Je toto Pitbull nebo je to s necim krizene?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2015 19:23
jenkys33

XXX.XXX.39.92

Zdravicko, jsem docela neznali. Libi se mi toto stene ale kamaradka mi rekla, ze by to nevyoada jako cistokrevny pitbull. Co na to rikate jako rasy znaly? http://zvirata.bazos.cz/inzerat/42067919/Prodam-stenata-Americkeho-Pitbulteriera.php.

6.1.2015 19:25
pidla

XXX.XXX.106.11

Pokud nemá štěně pp (respektive u pitbula registraci či jak se to u nich jmenuje), tak nemá smysl bavit se o tom, jestli je čistokrevné, nebo ne.
Podle fotek malého štěněte (navíc dost blbých) se čistokrevnost opravdu nepozná.

6.1.2015 19:29
jenkys33

XXX.XXX.39.92

Ja myslel jestli zde nekdo dle zkusenosti nedokaze usoudit jak by takove stene melo vypadat.

6.1.2015 19:34
pidla

XXX.XXX.106.11

Za prvé, štěňata různých plemen vypadají v tomto věku ještě poměrně dost podobně, typické plemenné znaky je možné hodnotit až v dospělosti.
Za druhé, u pitbula se nechová na exteriér, ale především na povahu, takže i čistokrevní jedinci můžou vypadat dost různě.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.1.2015 20:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na co štěně bez registrace za 5000 když s registrací stojí jen o pár tisíc víc? Jestli chcete pitbula kupte registrovaneho. Čistý pitbull je super pes ale pitbull voříšek který je nevyrovnany dokáže být pěkný vopruz..

Přidejte reakci

Přidat smajlík