhle web vůbec nepatří.
Že jsou lidi sv...všehoschopné, to víme i bez takového videa.

7.4.2015 04:17

Clayton napsal(a):
Ten příběh toho dobrmana je docela dojemný, ale toho labradora vůbec nechápu.Labrador aby šel proti člověku...

Na dobrmana sem celého nekoukala, tyhle videa jsou hnus, labrador mě zajímal z toho důvodu že ho taky mám, bylo mě ho moc líto ale na konci bylo vidět že to video je nahrané a bylo to jen naučené chování.

7.4.2015 10:45
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zkoukla jsem z každého jen minutu, kde to lovíte, pěkná prasárna, která na tenhle web vůbec nepatří.
Že jsou lidi sv...všehoschopné, to víme i bez takového videa.

Možna to chce dokouknout cele ono to neni zas tak hnusne jen pěkna pohadka.

7.4.2015 11:11
apbtbreeder

XXX.XXX.29.230

To je ale hovadina :-D.

7.4.2015 11:21
milannn

XXX.XXX.90.222

Vždyť to jsou obě přece promo videa, nemající nic společného s realitou. Plné střihů, triků atd. Prostě na zkouknutí, nic víc v tom nehledejte, žádné typické charakteristiky apod.

7.4.2015 11:42
ivulka2

XXX.XXX.155.174

apbtbreeder napsal(a):
To je ale hovadina :-D.

Pohádky a tady mají hned všechny pipky duvod k hádání

8.4.2015 08:17
apbtbreeder

XXX.XXX.77.46

No jo, k tomu Odinaci v růžové zahradě nebo podobný doják a duše přízemní je plně uspokojena emocemi pro daný den.

8.4.2015 09:12
ivulka2

XXX.XXX.155.174

apbtbreeder napsal(a):
No jo, k tomu Odinaci v růžové zahradě nebo podobný doják a duše přízemní je plně uspokojena emocemi pro daný den.

Neber jim iluze a pohádky

8.4.2015 09:59

ivulka2 napsal(a):
Možna to chce dokouknout cele ono to neni zas tak hnusne jen pěkna pohadka.

Neřeším, jestli je to nahrané, sestříhané, nebo skutečné. Určitě bych to nenazvala pěknou pohádkou, spíš prapodivnou podívanou.
Ale každému, co jeho jest. Tak jako se nemusím dívat, jak létají po výbuchu mrtvoly do vzduchu ( taky si nemyslím, že pro natáčení trhali lidi ), tak se nemusím dívat na podobná videa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík