Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.178.38
Recepty? Základem je nějaké maso s kostma(buďto mletiny, nebo skelety, ryby. K tomu mám v mražáku nastrouhanou směs -mrkev, celer, petržel a k tomu ještě přidávám co zrovna je: červenou řepu, saláty, špenát, dýni, papriku, cukety, brokolici...kopřivy a jiné bylinky. Někdy česnek(na jaře medvědí) ze semínek: lněné, mák, dýňové, slunečnici. Jablíčko, banán...co zrovna je. Dávám dle uvážení, aby třeba zelenina nebyla všechna stejného typu. Nebudu dávat třeba brokolici a květák dohromady, když dám sladkou červenou řepu, už nedávám ovoce. Ze semen vyberu jedna. Nemýchám špenát s kopřivama, kvůli šťavelanům. Prostě trochu u toho přemýšlím, i když se třeba taky někdy seknu Jako přílohy dávám vločky, rýži, proso, pohanku, těstoviny. Sem tam šoupnu domácí vajíčko. Určitě jsem na moře věcí zapoměla. A trochu ovařím, protože úplně syrové to nežerou
kerrynekk
napsal(a):
Ptala jsem se co vaší psi mají nejraději. Ten náš třeba uzeného lososa se sýrovou omáčkou a rýží nebo špagety s tuňákem.
Moji psi mají nejradši vždycky právě to, co zrovna mám na talíři já :) naposledy těstovinový zeleninový salát s tatarkou helmans, šunkou a tříbarevným pepřem
kerrynekk
napsal(a):
Ptala jsem se co vaší psi mají nejraději. Ten náš třeba uzeného lososa se sýrovou omáčkou a rýží nebo špagety s tuňákem.
Uzeného lososa se sýrovou omáčkou? A co takhle dát mu k jídlu něco, co není přesolené a plné dochucovadel?
Moji psi mají rádi úplně všechno, takže těžko říct, co mají nejradši. Ale asi neprané dršťky, jsou to čuňata.
pidla
napsal(a):
Uzeného lososa se sýrovou omáčkou? A co takhle dát mu k jídlu něco, co není přesolené a plné dochucovadel?
Moji psi mají rádi úplně všechno, takže těžko říct, co mají nejradši. Ale asi neprané dršťky, jsou to čuňata.
Losos neni solený a omáčka taky ne. Sýry máme domácí. Jinak náš pes nejí vnitřnosti bohužel.
kerrynekk
napsal(a):
Losos neni solený a omáčka taky ne. Sýry máme domácí. Jinak náš pes nejí vnitřnosti bohužel.
Uzený losos že není solený? To udíte doma bez soli, speciálně pro psa? Omáčku vaříte z neslaných sýrů, bez smažené jíšky? Zajímavé... A co takhle dát mu toho lososa syrového? To mu prospěje víc.
Dršťky nejsou vnitřnost. Tedy aspoň co se psích chutí týče. Mí psi taky moc nemusí játra, ledvinky apod., ale zelené dršťky jsou něco úplně jiného.
pidla
napsal(a):
Uzený losos že není solený? To udíte doma bez soli, speciálně pro psa? Omáčku vaříte z neslaných sýrů, bez smažené jíšky? Zajímavé... A co takhle dát mu toho lososa syrového? To mu prospěje víc.
Dršťky nejsou vnitřnost. Tedy aspoň co se psích chutí týče. Mí psi taky moc nemusí játra, ledvinky apod., ale zelené dršťky jsou něco úplně jiného.
Ano lososa udím zvlášť pro psa a zvlášť pro nás. A psala jsem že mu to chutná, je jedno jestli je to nějak prospěšné, myslím že ta špetka soli i kdyby tam byla tak ho nezabije i granule obsahují sůl... vy taky jíte jenom to co je vám prospěšné? Jinak můj pes žere i kameny asi si z toho taky moc neveme. Jasně že mu syrový více prospěje ale o tom se tady nebavíme.
Jinak můj pes nejí ani dršťky max povařené a zamíchané v hromadě masa. Jinak ji všechno co se zeleniny a ovoce týče, dokonce i citron.