Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2015 11:01
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

V dubnu si chci vzít štěně po těchto rodičích: matka je Amstaff s PP, Otec je Amstaff x pitbul. Otcová matka byla Amstaff s PP, otec byl registrovaný pitbul. Oba rodiče štěňat znám jsou od známých a jsem s nimi často v kontaktu. Oba jsou super a vedení ke sportu a kynologii. Potřebuji ale radu jestli si vzít štěně fenky nebo pejska. Doma už jednoho psa máme a nemůžeme se rozhodnout. Máme vyhlídnuté dva štěňata fenku a pejska velmi temperamentní vzhledově stejní a velmi zvídaví. Takže mezi těma dvouma se mám rozhodnout. Jinak náš pes je velmi submisivní a každému se podřídí.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2015 11:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Pokud máte doma psa-samce, ani nepřemýšlejte a vemte fenu. Nejsem sice žádný odborník na tato plemena, ale co tak čtu, pokud je třeba jen jeden tohohle plemena, dva psi se vám nesnesou.

7.2.2015 11:44
kerrynekk

XXX.XXX.54.247

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Pokud máte doma psa-samce, ani nepřemýšlejte a vemte fenu. Nejsem sice žádný odborník na tato plemena, ale co tak čtu, pokud je třeba jen jeden tohohle plemena, dva psi se vám nesnesou.

No doma máme sice psa ale je to takový velký ňouma, s otcem štěňat je skoro každý den na procházce a rozumí si. U fenky by byl ten problém že jednoho z nich bych asi musela nechat vykastrovat a to moc nechci. Je tu i možnost je na těch pár dní co bude fenka hárat je oddělit ale nebylo by to vůči jednomu z nich fér. Jinak náš pes je takové velké štěně furt by si hrál a pokud cítí že by to vedlo ke konfliktu raději odchází. Dokonce když jsme na návštěvě kde mají fr buldočky tak ti po něm vyjíždějí skáčou atd. A ten náš si lehne a mouchy snězte si mně, jak už je mu to nepříjemné tak odchází. Ať si vybereme fenku nebo psa tak v době nepřítomnosti spolu nebudou, dělali by binec a nespali by. Jinak všechen volný čas věnuji psům, takže chodíme na hory, trénujeme obrany, stopy poslušnost a další triky, jezdíme na kole, plaveme, každoročně jezdíme do alp atd. V tom se mi zdají psi lepší, mají větší výdrž a lépe se s nimi pracuje. Ale zase fenky jsou více upnuté na pána a jsou větší mazlové. Tak nevím.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2015 12:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Já zastánce kastrací jsem, jak už jsem psala vedle na fóru, takže bych vzala fenku a kastrovala. Potom je v pohodě, nerozhazujou ji neustále hormony. Mamka fenku kastrovanou má, dělají nám doprovod na mnoha výletech a je v pohodě, psi ji neotravujou, i s fenama vychází. V sousedství mají dohromady bandoga a nějakou bullku(moc se v těch plemenech nevyznám) Ti dva spolu vycházejí dobře(bullka je kastrovaná) ale i kočkování u nich je dost na, ostro" takže bullka jako prcek oproti bandogovi, má v jednom kuse na ksichtě jizvy i čerstvé ranky od zubů. Opravdu bych bull psa k vašemu, jakkoliv klidnému nebrala. Už se to probíralo na fórech mockrát...lidi pak řešili, jak toho staršího uchránit, aby ho bull nazabil. Ten pes za to nemůže, ale bohužel byl šlechtěný k tomu, aby jiné psy nesnášel a ať se snažíte sebevíc, většinou se to časem projeví...

8.2.2015 15:53
kerrynekk

XXX.XXX.92.130

Tak asi si vezmeme teda tu fenku, sice kastrovat nebudeme ale to nějak zvládneme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík