Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.224.246
podávám psovi canvit chondro na doporučení veterináře ale nějak nevidím moc zlepšení ,máte s tím někdo zkušenosti ? dřív sem dávala alavis není lepší případně co podáváte vy?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.252.216
Mě se nejvíc osvědčil Caniviton.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.41.2
Dávám Alavis 5 (momentálně lidské Proenzi 3, což je to samé, ale levnější
) a zlepšení je vidět. Doporučuju.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.168.4
Také používám pro psy lidské Proenzi 3 - výsledek je vidět.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.157.160
mám vyzkoušený (všechno dýl než 3 měsíce) Chassoton - dobrá zkušenost, Caniviton - nebyl špatný, ale ne tak dobrý jako chassoton, Alavis 5 - nic moc, Aptoflex - super, už po cca týdnu nastalo výrazné zlepšení
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.239.239
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mám vyzkoušený (všechno dýl než 3 měsíce) Chassoton - dobrá zkušenost, Caniviton - nebyl špatný, ale ne tak dobrý jako chassoton, Alavis 5 - nic moc, Aptoflex - super, už po cca týdnu nastalo výrazné zlepšení
Dobrý pokus, když účinky se u kloubovek projeví až asi po 4 týdnech ![]()
no nic, když vám to takhle funguje
Já doporučuju taky Alavis 5. Radši koupím něco, co obsahuje tolik účinné látky, než něco, co je tak drahý a obsahuje takový prd (v denní dávce)..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.157.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý pokus, když účinky se u kloubovek projeví až asi po 4 týdnech ![]()
no nic, když vám to takhle funguje
Já doporučuju taky Alavis 5. Radši koupím něco, co obsahuje tolik účinné látky, než něco, co je tak drahý a obsahuje takový prd (v denní dávce)..
Pokus o co? Btw. Všechny ty přípravky stojí přibližně stejně, tak nevím co je pro vás drahý?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.239.239
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
podávám psovi canvit chondro na doporučení veterináře ale nějak nevidím moc zlepšení ,máte s tím někdo zkušenosti ? dřív sem dávala alavis není lepší případně co podáváte vy?
Koukala jsem na ten Canvit, jestli se dávkuje 1-3 tab. na 5 kg, to dávkování je šílený.. To je pro 50kg psa min. 10 tablet! Já dávám 2,5 tablety (Proenzi 3, Alavis 5). I ta dávka účinné látky je nízká...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.239.239
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokus o co? Btw. Všechny ty přípravky stojí přibližně stejně, tak nevím co je pro vás drahý?
Mám 50kg psa, takže cena pro mě hraje roli a vzhledem k tomu, kolik obsahuje Aptoflex účinné látky, je to pro mě předražený tahák peněz..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.157.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám 50kg psa, takže cena pro mě hraje roli a vzhledem k tomu, kolik obsahuje Aptoflex účinné látky, je to pro mě předražený tahák peněz..
mám 35kg psa a aptoflex mi vydrží cca 50dní, zatímco Alavis jen 30dní, ale naštěstí je můj pes ignorant a nesleduje reklamy
. Jinak obsah účinných látek je jedna věc, a jejich využitelnost je věc druhá
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.239.239
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mám 35kg psa a aptoflex mi vydrží cca 50dní, zatímco Alavis jen 30dní, ale naštěstí je můj pes ignorant a nesleduje reklamy
. Jinak obsah účinných látek je jedna věc, a jejich využitelnost je věc druhá
K tý využitelnosti, i kdyby měly ty tablety jen 10% využitelnost, tak pořád ten pes dostane víc, než aptoflexem.. proto je to pro mě předražená vodička
Já naštěstí taky nesleduju reklamy
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.157.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
K tý využitelnosti, i kdyby měly ty tablety jen 10% využitelnost, tak pořád ten pes dostane víc, než aptoflexem.. proto je to pro mě předražená vodička
Já naštěstí taky nesleduju reklamy
Opravdu je to taková bomba? Mám psa po úrazu páteře, a ze 4 preparátů, co jsem zkoušela byl Alavis bezkonkurenčně nejhorší, jinak bych u něj zůstala i když je o půlku dražší, protože podávání tablet je pro mě pohodlnější než se patlat se sirupem, ale pro nás to byly vyhozený peníze, tak ať slouží aspoň vám
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.168.43
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Našim psům už 9 let podáváme na klouby GIOM...máme ověřené a vyzkoušené ( RTG našich psů kteří pravidelně užívají GIOM a potomci po našem psovi je 21 x HD negat., 17 x ED negativní ( v roce 2004 se ještě lokty nemusely dělat, to jen na vysvětlenou) ale taky ED 2 x 1/1, 1 x 0/1 a teď jsme rentg. 2 psy a čisté...lokty i kyčle. Bohužel, máme ale taky jednoho psíka, co musel být operován ( loket) , měl tam nějaký výrustek
, ale i tak si myslím, že je to pro naši CHS veliký úspěch
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.231.137
hyalutidin... vyrábí se i pro lidi i pro koně.... , píší, že to je náhradní injekční formy.... nemám ale zatím vyzkoušeno.
