Nevolnost u březí feny

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2015 21:21
petruše

XXX.XXX.177.81

Dobrý den...mám fenečku pražského krysaříka a poprvé jsme připouštěli.jsme 35den od připuštění..graviditu máme potvrzenou od veterináře a fenečka mi nežere.a když už něco sežere tak vše vyzvrací...jsou zoufalá a nevím si rady.je smutná..zkleslá a celý den spí.může mi prosím někdo poradit?

27.3.2015 21:33
jingless

XXX.XXX.31.7

Zažila jsem ted to samé, od 31 nežrala i se klepala, nakonec jsme pro jistotu kontrolovaly s paní veterinářkou sonem, miminka v pořádku, prostě to k tomu občas patří, nebojte se toho smajlík Fenka nechtěla jíst cca 3 dny, ode dneška zas žere s chutí, až moc velkou :-D.

27.3.2015 21:50
ebinka

XXX.XXX.131.190

Moje fenečka též trpěla nevolností. Nezvracela ale nežrala, Podstrojovala jsem ji všechna možná jídla a bez úspěchu. Rozjedla se kolem 40tého dne březosti. Byla smutná, jako by zamyšlená. I u nás se jednalo o první březost. Dnes máme 14ti denní štěňátka. Určitě to přejde.

27.3.2015 21:51
jingless

XXX.XXX.31.7

Ono je to individuální, může zvracet, nemusí, ta nechuť k jídlu je častá, některé fenky zas březostí proplují jako prd smajlík U nás se taky neblinkalo a rozjedla se mi ted na štěněcích granulkách, normální si vůbec neveme smajlík

27.3.2015 22:24
petruše

XXX.XXX.177.81

Děkuji moc za rady..ted jsem ji uvařila kuřecí masíčko a nai to nechce-ale alespoň pije.tak snad to je dobré znamení.zvažuji zítra návštěvu veterináře...ale ten už si ze mě dělá srandu že to moc prožívám smajlík

27.3.2015 22:26
jingless

XXX.XXX.31.7

Já to taky prožívám a vždycky prožívat budu, lepší než neřešit nic, pokud to není pro fenku stresující, klidně tam zajděte smajlík Mě jezdí kamarádka domů, veterinářka, tak to máme trošku jednodušší, psíci jí zbožnují smajlík

27.3.2015 22:39
petruše

XXX.XXX.177.81

Co se týče granulek tak jsem taky nasadila proplan pro štěňátka...ale nechce ani ty..jo buchty-to může smajlík ale i tak to vyzvrací.

27.3.2015 22:40
jingless

XXX.XXX.31.7

Tak jí nedávejte nic, nemá to smysl jí ten žalůdek narvat něčím, co pak vyzrací, ono se jí opravdu nic nestane, neumře hlady ona ani miminka, ty mají té výživy dost a ona se zas rozpapká, ale určitě jí nechte, at raději nejí, protože to zvracení je pak taky docela námaha noooo.

27.3.2015 22:41
petruše

XXX.XXX.177.81

Vím..jsem hrozná..ale je maličká-má 2.5kg a tak se bojím aby nešla s váhou dolu a neměla problémy při porodu.

27.3.2015 22:43
jingless

XXX.XXX.31.7

Nebojte, do porodu je zatím dost daleko, je lehce za půlkou, do té doby ona začne jíst, většinou do toho 40 dne se jim ten žalůdek umoudří a začnou papat, sama si řekne, začne vás lákat do kuchyně nebo prostě dá najevo, že má hlad, ale tím, že bude zvracet se víc vysiluje, ztrácí tekutiny a tím spíš na té váze ztrácí :(.

Přidejte reakci

Přidat smajlík