s Caniviton forte jsme byli spokojený a ted jeho cena hodně klesla, nechá se už koupit pod 1000 Kč velká piksla.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.41.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Opravdu je to taková bomba? Mám psa po úrazu páteře, a ze 4 preparátů, co jsem zkoušela byl Alavis bezkonkurenčně nejhorší, jinak bych u něj zůstala i když je o půlku dražší, protože podávání tablet je pro mě pohodlnější než se patlat se sirupem, ale pro nás to byly vyhozený peníze, tak ať slouží aspoň vám
Píšu z jiné IP (239.239)
No já myslím, že je to jenom náš (lidský) pocit, že to funguje a jak.. Já mám psa s začínající artrózou, vidím, že mu ty prášky pomáhají (můj pocit), ale až za pár let, až se udělá RTG, uvidíme, jestli to opravdu pomohlo, ale už nezjistím, jestli by to bez těch prášků bylo stejný, nebo jestli kdybych dávala aptoflex, jestli by to bylo lepší, stejný nebo horší ![]()
To je jak s práškama na dietu ![]()
Jinak kvůli ceně dávám místo alavisu proenzi 3, stejně účinné látky, za asi 700kč jsem koupila 270 tablet, máme to na 108 dní..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.112.249
Z mé zkušenosti:
Alavis-dobrý fungoval (ale některým psům prý nedělá dobře na žaludek- zvracení)
Aptus aptoflex -výborný
Hyalgel forte pro lidi - výborný jak pro mě tak pro psa)) mám vlastní zkušenost.
Dle mého názoru to chce vyzkoušet, prostě každýmu sedne něco jiného. Ještě si myslím, že by měl přípravek na klouby určitě obsahovat vit. C, pokud ne tak přidávat samostatně.Toť můj názor.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.157.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Píšu z jiné IP (239.239)
No já myslím, že je to jenom náš (lidský) pocit, že to funguje a jak.. Já mám psa s začínající artrózou, vidím, že mu ty prášky pomáhají (můj pocit), ale až za pár let, až se udělá RTG, uvidíme, jestli to opravdu pomohlo, ale už nezjistím, jestli by to bez těch prášků bylo stejný, nebo jestli kdybych dávala aptoflex, jestli by to bylo lepší, stejný nebo horší ![]()
To je jak s práškama na dietu ![]()
Jinak kvůli ceně dávám místo alavisu proenzi 3, stejně účinné látky, za asi 700kč jsem koupila 270 tablet, máme to na 108 dní..
nemyslím, že je to jenom náš pocit - pokud vidím, že je pes "chromej" a je vidět, že i když je velice temperamentní a běhat by chtěl tak za mnou sice chodí jako ocásek, ale polehává, a pokud mu dám nějaký chondro, a vidím, že se pes najednou zvedne, začne venku lítat, tak to určitě není jenom můj pocit.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.41.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nemyslím, že je to jenom náš pocit - pokud vidím, že je pes "chromej" a je vidět, že i když je velice temperamentní a běhat by chtěl tak za mnou sice chodí jako ocásek, ale polehává, a pokud mu dám nějaký chondro, a vidím, že se pes najednou zvedne, začne venku lítat, tak to určitě není jenom můj pocit.
Jasně, protože tam jsou látky proti bolesti
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.157.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jasně, protože tam jsou látky proti bolesti
Ty jsou ale v tom Alavisu taky (a ne málo)
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.8.64
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ty jsou ale v tom Alavisu taky (a ne málo)
To Vám přeci dotyčný nevyvracel. Jde o to, že po týdnu nemůže být znát zlepšení. je to pouze pocit právě pro ty látky proti bolesti. A většinou se zlepšení neprojevuje v řádu týdnů, ale měsíců. Toto asi bylo myšleno.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.157.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To Vám přeci dotyčný nevyvracel. Jde o to, že po týdnu nemůže být znát zlepšení. je to pouze pocit právě pro ty látky proti bolesti. A většinou se zlepšení neprojevuje v řádu týdnů, ale měsíců. Toto asi bylo myšleno.
samozřejmě nikdo neřekl, že byl pes po týdnu úplně fit - ale po Alavisu nepřišlo žádné zlepšení ani po půl roce, a to první 2 měsíce dostával dvojnásobnou dávku, kdežto u Aptoflexu dostává od začátku jen základní dávku a po 3 měsících je bez obtíží - to byla ale jenom reakce na to že Alavis jedinej je nej, a zbytek jsou předražený nefunkční šunty. Mě je jedno, co je na papíře (papír snese všechno - viz. složení granulí), mě zajímá jak se cítí pes
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.9.64
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
samozřejmě nikdo neřekl, že byl pes po týdnu úplně fit - ale po Alavisu nepřišlo žádné zlepšení ani po půl roce, a to první 2 měsíce dostával dvojnásobnou dávku, kdežto u Aptoflexu dostává od začátku jen základní dávku a po 3 měsících je bez obtíží - to byla ale jenom reakce na to že Alavis jedinej je nej, a zbytek jsou předražený nefunkční šunty. Mě je jedno, co je na papíře (papír snese všechno - viz. složení granulí), mě zajímá jak se cítí pes
Tak máme jasno, jen tvrzení papír snese všechno bych netvrdil. Pokud se jedná o zahraniční granule zařazené do top seznamu tak tam to co píšou musí souhlasit. Neodsuzoval bych to takhle šmahem. Jak se cítí pes je nejdůležitější pro psa, ale zase to je pouze naše domněnka podle toho, co vidíme. Ale nechci zde polemizovat. Důležité je, že Vás zajímá jak se Váš pes cítí.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.168.43
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
naše známá používá i tento přípravek..má koně a velké psy ( kavkazáky),pro psa dává asi tak na špičku nože po dobu 3 měs.A zatím má fit psy i koně... ( já používám jak jsem zde psala GIOM)
Farnam MSM Ultra-pure 1 kg
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.16.224
To čisté MSM nic neřeší,jen zakryje problémy a uleví od bolesti.
Opravdu super na regeneraci a zlepšení pohyblivosti je koňský Alavis Triple blend.Mám tři ND a při každodenním podávání(1 odměrka pro každého,denně) je vidět výsledek už cca po dvou týdnech.Psi mají lepší náladu,jsou víc akční a pohyblivější.Mám to vyzkoušené a nic jiného bych nekupovala.